Αν γουστάρεις κάποιον, επιδίωξε να κάνεις σχέση μαζί του!

Τι “sex friend”; Εγώ δεν σ’ έβρισα!(πηγή pinterest)

Πριν κάμποσο καιρό «παίχτηκε» κάτι με μια κοπελιά. Κανονίσαμε και πήγαμε για καφέ. Ήταν αδιάφορα όμως, αλλά ο καφές τουλάχιστον πινόταν. Λέω μέσα μου «οκ, πάμε γι’ άλλα».

Περνάνε δυο μέρες και ξαναεμφανίζεται, η κοπελιά, από το πουθενά. «Να πάμε-λέει-σε ένα θερινό σινεμά, να δούμε μια ωραία ταινία που παίζεται». Αποφάσισα να πάω, από περιέργεια πιο πολύ. Συμπαθητικά ήταν. Πήγαμε μετά και για ποτό.

Χαλαρώνει λοιπόν το κορίτσι. Μου λέει «έλα πιο κοντά, δε σ’ ακούω». Παραξενεύομαι αλλά «άντε να δούμε» λέω από μέσα μου και πλησιάζω. Και εκεί που είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, εμφανίζεται, από το πουθενά, ο Στέλιος στην κουβέντα μας.

Ποιος είναι ο Στέλιος, βρε κοπελιά μου κι από πού μας προέκυψε; «Ένας τύπος που είχαμε κάτι, αλλά χωρίσαμε» λέει, «πέρσι το καλοκαίρι» λέει «δεν είχαμε ακριβώς σχέση» λέει, «ήμασταν sex friends» λέει.

«Δε λέει» λέω εγώ, αλλά από μέσα μου.

Κατά λάθος βρέθηκα να ακούω για τον… Στέλιο και αντί να πω «καληνύχτα και τα δέοντα στη μαμά σας» λέω τη λάθος ατάκα… «αυτό με το sex friends, δε νομίζω να γίνεται».

Τι το’ θελα;! Εξερράγη το κορίτσι.

Βρέθηκα να ακούω περί του φαινομένου ή της νέας αυτής μόδας, εν πάση περιπτώσει. Μιας μόδας που δεν μπόρεσα να καταλάβω τελικά γιατί είναι ωραίο να επιτρέπεις σε κάποιον να σε βλέπει μόνο για το κρεβάτι. Εξοργίζομαι με τέτοιου είδους μόδες. Μάλλον όχι με τις μόδες. Αυτές έρχονται και παρέρχονται. Εξοργίζομαι με τους ανθρώπους που τις ακολουθούν κάθε φορά. Γιατί να αποδέχεσαι κάτι τέτοιο, υποτιμώντας τον εαυτό σου; Αν γουστάρεις κάποιον, επιδίωξε να κάνεις σχέση μαζί του.

Για να μην πολυλογώ, απλά να πω ότι αποδείχτηκα πολύ συντηρητικός. Λες να είμαι και οπισθοδρομικός μιας και μου μίλησε για «νέα μόδα»;

Συντηρητικός χίλιες φορές! Και εκτός μόδας άλλες τόσες! Γιατί όχι;

Δεν μπορώ να το δεχθώ όσο το σκέφτομαι και ούτε πρόκειται, όσες αναλύσεις κι αν μου κάνετε. Όπως και να’χει δηλώνω αθεράπευτα ρομαντικός. Όταν είμαι με κάποια τη θέλω αποκλειστικά και καλά θα κάνει να με θέλει κι αυτή έτσι. Είμαι απόλυτα κτητικός και αυτό δεν είναι κάτι που διαπραγματεύομαι. Ακόμη και γνωριμία της μιας βραδιάς που μου έτυχε λόγω ποτού βασικά, με τον καφέ της επόμενης μέρας ξεδιάλυνα την κατάσταση και αποδέχτηκα το λάθος μου. Δεν είμαι εγώ για τέτοια.

Οσο λάθος και να φαίνομαι, σε σένα που με διαβάζεις, θα παραμείνω έτσι! Συνειδητά και ξεροκέφαλα! Δεν μπορώ να κανω σεξ με κάποια για μερικούς μήνες, αν δε νιώθω πράγματα γι' αυτήν. Αν μετά την πρώτη επαφή και τις πρώτες νευρικές κουβέντες, δε νιώσω τη διάθεση να τη βουτήξω και να τη φιλήσω (δεν είπα ότι θα το κάνω, είπα ότι θα μου δημιουργηθεί η επιθυμία να το κάνω), απλά δε μου κάνει. Αν δεν ανατριχιάζει στο άγγιγμά μου, τι να την κάνω; Αν πάλι αυτή δεν νιώσει κάτι από το φιλί μου, τι να με κάνει εμένα;

ΥΓ.: Για περισσότερη μελέτη σχετικά με το θέμα, υπάρχει η ακόλουθη ρομαντική κομεντί: https://www.youtube.com/watch?v=0nVJ_DczqtQ

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ