Πώς αντιδράει κάθε άντρας στο χωρισμό σύμφωνα με το ζώδιό του; 

Πώς αντιδράει κάθε άντρας στο χωρισμό σύμφωνα με το ζώδιό του; (πηγή pinterest)

Αλήθεια κορίτσια δε θα θέλατε να ξέρετε πώς αντιδράει κάθε άντρας στο χωρισμό σύμφωνα με το ζώδιό του;  
Το ewoman είναι εδώ για να σας διαφωτίσει! 

Κριός
Τόλμησες, κυρά μου να χωρίσεις τον εγωιστή Κριό; Την πάτησες! Μπορεί να κλάψει, να πιει θάλασσες ποτά, να κυλιστεί στα πατώματα για πάρτη σου,  αλλά ποτέ δε θα σου κάνει τη χάρη να τρέξει από πίσω σου... Τράβα το δρόμο σου λοιπόν και πίσω μη κοιτάξεις...

Ταύρος
Αχ! ο σκληροπυρηνικός «απ' έξω»  Ταύρος! Θα στο παίξει άνετος κι ότι «και καλά»  δεν έγινε και κάτι που τον χώρισες. Τα βράδια της μοναξιάς του όμως θα σου κάνει πρόγραμμα με καψουροτράγουδα στο κινητό σου...Με απόκρυψη φυσικά!

Δίδυμοι
Εσύ; Εσύ, χώρισες τον Δίδυμο; Και ποια νομίζεις ότι είσαι;; 
Εσύ έχεις χάσει φυσικά! Σιγά που θα σε παρακαλέσει! Σιγά που θα πονέσει! Σιγά που θα κάτσει να σκάσει δηλαδή! Ήδη έχει βάλει πλώρη γι' άλλα! Εσύ έχασες κουκλίτσα μου!

Καρκίνος
Πρόσεξε πως θα χωρίσεις τον ευαίσθητο Καρκίνο! Κινδυνεύεις να ζεις με τύψεις μια ζωή...Δε θα ντραπεί να κλάψει μπροστά σου και συχνά θα υποκύπτει στον πειρασμό να σε πάρει για να σου πει πόσο δύσκολη είναι η ζωή του μετά το χωρισμό σας. Ακόμη κι ο Καρκίνος που θα το παίξει «άνετος»  στην αρχή, θα 'ρθει η ώρα που θα θρηνήσει το χωρισμό σας!

Λέων
Χώρισες Λέων; Τον βασιλιά; Ε! τι να σου πω κοπέλα μου! Μπράβο!  Το λιοντάρι αν κι όλοι το έχουν για εγωιστή θα πονέσει ασύλληπτα πολύ, αλλά φυσικά και δε θα σου κάνει τη χάρη να το μάθεις ποτέ! Ξέγραψέ τον λοιπόν διά παντός και παρακάλα να μη το μετανιώσεις, γιατί δεν υπάρχει γυρισμός! 

Παρθένος
Τι να πούμε για το τέρας λογικής Παρθένο; Κοίτα αν τον χωρίσεις να είσαι σίγουρη και μη περιμένεις επ' ουδενί να τρέξει ξοπίσω σου! Θα στεναχωρηθεί, οκ, αλλά θα το ξεπεράσει πολύ γρήγορα χάρη στη λογική του...Και εις άλλα με υγεία, κούκλα μου! 

Ζυγός
Αν χωρίσεις Ζυγό, τι να πούμε; Περαστικά σου! Ο χωρισμός πονάει ιδιαίτερα τον Ζυγό που θα σε βλαστημάει μέρα νύχτα μη μπορώντας να ξεπεράσει την απόρριψη! Βέβαια, γρήγορα θα παρηγορηθεί σε άλλες αγκαλιές και θα σε ξεχάσει...Οπότε μη σκας, είναι θέμα χρόνου να πάψουν να σε κατατρέχουν οι κατάρες...

Σκορπιός
Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται κρύο! Και στην περίπτωση του πληγωμένου Σκορπιού, είναι πιάτο που σερβίρεται και καυτό και παγωμένο κι σ' ότι version μπορείς να φανταστείς! Περίμενε να τον δεις πολύ σύντομα λοιπόν, με άλλη συντροφιά να κόβει βόλτες μπροστά σου!

Τοξότης
Αποφάσισες να χωρίσεις Τοξότη; Οκ! Καλά κουράγια! Πρώτα απ' όλα θα γκρινιάξει για όλα όσα ανέχτηκε σ' αυτή τη σχέση (και για όσα δεν ανέχτηκε θα γκρινιάξει αλλά οκ, μη δίνεις σημασία!) Αφού θα ξεσπάσει θα σου κοπανήσει την πόρτα στα μούτρα κι αν θα τύχεις ποτέ ξανά στο δρόμο του, δε θα σε γνωρίζει, απλά!

Αιγόκερως
Με τον Αιγόκερω θα έχεις θέμα ακόμη και να χωρίσεις! Θα πρέπει να βρεις τον κατάλληλο χρόνο γι' αυτόν για να δώσει τη δέουσα σημασία στο γεγονός! Αλλιώς μπορεί και να μη το πάρει χαμπάρι! Έχει και δουλειές...δε θ' ασχολείται με βλακείες!

Υδροχόος
Μ' έναν Υδροχόο σίγουρα ο χωρισμός θα είναι επεισοδιακός και θα σου μείνει αξέχαστος! Καταρχήν φρόντισε να έχεις κρύψει τα ακριβά γυαλικά σου γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τα σπάσει αν βρεθούν μπροστά του εκείνη τη στιγμή! 
Μετά θα χαιρετήσει με το κεφάλι ψηλά και θα σ' αφήσει να μετανιώσεις με την ησυχία σου που τον χώρισες!

Ιχθύς
Ο Ιχθύς δε γεννήθηκε για βάσανα και στεναχώριες! Τον χώρισες; Ε! και;  Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές και μανταρινιές και λεμονιές μη σου πω! 
Θα βγει, θα πιει, θα χορέψει, θα τα σπάσει έτσι για το γαμώτο και σύντομα θα βρει άλλη αγκαλιά για να παρηγορηθεί. Ας πρόσεχες!