Το μυστικό για να διατηρήσει μια γυναίκα τη νεότητά της

Τα οφέλη του πράσινου τσαγιού

Τον τελευταίο καιρό όλο και πιο ζεστά βλέπουμε να μπαίνει στη ζωή μας το πράσινο τσάι. Αρχίζει να αντικαθιστά τον καφέ αλλά και τους χυμούς και να γίνεται ίσως και trend. Πολλοί το επιλέγουν αλλά πόσοι ξέρουμε ποιες πραγματικά είναι οι ιδιότητες του; Γνωρίζουμε τι μπορεί να επιφέρει στον οργανισμό μας; Το ewoman όπως ξέρετε ψάχνει και βρίσκει. Σας έχουμε λοιπόν απαντήσεις σε εκείνα τα ερωτήματα.

Το πράσινο τσάι, κρύο ή ζεστό είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει μια γυναίκα για την αντιγήρανση. Κατασκευάζεται από αποξηραμένα φύλλα του φυτού Camelia sinensis, το οποίο περιέχει αντιοξειδωτικές ουσίες που βοηθούν να κατατροπωθούν όλες οι βλαβερές ρίζες του οργανισμού.

Θεωρείται ιδιαίτερα ευεργετικό για την υγεία καθώς έρευνες έχουν αποδείξει ότι συμβάλλει στην πρόληψη του καρκίνου και στα καρδιαγγειακά νοσήματα. Λέγεται πως βοηθάει όσους το καταναλώνουν στο να διατηρούν καλή χοληστερόλη, που είναι και η αιτία για τα νοσήματα αυτά.

Τέλος, οι κατεχίνες (κάτι ουσίες, δηλαδή) που περιέχει βοηθούν κατά πολύ στη διάλυση του λίπους. Αδυνάτισμα, όπως καταλαβαίνουμε. Ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και βελτιώνει την καύση του. Όλες οι έρευνες που διαβάσαμε, δείχνουν το πράσινο τσάι ως το νέο μυστικό.

Τι θα λέγατε να το δοκιμάζαμε;!