Τα 10 καλύτερα και πιο χρήσιμα ταπεράκια για το σχολείο

Τα 10 καλύτερα και πιο χρήσιμα ταπεράκια για το σχολείο

Οι διακοπές τελειώνουν ή τελειώσαν για τις περισσότερες μαμάδες και μπαμπάδες, και έρχεται σιγά σιγά η ώρα για το πρώτο κουδούνι του σχολείου. Τα παιδιά μας πρέπει να είναι έτοιμα για εκείνη τη στιγμή με τσάντες, σχολικά είδη και φυσικά ταπεράκια για να παίρνουν μαζί τους το κολατσιό ή και το φαγητό τους για όσα πάνε σε ολοήμερο σχολείο. Το ewoman.gr βρήκε και σας παρουσιάζει τα δέκα πιο χρήσιμα (και αθάνατα) προϊόντα της Tupperware για το σχολείο των παιδιών μας.

1. Τετράγωνο ταπεράκι με χωρίσματα για το κολατσιό του παιδιού

Για το τοστάκι, τα φρούτα, το τυράκι και ότι άλλο θέλετε να βάλετε και αρέσει στο παιδί!

2. Δοχείο σάντουιτς για το τοστάκι του.

Στο δοχείο αυτό μπορείτε να βάζετε το τοστάκι του παιδιού. Μάλιστα, είναι αρκετά μεγάλο ώστε να χωράει δύο τοστ, το ένα πάνω στο άλλο.

3. Κρύσταλ Γουέιβ δοχείο για τα μικροκύματα

Για να μπορεί να ζεσταίνει το φαγητό του υγιεινά και με ασφάλεια στο φούρνο μικροκυμάτων του σχολείου – όπου υπάρχει!

4. Μίνι σινιέ παραλληλόγραμμο, σε μέγεθος κασετίνας

Σε αυτό το ταπεράκι μπορείτε να βάλετε, εκτός από φαγητό ή κολατσιό, και ότι άλλο χρειάζεται στο σχολείο. Για παράδειγμα, μολύβια, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, πινέλα, και είδη χειροτεχνίας. Είναι μια πραγματική κασετίνα!

5. Πικ νικ τρίο

Αυτό το καταπληκτικό σετ αποτελείται από τρια τάπερ των 900 ml το καθένα, τα οποία κουμπώνουν το ένα πάνω στο άλλο. Έχουν και ενσωματωμένο χερούλι μεταφοράς το οποίο είναι αποσπώμενο, δηλαδή μπαίνει και βγαίνει εύκολα. Το σετ αυτό της Tupperware είναι προφανώς κατάλληλο για πικ νικ αλλά και για την παραλία, αρκεί να μας κάνει καλό καιρό και το Σεπτέμβριο και κάνουμε μικρές αποδράσεις στις παραλίες της Ελλάδας!

6. Μπουκάλι νερού

Το μπουκάλι νερού της Tupperware είναι το best seller της εταιρείας. Αν δεν το έχετε ήδη, θα το έχετε δεί σίγουρα σε φίλους και φίλες που το έχουν αγοράσει για τα παιδιά τους αλλά και για τους ίδιους. Το καταπληκτικό αυτό μπουκάλι, εξίσου αθάνατο όπως όλα τα πλαστικά της Tupperware, βγαίνει σε διάφορα μεγέθη, από 350 ml μέχρι 1 λίτρο! Διαλέξτε αυτά που σας ταιριάζουν και παραγγείλτε τώρα!

7. Στρογγυλά χρωματιστά δοχεία του μισού λίτρου

Αυτά τα ταπεράκια είναι πλέον κλασικά, επειδή έχουν όμορφη κυκλική μορφή και βγαίνουν σε πάρα πολλά χρώματα τα οποία ειναι πραγματικά σούπερ για να βάλετε το φαγητό των παιδιών.

8. Σφηνάκια 60 ml

Είναι μικρά, πολύ μικρά δοχεία με πολύ εφαρμοστό καπάκι. Είναι κατάλληλα για να βάλετε το ελαιόλαδο, το τριμμένο τυρί, τη σως και ότι άλλο υγρό ή τριμμένο θέλετε να δώσετε στο μικρό σας παιδί στο κολατσιό ή το φαγητό του. Φυσικά, δεν πρόκειται να βγείτε χαμένοι μια και σίγουρα θα βρείτε κι άλλες χρήσεις για αυτό το “σφηνάκι” στην κουζίνα σας!

9. Κάνιστερ σε διάφορα μεγέθη

Τα δοχεία κάνιστερ είναι πολύ χρήσιμα γιατί κλείνουν υδατοστεγώς και αεροστεγώς. Συνήθως τα δίνουμε σε μεγαλύτερα παιδάκια γιατί είναι κάπως πιο δύσκολα στο κλείσιμο. Κλείνουν όμως τόσο ερμητικά, που η εταιρεία εγγυάται ότι και σούπα να βάλετε μέσα στο ταπεράκι αυτό, δεν πρόκειται να χυθεί! Τα κάνιστερ βγαίνουν σε πολλά μεγέθη, από μικρά ταπεράκια των 500 ml έως πολύ μεγάλα δοχεία των 2 λίτρων!

10. Και φυσικά, όλα αυτά μπορείτε να τα βάλετε στην παιδική ισοθερμική τσάντα της Tupperware! 

Για παραγγελίες και περισσότερα προϊόντα Tupperware, καθώς και για προσφορές και διαγωνισμούς δείτε αυτήν την ομάδα στο Facebook