10 συμβουλές για να κατακτήσετε έναν άντρα Ζυγό!

10 συμβουλές για να κατακτήσετε έναν  άντρα Ζυγό!

Είναι η προσεγμένη εμφάνισή του, η γοητεία που εκπέμπει, το εκλεπτυσμένο γούστο του, οι κινήσεις του, το ντύσιμό του, ο αέρας που αποπνέει,  που κάνουν τον άνδρα Ζυγό ξεχωριστό κι ακαταμάχητο!

Όλα πάνω σε έναν άνδρα Ζυγό αποσκοπούν σε έναν και μοναδικό σκοπό: στη σαγήνευση του γυναικείου φύλου! Εξάλλου, είναι από τους λίγους άντρες, που αγαπάει πραγματικά τη γυναίκα και τη θέλει βασίλισσα.

Κοντά του δεν θα νιώσεις ποτέ, παραμελημένη. Θα παραμερίζει για να περάσεις και θα γίνεται χαλί για να πατήσεις! Οι επιθυμίες σου θα είναι διαταγές γι' αυτόν!

Έχει αρμονία σε όλα και η χαριτωμένη και κοινωνική του φύση, προσελκύει τις γυναίκες σαν μαγνήτης. Ιδιαίτερα ρομαντικός, αναζητά την τέλεια γυναίκα, κι απογοητεύεται όταν διαπιστώνει, πως δεν υπάρχει.

Με τη διπλωματική του ικανότητα δε, θα «σβήνει» γρήγορα τις όποιες διαφορές προκύπτουν ανάμεσα σας.

Το να «ρίξεις» στα δίχτυα σου έναν  Ζυγό δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικό … Tο δύσκολο είναι να βρεις κάποιον Ζυγό εκεί έξω ελεύθερο,  καθώς είναι το κατεξοχήν ζώδιο της συντροφικότητας , ερωτευμένο με τις σχέσεις.

Αν είσαι τυχερή και βρεις όμως, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για να τον κερδίσεις, είναι να του δείξεις ξεκάθαρα την εκτίμηση και το θαυμασμό σου!

Το ewoman είναι εδώ για να σε διαφωτίσει! Ιδού λοιπόν, 10 πραγματάκια που πρέπει να γνωρίζεις για να κατακτήσεις έναν άνδρα Ζυγό:

1) Η πρώτη εντύπωση, μετράει πολύ!

Ένας Ζυγός θα παρατηρήσει την εξωτερική σου εμφάνιση και το γούστο σου και σίγουρα η πρώτη εικόνα που θ' αποκομίσει, είναι κάτι που μετράει και δε θα ξεχάσει ποτέ...Ντύσου όμορφα, δώσε έμφαση στις λεπτομέρειες, τακτοποίησε και καθάρισε το σπίτι σου και φρόντισε να υπάρχει πολυτέλεια και φινέτσα στην ατμόσφαιρα πριν τον υποδεχτείς για πρώτη φορά!

2) Αγαπάει να τον θαυμάζεις!

Ο Ζυγός λατρεύει να τον θαυμάζεις και να του το λες! Χαρίζει άφθονα κοπλιμέντα αλλά και τα δέχεται με μεγάλη ευχαρίστηση! Μη θαυμάσεις όμως, κάτι που μπορεί να θαυμάσει ο καθένας... Θαύμασε τη λεπτομέρεια, αυτό που θα τον κάνει να νοιώσει μοναδικός και ξεχωριστός.

3) Αγαπάει την αυτοπεποίθησή σου!

Αν δεν εκπέμπεις αυτοπεποίθηση, μην ελπίζεις ότι θα κατακτήσεις έναν Ζυγό! Ο Ζυγός θέλει να περπατάει δίπλα σου και να νοιώθει το θαυμασμό από τους γύρω του! Θέλει να αποπνέεις αέρα σιγουριάς και να τον κοιτούν με ζήλια και θαυμασμό που τον έχεις επιλέξει!

4) Είναι πολύ ρομαντικός!

Ο άντρας Ζυγός φημίζεται για τον ρομαντισμό του. Αν δεν είσαι φύση ρομαντική, δεν μπορείς να είσαι μαζί του! Μια βόλτα στην παραλία μόνο με το φως του φεγγαριού κι ένα δείπνο υπό το φως των κεριών, θα συναρπάσει τον ρομαντικό και συναισθηματικό Ζυγό και θα σου χαρίσει στιγμές και λόγια αλησμόνητα!

5) Χρειάζεται συναισθηματική υποστήριξη!

Αν κάτι χρειάζεται ο Ζυγός περισσότερο, αυτό είναι η συναισθηματική υποστήριξη από τη γυναίκα που αγαπά.  Έλκεται από γυναίκες που μπορούν να κατανοήσουν τις καταστάσεις της ζωής του. Καθώς είναι συναισθηματικός από τη φύση του, θέλει να νιώθει ότι κατανοείς τις αγωνίες του και είσαι εκεί για ότι χρειαστεί...

6) Μισεί τις εντάσεις!

Αγαπάει πολύ τις συζητήσεις και αναλύσεις σε κάθε θέμα, αλλά δε του αρέσουν καθόλου οι εντάσεις, οι φωνές κι οι τσακωμοί! Μια σκηνή ζηλοτυπίας ή ένας τσακωμός σε κοινή θέα, θα τον κάνουν να φύγει τρέχοντας! Πάθος και ένταση με τον Ζυγό, μόνο στο κρεβάτι σας!

7) Δεν ανέχεται το ψέμα!

Έλκεται από γυναίκες που είναι ειλικρινείς και μιλούν ξεκάθαρα χωρίς γρίφους. Τα ψέματα δε χωράνε στη σχέση σας με τον Ζυγό! Η ψεύτικη συμπεριφορά τον απωθεί. Δεν μπορεί να ανεχτεί το ψέμα και την χειραγώγηση σε μία σχέση. Θέλει τα πάντα να είναι ανοιχτά με τη σύντροφό του.

8) Αγαπάει τη θηλυκότητα!

Ο Ζυγός σιχαίνεται τις γυναίκες που γίνονται επιθετικές ή γκρινιάζουν και χάνουν τη γυναικεία τους υπόσταση. Έλκεται από υπομονετικές γυναίκες με έντονη  θηλυκότητα. Να ντύνεσαι και να φέρεσαι ως γυναίκα, όχι όμως προκλητικά και χυδαία! Η αισθητική του είναι τόσο εκλεπτυσμένη, που αγγίζει τα όρια του παθολογικού. Μικρές χειρονομίες, αυθόρμητες και ασήμαντες, φυσιολογικές για τον περισσότερο κόσμο, σε εκείνον μπορεί να φανούν απρεπείς, αν όχι διεστραμμένες.

9) Μη του στερήσεις την κοινωνική του ζωή!

Η κοινωνική ζωή του άντρα Ζυγού είναι σοβαρή υπόθεση γι' αυτόν. Του αρέσει να περνά χρόνο με τους φίλους του και στ' αλήθεια αυτό δε σημαίνει ότι σε παραμελεί! . Εκτιμά τις γυναίκες που το επιτρέπουν αυτό και του δίνουν χώρο ν' ανασάνει. Του αρέσει να φλερτάρει αρκετά, αλλά χωρίς να ψάχνεται για κάτι παραπάνω!

10) Εραστής με γούστο και φαντασία…

Ο άντρας Ζυγός έχει ακριβό κι εκλεπτυσμένο γούστο σε όλα του! Το σεξ είναι μία μαγευτική και αισθησιακή εμπειρία γι' αυτόν και σίγουρα για να λειτουργήσει χρειάζεται ένα περιβάλλον που να τον εμπνέει! Ο Ζυγός είναι δημιουργικός εραστής με πολλή φαντασία. Του αρέσει να πειραματίζεται, αλλά δεν είναι για ένα γρήγορο σεξ στο αυτοκίνητο...Θέλει ατμόσφαιρα με κεριά και αρωματικά έλαια για μασάζ.