4 σπιτικά μυστικά ομορφιάς που πρέπει να ξέρετε

5 σπιτικά μυστικά ομορφιάς που πρέπει να ξέρετε(πηγή pinterest)

Κάθε γυναίκα εύχεται να μπορούσε να εξοικονομήσει χρήματα από τα προϊόντα περιποίησης που χρειάζεται. Πανάκριβες κρέμες ή και επισκέψεις σε δερματολόγους, είναι μια από τις αιτίες που τους προκαλείτε πολλές φορές πονοκέφαλος. Αλλά εγώ είμαι εδώ. Με το σημερινό άρθρο, πιστεύω πως θα πάρω από πάνω σας αυτόν τον βραχνά του εμπορίου, χωρίς να βάλω stop στην περιποίησή σας.

Πόσες από εσάς θυμάστε μια διαφήμιση που έλεγε "το φαρμακείο στο σπίτι μας"; Βέβαια, η συγκεκριμένη διαφήμιση είχε άλλο στόχο, αλλά θα ήθελα εσείς να κρατήσετε αυτή τη φράση καλά στο μυαλό σας, γιατί γρήγορα θα επιβεβαιωθεί.

Μέσα στα ντουλάπια της κουζίνας σας, έχετε φυσικά καλλυντικά. Δε με πιστεύετε ε; Διαβάστε παρακάτω τότε.

1. Μαγειρική σόδα.
Έχετε ακούσει ίσως όλες πως η μαγειρική σόδα είναι από τα πιο δραστικά καθαριστικά. Δε γνωρίζω, όμως, πόσες ξέρετε για τα οφέλη που έχει για την επιδερμίδα μας. Λίγο κρύο νερό και μια κουταλιά μαγειρικής σόδας, μπορούν να διώξουν τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας μέσα σε 10 λεπτά. Απλώνετε το μείγμα στην περιοχή με το ίδιο κουτάλι που χρησιμοποιήσατε για να το αναμείξετε και απλά ξεπλένετε καλά. Τόσο εύκολα και τόσο γρήγορα.

2. Καφές.
Είμαι coffee addict και το ξέρετε αλλά ποτέ πριν δεν είχα διανοηθεί να χρησιμοποιήσω τον καφέ στο σώμα μου. Πόσα μα πόσα πράγματα αγνοούμε κορίτσια μου και thank God, υπάρχει το Pinterest και μας διαφωτίζει. Στο ψάξιμο, λοιπόν, που έκανα για να ανακαλύψω διάφορα μυστικά και να τα μοιραστώ μαζί σας, έμαθα πως βοηθά στη μείωση της κυτταρίτιδας. Όχι αν το πιείτε, αλλά εάν αλειφτείτε. Κι αυτό μοιάζει με ένα σποτ διαφήμισης, νομίζω. Λοιπόν, στο δια ταύτα. Παίρνετε 2 κουταλιές καφέ και μια κουταλιά λάδι, ανακατεύετε καλά και βάζετε στη περιοχή που θέλετε. Τυλίγεστε με μια μεμβράνη, περιμένετε 5 λεπτά και ξεπλένετε καλά. Και λέτε Bye Bye Cellulite. Αυτό είναι σποτ διαφήμισης, αλλά δε φταίω εγώ που κόλλαγε.

3. Ζάχαρη.
Το peeling είναι από τις πιο σημαντικές διεργασίες που πρέπει να γίνονται στο πρόσωπό σας. Απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα και το πρόσωπο σας φαίνεται και είναι πιο καθαρό και λαμπερό. Αφήστε που βοηθά και στην αποτρίχωση και το ξύρισμα. Κι αυτό μπορείτε να το κάνετε με ζάχαρη. Οι κόκκοι της είναι αυτό που χρειάζεστε. Με μισή κουταλιά ζάχαρη και μισή κουταλιά λάδι, θα έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

4. Λεμόνι.
Θέλετε με ένα μόνο προϊόν να έχετε πρόσωπο ενυδατωμένο, αναζωογονημένο και εννοείται λαμπερό; Θέλετε. Λεμόνι, τότε! Κι ο τρόπος χρήσης απλούστατος. Στίψτε χυμό και περάστε στο πρόσωπό σας χωρίς όμως να ξεπλυθείτε μετά. 

Σας προτείνω ανεπιφύλακτα να τα δοκιμάσετε όλα.