Σεξ από το πρώτο ραντεβού; Λυπάμαι φίλε δε θα μπορέσω.

Σεξ από το πρώτο ραντεβού; Λυπάμαι φίλε δε θα μπορέσω.

Και σου έρχεται ένα φεγγάρι ένας τυπάς και σου πετάει ένα "ξενέρωσα, γιατί δε μου κάθεσαι". Και λες, "δεν μπορεί!", "δεν γίνεται να το εννοεί, κάνει πλάκα".

Σεξ, σου λέει, από το πρώτο ραντεβού, γιατί αλλιώς νιώθω ανασφαλής.
"Γιατί;", ρωτάς αφελώς. Γιατί δεν επιβεβαιώνεις τον ανδρισμό του, προφανώς, και μην κάθεσαι να ακούσεις καμία βλακεία που θα σου αραδιάσει. Θέλει να κατακτήσει το οχυρό, βρε ο κατακτητής. Να έχει για κάτι να παινεύεται, γιατί κατά πως φαίνεται, θα είναι και το μοναδικό του ταλέντο.

Το σεξ στις μέρες μας είναι τελείως απενοχοποιημένο. Μπορείς να το βρεις τόσο εύκολα, δυστυχώς.

Και γιατί δυστυχώς;

Γιατί έχει χάσει την ουσία του, ρε φίλε. Σεξ της μιας βραδιάς, σεξ με κολλητό γιατί είστε friends with benefits, σεξ με την παλιά καψούρα που όμως δεν είστε μαζί αλλά περνάτε καλά, και γενικά σεξ. Σεξ γιατί χάσατε κάπου εκεί στην απόλυτη ελευθερία σας και στον απόλυτο ευτελισμό των πάντων, τον έρωτα.

Ξέρεις γιατί θα βγάλω χολή; Γιατί οι ίδιοι άντρες που ξενερώνουν που δεν τους "κάθεσαι" είναι κι αυτοί που λένε πως έχουν σιχαθεί εκείνες τις κοπέλες τις εύκολες. Είναι αυτοί που ψάχνουν την διαφορετική μέσα στο πλήθος και που αναρωτιούνται που χάθηκαν οι πραγματικές γυναίκες. Ακόμη ακόμη ψάχνουν, όπως λένε, γυναίκες με ήθος καθώς αυτό βρίσκεται σε έλλειψη πλέον. Αυτές, λοιπόν, δεν τις βρίσκουν. Αυτές δεν υπάρχουν. Αυτές είναι είτε καπαρωμένες είτε δεν έχουν γεννηθεί ακόμα.

Αυτές, ρε βλάκα, είναι αυτές που παρατάς γιατί δε σου "κάθισαν" στο πρώτο ραντεβού. Αυτές είναι που εσύ τους ζητούσες σεξ γιατί ήθελες επιβεβαίωση. Αυτές είναι που τις ρίχνεις με κάνα δυο γλυκές κουβέντες για να πάρεις αυτό που θες αλλά όταν δεν έρχεται όσο γρήγορα θες, ξενερώνεις.

Με τι ξενερώνεις, βρε βλάκα; Με αυτό που ψάχνεις; Με το σπάνιο; Με το σωστό; 

Σεξ στο πρώτο ραντεβού μπορεί να βρεις. Κοπέλα να μη στο δώσει, όμως, δύσκολα. Και για να σε βοηθήσω, η άλλη είναι η σωστή! Με εκείνη θα θελήσεις να κάνεις οικογένεια, κι ας μην το καταλαβαίνεις τώρα. Εκείνη θα σε πονέσει, θα σε ερωτευτεί, θα σε αγαπήσει και θα γίνει δικιά σου και μόνο δικιά σου. Εκείνη θέλει να σε γνωρίσει, να νιώσει πως είναι η αγκαλιά σου και να σε ακούει να της μιλάς. Περιμένει πως και πως τη συνάντηση σας, όχι για να ικανοποιηθεί σωματικά αλλά ψυχικά. Φίλε, βλάκα, τέτοια τύχη, δεν ξέρω αν θα ξανάχεις!

Keep going, κοπελιά! Εγώ μαζί σου!