Sex and the City: η Βίβλος της γυναικείας ψυχολογίας

Sex and the City: η Βίβλος της γυναικείας ψυχολογίας(πηγή pinterest)

Πρόκειται για την απόλυτη γυναικεία σειρά που κάποιες από εμάς λατρεύουμε, ενώ άλλες απλά λατρεύουμε να μισούμε.

Όπως και να έχει, σε οποία από τις δυο κατηγορίες και αν ανήκεις, δεν γίνεται να διαφύγει της προσοχής σου η Βίβλος της γυναικείας ψυχολογίας, όπως το έχουν κατά καιρούς χαρακτηρίσει.
Το μόνιμα ερωτεύσιμο τοπίο της Νέας Υόρκης, με τα κοσμοπολίτικα μαγαζιά και τους δρόμους καλοφτιαγμένους σαν να έχουν βγει από σονάτα των ρομαντικών, μας κάνουν να ζηλεύουμε την πολυτάραχη ζωή των τεσσάρων φιλενάδων.

Ερωτικά μπερδέματα πάνω σε φαντασμαγορικά δωδεκάποντα, τα καλύτερα συνολάκια κατευθείαν από την πασαρέλα στο Κυριακάτικο brunch και τα παραμυθένια σπίτια τους μας κάνουν να νοσταλγούμε τις εποχές των 90's που όλα αυτά ήταν λίγο πιο εύκολα υλοποιήσιμα .

Μα φυσικά, στο απόγειο όλων αυτών η ζηλευτή ντουλάπα της Κάρι με τα ονειρικά σύνολα που κάνουν όλες μας να τρελαινόμαστε με την απορία του πως τα αντέχει η τσέπη της! Μια τεράστια συλλογή από ψηλοτάκουνα Manolos, και αμέτρητες επώνυμες τσάντες, σκιαγραφούν το τοπίο της χαρακτηριστικής μπλε walk in closet που καθεμία από εμάς θα πέθαινε να περπατήσει.

Πέρα από όλα αυτά όμως, το πορτραίτο των ανθρωπίνων σχέσεων αλλά και η ειλικρινής έκθεση των ερωτικής φύσεως και μη προβλημάτων, κάνουν την κάθε γυναίκα να μπορεί να ταυτιστεί έστω και λίγο με την συγκεκριμένη σειρά.
Η αληθινή και ανιδιοτελής φιλιά τεσσάρων γυναικών που φέρνει στο μικροσκόπιο την εκάστοτε αντρική συμπεριφορά και την αναλύει χωρίς φόβο και πάθος, αποτελεί πρότυπο για χιλιάδες θηλυκά που πελαγώνουν στον κλοιό της μυστικοπάθειας εντός των σχέσεων.

Συμπερασματικά, ότι και να πούμε για την αγαπημένη μας σειρά είναι λίγο, μιας και αποτελεί τον απόλυτο οδηγό επιβίωσης εάν βρεθούμε ποτέ με δωδεκάποντα τυχαία στους δρόμους του Μανχάταν...