Οι τάσεις στο μακιγιάζ για τον χειμώνα 2018-2019

Οι τάσεις στο μακιγιάζ για τον χειμώνα 2018-2019(πηγή pinterest)

Τα fashion shows των μεγάλων οίκων μόδας μας δείχνουν τον δρόμο όχι μόνο ενδυματολογικά αλλά και στον τομέα του μακιγιάζ. Μπορεί οι περισσότερες τάσεις να φανούν αρκετά τολμηρές, ωστόσο πάντα υπάρχει τρόπος να προσαρμοστούν στο γούστο και στην προσωπικότητα μας. Τολμήστε, λοιπόν, να κάνετε τη διαφορά χωρίς όμως να χάνετε την αισθητική και το προσωπικό σας γούστο !

 

 

No make up make up !

 

Αυτή τη σεζόν αναδείξτε την φυσική σας ομορφιά αποφεύγοντας τις υπερβολές. Το bare face beauty είναι μια τάση που έχει εισβάλει στις ζωές μας τις τελευταίες σεζόν και μας έχει διδάξει πως να δείχνουμε φυσικές, δίνοντας την αίσθηση ότι έχουμε βάλει μόνο ένα lip balm. Αυτή τη σεζόν, τα ελαφριά foundation και το ρουζ σε φυσικούς, παστέλ τόνους του ροζ ή του πορτοκαλί χαρίζουν υγεία και φρεσκάδα στο μακιγιάζ μας χωρίς υπερβολές. Υποστηρικτές αυτής της τάσης είναι ο Michael Kors και ο οίκος Lanvin.

 

Bronze σκιές.

 

Η Chanel υιοθετεί τις bronze αποχρώσεις σκιών και δεν διστάζει να τραβήξει το βλέμμα έξω από το βλέφαρο δίνοντας μια έξτρα λάμψη. Μας προτείνει, λοιπόν, η σκιά  να ξεκινά από το εσωτερικό βλέφαρο και να φτάνει έξω από αυτό πάνω από το ύψος του φρυδιού καταλήγοντας έως το κόκκαλο των ζυγωματικών. Εντυπωσιακό!

 

makeup2-ewoman

 

 

Eye liner

 

Το eyeliner είναι μια αγαπημένη τεχνική του μακιγιάζ που οι περισσότερες γυναίκες λατρεύουμε. Δημιουργεί έντονο και βαθύ βλέμμα. Ήρθε, όμως, η στιγμή να ξεχάσουμε τα γατίσια μάτια και να δημιουργήσουμε καινούρια, καινοτόμα γραμμικά σχέδια. Ίσως, ακολουθώντας τα βήματα του οίκου Carven, προσθέτοντας eyelıner στην εσωτερική γωνία του ματιού. Ή ακολουθώντας το παράδειγμα του περίφημου οίκου Dior, προσθέτοντας χρώμα στο βλέμμα μας.

 

makeup4-ewoman

 

makeup1-ewoman

 

makeup3-ewoman

 

Σκιές

 

 

Παστέλ σκιές και σκιές με glitter  κάνουν την εμφάνισή τους τον χειμώνα του 2018-2019 σε περιοδικά, fashion weeks και στις ζωές μας. Είναι εδώ και μας φωνάζουν να τολμήσουμε. Glitter στην εσωτερική γωνία ή δημιουργώντας μια γραμμή πάνω από τις βλεφαρίδες των ματιών βλέπουμε στα fashıon shows του οίκου  Preen. Ενώ παστέλ αποχρώσεις στα βλέφαρα μας προτείνει ο οίκος Marni.

 

makeup5-ewoman