Τα ζώδια της ημέρας (16/07)

Τα ζώδια της ημέρας (16/07)

Δευτέρα 16 Ιουλίου και το ewoman.gr σας έχει έτοιμα τα ζώδια της ημέρας.

Κριός: Τελευταία έχετε καταπιαστεί με πολλά στον εργασιακό σας χώρο, όσο όμως κι αν σας ενθουσιάζει αυτό, θα πρέπει να βάλετε κάποια όρια και να ξεκουραστείτε!

Ταύρος: Επιτέλους θ' απολαύσετε τη χαρά της δημιουργίας, καθώς θα έχετε την ευκαιρία, ν' αναπτύξετε ένα πρωτοποριακό σας σχέδιο...

Δίδυμοι: Έχετε την ανάγκη ν' ασχοληθείτε με το χώρο του σπιτιού σας και να τον αλλάξετε καθώς νιώθετε ότι πρέπει ν' ανανεωθείτε κι αυτό είναι μια αρχή...

Καρκίνος: Μια πολύ ενδιαφέρουσα μέρα με πολλές μετακινήσεις, ενδεχόμενες αλλαγές και πολλές πληροφορίες. Ακολουθείστε τη διαίσθησή σας κι όλα θα πάνε καλά!

Λέων: Πολύ καλή μέρα, καθώς δρομολογούνται θέματα στον επαγγελματικό σας χώρο επιβραβεύοντας την επιμονή, την προσπάθεια, τη συνέπεια και την εμπιστοσύνη που χτίσατε!

Παρθένος: Θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε το ένστικτό σας για να δώσετε κάποιες συμβουλές σε φιλικό σας πρόσωπο.

Ζυγός: Έχετε την ανάγκη ν' απομονωθείτε για λίγο και να τα βρείτε με τον εαυτό σας, αρχής γενομένης από σήμερα! Οι άνθρωποι που σας νοιάζονται θα το κατανοήσουν.

Σκορπιός: Διανύετε μια περίοδο έντονης δημιουργικότητας και δίνετε έμφαση στις λεπτομέρειες...Ο χρόνος θα δείξει ότι καλά κάνετε και θα διαπρέψετε!

Τοξότης: Μόνο αν φρενάρετε τον ενθουσιασμό σας, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε με επιτυχία, τα εμπόδια και τις προκλήσεις που θα προκύψουν στη δουλειά σας!

Αιγόκερως: Πολύ ευχάριστη μέρα, καθώς όχι μόνο θα δείτε να προωθούνται και να μπαίνουν σε ρέγουλα θέματα που σας απασχολούν πολύ καιρό, αλλά θα εισπράξετε αγάπη και αποδοχή από τους ανθρώπους σας!

Υδροχόος: Αν και δε σας αρέσει καθόλου ν' ασχολείστε με θέματα ρουτίνας, εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα για κλείσιμο οικονομικών εκκρεμοτήτων.

Ιχθείς: Ημέρα εκκαθάρισης και λεπτών χειρισμών θα είναι η σημερινή. Με γλυκό και διπλωματικό τρόπο μπορείτε να πείτε τι σας αρέσει και τι όχι, σε προσωπικό επίπεδο, χωρίς να στεναχωρεθεί κανείς!