Διεστραμμένοι «γονείς» , άμοιρα παιδιά

Διεστραμμένοι «γονείς» , άμοιρα παιδιά(πηγή pixabay)

Δε ξέρω αν έχετε παρακολουθήσει τελευταία ειδήσεις, αλλά επιδρούν στη ψυχολογία μου περισσότερο και από το καλύτερο ψυχολογικό θρίλερ που έχει σκηνοθετηθεί! Τελευταία δεν ακούς τίποτα άλλο από διεστραμμένους «γονείς» και άμοιρα παιδιά!

Προσπαθώ πολύ να συγκρατήσω τις λέξεις μου για να φτιάξω ένα κόσμιο άρθρο, τόσο, που τα χέρια μου τρέμουν στο πληκτρολόγιο! Δε ξέρω που να αποδώσω τη κατάντια που έφτασε η ανθρωπότητα. Να έρχεται το τέλος του κόσμου όπως λένε οι γραφές; Να μας ψεκάζουν; Δε μπορώ και δε θέλω να εκλογικεύσω το τι μπορεί να συμβαίνει! Όμως δεν αντέχω άλλο να ακούω για τα παιδιά! Άλλοι τα γεννάνε και τα πετάνε, άλλοι τα σκοτώνουν, άλλοι τα μαχαιρώνουν με άπειρες μαχαιριές!!! Άλλοι τα βιάζουν και το απολαμβάνουν! Κάποτε σκεφτόμασταν… «μα καλά αυτή η μάνα δεν το πήρε χαμπάρι να τον σκοτώσει"; Μα τώρα βλέπουμε ότι η ίδια η μάνα είναι ο αυτουργός!

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ; ΕΧΕΤΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΑΤΙΑ; ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ; Έχουμε καταντήσει να βλέπουμε ειδήσεις και να ντρεπόμαστε που είμαστε άνθρωποι! Έχουμε καταντήσει να βλέπουμε ειδήσεις και να κλαίμε! Τι είδους διεστραμμένα τέρατα είστε; Τι κατεστραμμένες φύσεις; Τι γονείς σας μεγάλωσαν εσάς; Μάθατε να κρύβουν τις διαστροφές σας πίσω από ψυχολογικά προβλήματα! Βγήκατε όλοι διαταραγμένοι και γλιτώνετε την τιμωρία σας φορώντας τις διαταραχές σαν μπλουζάκια! Και ποιος σας είπε ότι οι διαταραγμένοι άνθρωποι είναι σαν κι εσάς; Ποιος σας είπε ότι διαταραγμένος ίσον διεστραμμένος;

Πως θα μεγαλώσουν ρε αυτά τα παιδιά με τέτοια βιώματα; Ποιοι είστε εσείς που απ τη μια τα δημιουργείτε και από την άλλη τα καταστρέφετε; Πως αυτά τα παιδιά θα γίνουν ενήλικες;

Πριν μερικά χρόνια μας σόκαρε η εικόνα κάποιου που χτυπούσε ένα παιδί, κάποιου που φώναζε σε ένα παιδί μέσα στο δρόμο, που το τραβολόγαγε και το μάλωνε! Τώρα συμβαίνουν τα χειρότερα στο διπλανό μας σπίτι και εμείς δε κάνουμε τίποτα! Εκεί καταντήσαμε! Να φοβόμαστε! Αισθάνομαι εκτός από ανασφάλεια, και ντροπή! Ντρέπομαι που είμαι ένας ενήλικας που στη γενιά μου συμβαίνουν τέτοια αίσχη! Ντρέπομαι που η πολιτεία δε προστατεύει το παιδί! Που μπορεί ο καθένας να καταστρέψει, σκοτώσει, βιάσει ένα παιδί και να παραμείνει στην καθημερινότητά του απλά επειδή δήλωσε «τρελός»!
Λυπάμαι για τα χρόνια που ζω…
Συγνώμη παιδιά μου!