Τα ζώδια της ημέρας (17/10)

Τα ζώδια της ημέρας (17/10)

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου και το ewoman.gr σας έχει έτοιμες τις ημερήσιες προβλέψεις ανά ζώδιο.  

Κριός: Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τα νεύρα σας σήμερα, ειδικά στον τρόπο που μιλάτε για να μην έρθετε σε δύσκολη θέση με φιλικά σας πρόσωπα.

Ταύρος: Οι δικοί σας άνθρωποι γνωρίζουν τη διαχρονική σας αξία, θαυμάζουν τις ικανότητές σας και εισπράττετε την πλήρη αποδοχή τους.

Δίδυμοι: Θέλετε να περάσετε ήρεμα τη μέρα σας και δεν έχετε διάθεση για συμβουλές ούτε από τ' αγαπημένα σας πρόσωπα!

Καρκίνος: Μέρα που θα κάνετε τα παράπονά σας στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Αν και περιμένετε αντιδράσεις, θα εισπράξετε κατανόηση και μια ζεστή αγκαλιά!

Λέων: Οι κόποι κι οι προσπάθειές σας δείχνουν να μην πήγαν χαμένοι, οι καρποί αρχίζουν να φαίνονται κι αυτό σας χαροποιεί ιδιαίτερα!

Παρθένος: Το καλό κλίμα που επικρατεί στις παρέες σας οφείλεται αποκλειστικά σ' εσάς και οι φίλοι σας το αναγνωρίζουν.

Ζυγός: Μεταλαμπαδεύετε σήμερα τις γνώσεις σας σε κοντινά άτομα που θα χρειαστούν τη βοήθειά σας κάτι που σας ευχαριστεί.

Σκορπιός: Βρίσκεστε σ’ ένα σταυροδρόμι και δεν ξέρετε ποιο δρόμο να πάρετε. Ακολουθείστε τη διαίσθησή σας και θα οδηγηθείτε στη σωστή κατεύθυνση.

Τοξότης: Η αποφασιστικότητα κι η δύναμη σας είναι στο απόγειό τους και τολμάτε να πάρετε αποφάσεις, που θα σας βγάλουν από το ένα σοβαρό δίλημμα.

Αιγόκερως: Ζητήστε από τους γύρω σας βοήθεια χωρίς δισταγμό. Οι δικοί σας άνθρωποι είναι πάντα πρόθυμοι να σας σταθούν.

Υδροχόος: Κλείνετε με μεγάλη ευκολία πια, τους κοινωνικούς κύκλους που θεωρείτε ότι δεν σας προσφέρουν ψυχική στήριξη.

Ιχθείς: Η υπομονή σας ανταμείβεται αφού οι γύρω σας αποδίδουν σε σας εύσημα, για όσα έχετε προσφέρει ψυχικά και υλικά, σε άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.