Τι μπορεί να εκνευρίσει και να ξενερώσει το κάθε ζώδιο!

Τι μπορεί να εκνευρίσει και να ξενερώσει το κάθε ζώδιο!

Όλοι μας έχουμε κάποια μικρά πραγματάκια που μας εκνευρίζουν, μας ξενερώνουν και μας κάνουν να αισθανόμαστε άβολα στην καθημερινότητά μας... Είναι άραγε τυχαίο ή έχει να κάνει με το ζώδιό μας;

Το  ewoman μελέτησε τι έχουν να πουν τα ζώδια για όλο αυτό!

Κριός

Μη τυχόν κι αλλάξεις απροειδοποίητα τα σχέδια σ' έναν Κριό, γιατί θα τον εκνευρίσεις απίστευτα πολύ! Αν τολμήσεις δε, και φορέσεις το ίδιο ρούχο μ' αυτόν, την έβαψες! Θα σε φάει με την γκρίνια του! Επίσης μην κάνεις το λάθος, σε στιγμές έντασης, να του πεις να χαλαρώσει λίγο...το τι θα σου σούρει, δε λέγεται...

Ταύρος

Αν ταράξεις τις ισορροπίες του Ταύρου, είναι ικανός να σε μισήσει...Επίσης όταν συζητάτε να έχεις ευφράδεια λόγου. Τα «εμμ»  κι οι πολλές παύσεις εκνευρίζουν αφόρητα τον Ταύρο και μπορεί να τον κάνουν να λήξει τη συζήτηση στο πι και φι... Κάτι άλλο που μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση έναν Ταύρο είναι να βρεθεί με πολύ κόσμο σε κλειστό χώρο.

Δίδυμοι

Αν είσαι ισχυρογνώμων μη μπεις καν στη διαδικασία να συνομιλήσεις μ' έναν Δίδυμο. Εκνευρίζεται αφόρητα που δε μπορεί να τα βγάλει πέρα και σε στέλνει στο...διάολο μέχρι να πεις κύμινο! Επίσης, μην κάνεις ποτέ το λάθος να του υπενθυμίσεις- επισημάνεις ότι είναι ενήλικος. Θα σου κακιώσει σαν πεισματάρικο παιδί...

Καρκίνος

Αν κάτι ξενερώνει τον ευαίσθητο κατά τ' άλλα Καρκίνο είναι οι ψεύτικες αγάπες και τα σιρόπια που...ρέουν. Γι' αυτό να είσαι απόλυτα ειλικρινής μαζί του. Επίσης αν έχεις υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να τον κάνεις να νιώθει άβολα κι «έξω απ' τα νερά» του...Θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη σου την ευγένεια μ' έναν Καρκίνο για να σε δει με το...καλό μάτι!

Λέων

Αυτό που θα φέρει σε πολύ άβολη θέση τον βασιλιά Λέοντα, είναι να βρεθεί σε συζητήσεις με θέματα που δεν κατέχει... Επίσης, το να μιλάει και να μη του δίνεις σημασία, είναι κάτι που μπορεί να τον εκνευρίσει αφάνταστα! Ποιός/ά είσαι δλδ εσύ που θ' αγνοήσεις τον βασιλιά; Ο βασιλιάς του ζωδιακού βασιλείου θα έρθει σε δύσκολη θέση επίσης, αν του προκαλέσεις σεξουαλική ένταση, ενώ δε πρέπει...(να νιώσει έτσι!)

Παρθένος

Αν δε θες να εκνευρίσεις τον Παρθένο και να αρχίσει ακατάσχετη γκρίνια για όλους και όλα, μη του πειράξεις τίποτα από τα τακτοποιημένα πραγματάκια του! Επίσης μη τον βάλεις στη διαδικασία να σκεφτεί για το μέλλον. Έχει ο Θεός για αύριο...γατί να αγχωθεί και γι' αυτό; Αν κάτι άλλο φέρνει σε άβολη θέση τον Παρθένο είναι να τον κριτικάρεις...(άσχετα αν αυτός δε κάνει τίποτα άλλο, εκτός απ' αυτό...!)

Ζυγός

Αν είσαι άνθρωπος που εκφράζεις εύκολα τα συναισθήματά σου, θα κομπλάρεις τον ντροπαλό Ζυγό που θέλει τον χρόνο του για να χαλαρώσει και πιθανώς (κάποτε) να εκφραστεί κι αυτός! Οι καυγάδες κι οι φωνές, φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση τον φιλήσυχο Ζυγό. Αν πάλι, δεν είσαι elegant και στο σικ πάντα, θα τον ξενερώσεις καθώς θα προσβάλλεις την καλαισθησία του!

Σκορπιός

Αν κάτι απεχθάνεται ο Σκορπιός, είναι τα πολλά λόγια, καθώς πιστεύει όσο κανείς, ότι είναι φτώχεια!! Αν είσαι ονειροπόλος, (ονειροπαρμένος και ουτοπικός δλδ σύμφωνα με τον Σκορπιό), θα τον ξενερώσεις πολύ, καθώς είναι το πιο ισοπεδωτικό ζώδιο σ' ότι αφορά τα όνειρα και τις ρομαντζάδες! Αν τολμήσεις δε και τον αμφισβητήσεις, θα σου κάνει τραπέζι με κείνο το πιάτο που σερβίρεται κρύο...(βλ. εκδίκηση!)

Τοξότης

Μην κάνεις το λάθος και πιάσεις χαλαρή κουβεντούλα στον δρόμο, με φίλους, γείτονες ή ακόμη και την μάνα σου, αν συνοδεύεσαι από έναν Τοξότη! Θα εκνευριστεί απίστευτα πολύ και θα φερθεί ως το πιο αντικοινωνικό ον, και μάντεψε ποιός/ά θα την πληρώσει! Επίσης αν τολμήσεις ακόμη και να σκεφτείς, ότι θα τιθασεύσεις την ελεύθερη φύση του Τοξότη, έχεις μπει στην black list του!

Αιγόκερως

Αν θες να σ' αγαπάει ο Αιγόκερως, μη τον ξεβολεύεις (να χαρείς!) και προπαντός μη τον βγάλεις απ' το σπίτι όταν χαλαρώνει, αν δεν τίθεται θέμα ζωής και θανάτου...Φυσικά, πρόσεξε μη γίνεις αιτία να ακυρωθεί το οτιδήποτε έχει οργανώσει στην εντέλεια, γιατί θα το μετανιώνεις για πολύ καιρό, δέκα φορές τη μέρα, κάθε μέρα!! Το να τον επαινείς μπροστά του, θα τον κάνει να αισθανθεί άβολα, αλλά θα του αρέσει κατά βάθος!

Υδροχόος

Αν ψάχνεις για κάποιον να σου κρατήσει το μωρό σου, έστω και για λίγο, αυτός ο κάποιος σίγουρα να μην είναι Υδροχόος! Δε το 'χει καθόλου και το ξέρει, αλλά πάραυτα νιώθει άβολα μ' αυτό! Επίσης εκνευρίζεται πολύ, όταν τον αναγκάσεις να βρεθεί σε παρέες που βαριέται και δε περνάει καλά και πρέπει να προσποιηθεί ότι όλα είναι οκ! Λάβε τα μέτρα σου..γιατί απλά, δε θα το κάνει!

Ιχθύς

Αυτό που εκνευρίζει απίστευτα πολύ τον Ιχθύ, είναι να του διακόπτεις τη χαλάρωσή του, ή ακόμη και το απόλυτο «τίποτά του»  για τηλεφωνικές συνδιαλέξεις!Δε του αρέσει η απόσταση στην επικοινωνία, αγαπάει την αμεσότητα και τη φυσική παρουσία...(Τι δεν καταλαβαίνεις;) Επίσης, οτιδήποτε δεν μπορεί να εξηγήσει με την λογική του, τον φέρνει σε άβολη θέση και να του κάνεις τον/την έξυπνο/η, τον ξενερώνει πολύ!