Τα παιδιά δεν ζητούν τίποτα ακριβό. Μόνο αγάπη!

Τα παιδιά δεν ζητούν τίποτα ακριβό. Μόνο αγάπη!(πηγή pixabay)

Ναι έρχεται επιτέλους εκείνη η στιγμή στην ζωή μιας γυναίκας που θα τη σημαδέψει, θα της γεμίσεις τις στιγμές. Θα τις φωτίσει τις μέρες και θα τις αλλάξει το κάθε τι στην καθημερινότητα της, θα λέει πως είναι καλά όταν θα είναι καλά και αυτή η μικρή ψυχούλα που γεμίζει κάθε κενό στην ψυχή και στην καρδιά μια μάνας!

Τώρα ήρθε ένα πλασματάκι τόσο μικρό μα ικανό να μας γεμίσει με τα πιο δυνατά και όμορφα συναισθήματα. Το φέρνουμε σε αυτόν τον τόσο περίεργο κόσμο να ξεκινήσει ένα ταξίδι, δίνοντάς του ένα καύσιμο για όλη του τη διαδρομή!
Κανένα μωρό, κανένα παιδί δεν ζήτησε ακριβό καρότσι ή κούνια που να μετατρέπεται σε αεροπλάνο, κανένα παιδί δεν ζητά από μόνο του κινητό από τα 6 του και την τελευταία ηλεκτρονική κονσόλα που έχει κυκλοφορήσει στην αγορά! Μας γεμίζουν αγάπη, περηφάνια, συναισθήματα πρωτόγνωρα μας πλημμυρίζουν!

Από εμάς θέλουν μόνο αγάπη το εφόδιο που θα το έχουν για όλη τους τη ζωή και θα τη καθορίσει. Είμαστε αυτοί που θα τα μάθουμε να παίρνουν και να δίνουν αγάπη! Δεν έχουμε δικαίωμα να τους δίνουμε τίποτα λιγότερο από την αγάπη εμείς τα φέραμε σε αυτό τον κόσμο δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να τα πληγώνουμε και να τα παρατάμε!

Δεν το χώρα το μυαλό μου να ακούω ειδήσεις που με εξοργίζουν, πως ο άνθρωπος γίνεται κακός ακόμη και με το ίδιο του το παιδί. Τραγικό πως μπορεί ο ανθρώπινος νους να χωρέσει όλη αυτή την αγριότητα και την κακία που μπορείς να βγάλεις σε ένα αβοήθητο πλάσμα που εσύ ο ίδιος του έδωσες τη ζωή!

Φτάνει πια, έλεος, ντροπή να συμβαίνουν όλα αυτά. Είναι ειρωνεία για τις γυναίκες αυτές που παλεύουν να αποκτήσουν ένα παιδάκι με οποιοδήποτε τίμημα. Είναι άδικο για τις γυναίκες που μόνες τους παλεύουν να μεγαλώσουν το παιδί τους δίνοντάς και τη ζωή τους!
Φτάνει πια, είπαμε, βρόμισε πολύ αυτή η κοινωνία, αλλά όχι άλλο κακό σε αυτές τις αθώες ψυχές που η μορφή τους και το χαμόγελο τους είναι τα μονά που λάμπουν μέσα σε αυτή τη βρομιά! Φτάνει πια ας τους δώσουμε μόνο ότι ουσιαστικά ζητάνε μόνο αγάπη θέλουν μόνο!