Τα ζώδια της ημέρας (23/07)

Τα ζώδια της ημέρας (23/07)

Δευτέρα 23 Ιουλίου και το ewoman.gr σας έχει έτοιμα τα ζώδια της ημέρας.

Κριός: Πολύ δημιουργική περίοδος για εσάς τα Κριάρια. Είστε καλοδιάθετοι, και χαρούμενοι και περνάτε χρόνο με οικογένεια και φίλους, που λόγω υποχρεώσεων είχατε παραμελήσει!

Ταύρος: Αν εξαιρέσουμε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που σας αγχώνουν, η περίοδος έχει διακοπές και όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα!

Δίδυμοι: Τα προβλήματα επικοινωνίας που θα προκύψουν στη δουλειά σας θα λυθούν χάρη στη διπλωματικότητά σας!

Καρκίνος: Μια ιδιαίτερα απαιτητική μέρα με πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να δρομολογήσετε ώστε σιγά σιγά να οργανώσετε τις διακοπές σας!

Λέων: Μια ξεχωριστή μέρα ξεκινά που σηματοδοτεί τη νέα γενέθλια χρονιά σας! Νιώθετε πιο δραστήριοι και πιο δημιουργικοί, από ποτέ!

Παρθένος: Ιδανική μέρα για ν' ασχοληθείτε με το σπίτι και τις αλλάγές που σκέφτεστε να κάνετε εδώ και καιρό!

Ζυγός: Θα προκύψουν γνωριμίες αυτή την περίοδο, με άτομα που θα συμβάλλουν σημαντικά στις αλλαγές που θα γίνουν στη ζωή σας από δω και πέρα!

Σκορπιός: Μια πολύ καλή μέρα πολλά υποσχόμενη η σημερινή, καθώς μια οικονομική σας υπόθεση ολοκληρώνεται με επιτυχία.

Τοξότης: Ένα ταξίδι για την συλλογή νέων γνώσεων και εμπειριών θα γίνει πραγματικότητα. Τι κάθεστε, αρχίσετε να ψάχνετε προορισμούς.

Αιγόκερως: Μπερδεμένη η μέρα για εσάς τους Τοξότες, που νιώθετε την ανάγκη να στραφείτε εντός σας, να δείτε τις βαθύτερες επιθυμίες σας και ν' αντιμετωπίσετε τους φόβους σας!

Υδροχόος: Πρέπει να κατανοήσετε τις λέξεις “συν- εργάζομαι” και “σχετίζομαι”, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και να αποδεχτείτε ότι δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούν όλοι μαζί σας…

Ιχθείς: Καταπιέζετε πολύ συχνά τα θέλω σας, γιατί ενώ θέλετε να πετύχετε, θέλετε ταυτόχρονα να είστε αποδεκτοί από όλους. Δώστε προτεραιότητα στις επιθυμίες σας!