Τα ζώδια της ημέρας (03/08)

Τα ζώδια της ημέρας (03/08)

Παρασκευή 3 Αυγούστου και το ewoman.gr σας έχει έτοιμες τις ημερήσιες προβλέψεις ανά ζώδιο.  

Κριός: Έντονη και γεμάτη ευχάριστες ειδήσεις θα είναι η σημερινή ημέρα με πολύ καλά αποτελέσματα σε πρακτικά ζητήματα.

Ταύρος: Ιδιαίτερα φορτισμένη μέρα, καθώς θα έρθετε σε επαφή με συναισθήματα, τα οποία αποφεύγατε να αγγίξετε από φόβο, ή ανασφάλεια.

Δίδυμοι: Ευχάριστη ημέρα, με πολλές μετακινήσεις και συναντήσεις! Ήταν καιρός να βρείτε χρόνο για κάποιες κοινωνικές επαφές.

Καρκίνος: Καταλυτικό ρόλο στην βελτίωση της καλής σας διάθεσης θα παίξει η θετική εξέλιξη μιας σημαντικής συμφωνίας στα εργασιακά σας! .

Λέων: Πολύ καλή ημέρα , καθώς σας δίνετε η ευκαιρία να παρουσιάσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας το οποίο, θα τύχει μεγάλης απήχησης!

Παρθένος: Μέρα που σας επιφυλάσσει μια βουτιά στα βάθη της ψυχής σας και σας βγάζει έξω από τα συνηθισμένα! .

Ζυγός: Μέρα γεμάτη προσκλήσεις αλλά και ευχάριστες ειδήσεις. Θα βρεθείτε με άτομα τα οποία είναι πρόθυμα να συμμεριστούν τις απόψεις σας.

Σκορπιός: Αρχίζει σταδιακά να εξαμαλύνεται η τεταμένη κατάσταση στον εργασιακό σας χώρο και να επιστρέφει η ηρεμία και η χαρά.

Τοξότης: Την καλή σας διάθεση δεν θα την κρατήσετε μόνο για εσάς, αφού θα είστε μια πηγή θετικής ενέργειας για τους γύρω σας!

Αιγόκερως: Πολύ καλή ημέρα, καθώς θα επανέλθει η επικοινωνία και μαζί με αυτή η ηρεμία, στις οικογενειακές σας σχέσεις.

Υδροχόος: H σημερινή ημέρα θα είναι χαρούμενη και φωτεινή καθώς επανέλθει η ηρεμία στις κοινωνικές και διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Ιχθείς: Οι εντάσεις στο χώρο της εργασίας αποτελούν παρελθόν, και αυτό θα λειτουργήσει καταλυτικά στη διάθεση σας, αφού οι εντάσεις δεν σας  ταιριάζουν!