Η Συμπεριφορά των Ζωδίων

Η Συμπεριφορά των Ζωδίων(πηγή pixabay)

Δείτε παρακάτω την συμπεριφορά των ζωδίων, έτσι όπως την έχουμε αντιληφθεί εμείς στο ewoman.

ΚΡΙΟΣ: Ισχυρός στις απόψεις του και γεμάτος ενέργεια. Ένα ζώδιο με πολύ γούστο και διαπεραστική άποψη. Θέλει ότι του κάνει κλικ να γίνεται. Δεν τα παρατάει ποτέ ακόμα και αν όλα βρίσκονται στο τέλος του γκρεμού. Είναι μαχητής και πάντα έτσι θα μείνει. Η αυτοπεποίθησή του νικάει θεούς και δαίμονες.

ΤΑΥΡΟΣ: Σταθερός και γοητευτικός. Αρκετά δύσπιστος και εγωιστής. Ένα ζώδιο με ένα βαθιά κρυμμένο πάθος για την δύναμη της ψυχής και του νου. Είναι αμετακίνητος στις γνώμες του αλλά συγχρόνως τόσο προκλητικός που σε κάνει να αλλάξεις γνώμη σε μια στιγμή. Αν σε διεκδικήσει θα το κάνει αργά και σιωπηλά, μιλώντας με το βλέμμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ελεύθεροι και ανεξάρτητοι. Επιζητούν διασκέδαση και βρίσκονται σχεδόν πάντα με φίλους. Δεν μπορούν την μοναξιά…Τους ζαλίζει! Θέλουν πάρτι και χαρά! ‘’Όπου γάμος και χορός, η Βασίλω πρώτη!’’ Ρομαντικοί και ονειροπόλοι…Στοχεύουν μεθοδικά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι Ευαίσθητοι του ζωδιακού κύκλου. Ένα ζώδιο χαρισματικό με έντονη προσωπικότητα που πολλές φορές χρειάζεται να διεισδύσεις αρκετά βαθιά για την μάθεις. Οι πιο πιστοί σου φίλοι, με αγαθή ψυχή και βελούδινο χαμόγελο. Σε κερδίζουν από την πρώτη στιγμή με την χαλαρή διάθεση και το ατέρμονο γέλιο τους. Είναι το φάρμακό σου στις δύσκολες μέρες.

ΛΕΩΝ: Ο βασιλιάς των ζωδίων. Ζωντανός και δυνατός και πολύ ερωτικός. Το έντονο ταπεραμέντο του σε κάνει να αμφιβάλλεις αν αξίζεις κάτι ή πολύ απλά αν είσαι στο μηδέν. Ισχυρός σε όλες τις πλευρές. Θέλει να αγγίζει το τέλειο χωρίς πολλές φορές με ιδιαίτερες προσπάθειες. Ζητά απλά να υπερέχει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ένα ζώδιο λογικό με υπευθυνότητα, πρακτικότητα, μεθοδικότητα και συνέπεια. Ότι πρέπει για κάποιον που έχει αυτά τα χαρακτηριστικά. Πολλές φορές όμως, γίνεται αρκετά ενοχλητικός και απλησίαστος εξαιτίας της ιδιορρυθμίας, της ψυχρότητας και της τελειομανίας του. Θέλει υπομονή!

ΖΥΓΟΣ: Πολύ α-ρ-γ-ό-ς! Η ‘’ταχύτητά΄΄ του ξεπερνά ακόμα και την καθυστέρηση του Ταύρου! Θέλει το χρόνου του σε όλα. Όποτε βρει την όρεξη θα το πάρει απόφαση και θα ξεκινήσει κάποια στιγμή. Όχι αμέσως! Αργά θα το κάνει πάλι. Όταν δεις να κάνει το πρώτο βήμα, λες ότι έγινε θαύμα και πήρε μπρος. Δίνει βάση στην ψυχολογία. Αν δεν είναι καλά δεν κάνει τίποτα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πάθος και Έρωτας ένα σώμα, μια ανώτερη δύναμη και πνευματικότητα. Ένα ζώδιο με μια συναισθηματική ποικιλότητα που αγγίζει τα όρια της τρέλας. Αγγίζει την καταστροφή αλλά ταυτόχρονα και την κορυφή. Θέλει πάντα να βρίσκεται στο κέντρο όλων των καταστάσεων και να τραβάει τα βλέμματα. Νιώθει ζήλια αλλά ζητάει και προσοχή. Αν το απορρίψεις κάηκες! Πετυχαίνει πάντα ότι στόχο βάζει… Έστω και καθυστερημένα. Είναι ένα απωθημένο που δύσκολα κατακτιέται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Λίγο εκδικητικός και αρκετά ισχυρογνώμον. Τα θέλει όλα δικά του. Δεν ζητά το μέτριο αλλά το τέλειο. Η μανία του αυτή πολλές φορές τον φέρνει αντιμέτωπο με τις επιλογές του. Πληγώνει ανθρώπους και αυτοί αρχίζουν να του φεύγουν. Παρόλα αυτά, είναι όμορφος με σαρκώδη χείλη και σέξι εμφάνιση. Είναι ωραίος και έχει τύπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απόλυτος και ισχυρός στις απόψεις του. Δεν αλλάζει εύκολα γνώμη, μονάχα αν δει την διαφορετικότητα μπροστά στα μάτια του. Τόσο ισχυρογνώμον! Δεν πιστεύει στην φιλία ενός άντρα και μιας γυναίκας… Πάντα ο ένας έστω και λίγο θα θέλει κάτι παραπάνω. Αν γνωρίσει τον έρωτα που αναζητά, θα τον ακολουθήσει με χίλια! Πιστεύει στο χρήμα και το κυνηγά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πολύ ελεύθερος. Θέλει πάντα να νιώθει ανεξάρτητος χωρίς δεσμεύσεις και συναισθήματα που να τον εμποδίζουν να προχωρήσει. Πολλές φορές κλείνεται στον εαυτό του χωρίς να θέλει να μιλήσει σε κανένα. Θέλει να επεξεργαστεί όσα του συμβαίνουν και να βγει δυνατότερος. Όμως, ξεχωρίζει λόγω της εξυπνάδας, της πρωτοτυπίας και της επαναστατικότητάς του.

ΙΧΘΥΣ: Μια προσωπικότητα ονειροπόλα και υπερευαίσθητη. Του αρέσει να πετάει στα σύννεφα και ελπίζει ότι κάποια μέρα θα τα φτάσει και θα βρει την ευτυχία. Η αναποφασιστικότητά του κάνει τα νεύρα των άλλων να εκραγούν! Τι αγανάκτηση! Είναι όμως τρυφερός και το μόνο που ζητά είναι αγάπη. Άλλωστε για αυτό γεννηθήκαμε: Για να δώσουμε και να πάρουμε αγάπη. Η αγάπη είναι το αντίδωρο στο μίσος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ