4 κανόνες για πιο ελκυστικά μαλλιά

Τέσσερις κανόνες για πιο ελκυστικά μαλλιά

Σε όλες μας αρέσει να τραβάμε τα βλέμματα των άλλων επάνω μας. Καλώς ή κακώς, το πρώτο πράγμα που κοιτάμε όλοι είναι το πρόσωπο και τα χαρακτηριστικά του άλλου. Και τα μαλλιά, είναι το πλαίσιο, η «κορνίζα» που πλαισιώνει, στολίζει και τονίζει την ομορφιά του καθενός. Ας δούμε λοιπόν κάποια βασικά χαρακτηριστικά, για να κάνεις τα μαλλιά σου να φαίνονται πιο ελκυστικά στους άλλους.

Σωστή επιλογή χρώματος.
Το χρώμα παντού είναι πομπός συναισθημάτων. Ακόμα περισσότερο στα μαλλιά. Το χρώμα είναι η βάση του χαρακτήρα, που θα έχει ένα look. Οι ντίβες του παρελθόντος είχαν όλες έντονα χρώματα. Χάλκινα, κατάξανθα, κόκκινα της φωτιάς, καστανά με ελαφρά ξανοίγματα στις άκρες. Προτίμησέ τα και η μισή δουλειά θα έχει γίνει. Γίνε μία εκτυφλωτική ξανθιά ή μια φλογερή κοκκινομάλλα. Δώσε έμφαση στην υγεία των μαλλιών ώστε το χρώμα να είναι ομοιόμορφο από τη ρίζα ως την άκρη.

beautiful-ewomanΔώσε όγκο στα μαλλιά σου.
Καθημερινά, προσπαθείς να τιθασεύσεις τα ατίθασα μαλλιά, τα ισιώνεις για να πέσει ο όγκος και τα πιάνεις με διάφορους τρόπους ώστε να τα έχεις σε έλεγχο. Τώρα κάνε το αντίθετο. Δώσε αέρα και κίνηση στα μαλλιά σου. Ειδικά εάν είναι σγουρά μην προσπαθήσεις να τα ρίξεις, αλλά τόνισε τις μπούκλες σου δίνοντας τους νεύρο και κίνηση και άφησέ τις να χορεύουν παιχνιδιάρικα με το περπάτημα σου.

1439909_-ewomanΚάνε μια χωρίστρα στο πλάι και ρίξε μια φράντζα στο πρόσωπο.
Στις περισσότερες από εμάς είναι πιο εύκολο και πιο πρακτικό να πιάσουμε πίσω τα μαλλιά μας για να μην μας ενοχλούν στα μάτια. Είναι όμως μια ωραία αλλαγή το να κάνεις ,αν ταιριάζει φυσικά στο πρόσωπό σου, μια χωρίστρα στο πλάι που θα ρίχνει και τη φράντζα σου αντίθετα. Έτσι θα δημιουργείς σκιάσεις γύρω από το πρόσωπο και μια ασυμμετρία στη φόρμα των μαλλιών, που είναι αναμφισβήτητα ελκυστική. Η φράντζα «φορεμένη» με αυτό τον τρόπο, κρύβει λίγο το βλέμμα κάνοντας το μυστηριώδες. Θυμήσου: η χωρίστρα στη μέση τις περισσότερες φορές δεν είναι ωραία.

attractive-beauty-blond-ewomanΠιάσε πίσω τα μαλλιά σου.
Το ιδανικό θα είναι να ισιώσεις πρώτα καλά τα μαλλιά ώστε να γυαλίζουν. Πιάσ’τα σφιχτά προς τα πίσω σε μια ψηλή αλογοουρά. Χρησιμοποίησε λακ, για να μην πετάει τίποτα. Προτίμησε αυτό το look εάν έχεις σκούρο χρώμα στα μαλλιά σου και φυσικά αρκετό μήκος. Το σκούρο χρώμα που λάμπει και η αυστηρότητα στο πιάσιμο είναι σίγουρο ότι θα τραβήξουν την προσοχή όλων.

attractive-beautiful-beauty-ewoman

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ