Τα ζώδια της ημέρας (09/11)

Τα ζώδια της ημέρας (09/11)

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου και το ewoman.gr σας έχει έτοιμες τις ημερήσιες προβλέψεις ανά ζώδιο.  

Κριός: Η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή, για να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα δώσει νέα πνοή στη ζωή σας.

Ταύρος: Αισθάνεστε κάποια απομόνωση κι επιβάλλεται να μιλήσετε ανοιχτά με το σύντροφό σας πριν αυτή διαβρώσει τη σχέση σας, .

Δίδυμοι: Θα καταφέρετε ν' αντιμετωπίσετε με ιδιαίτερη καλοσύνη κι ευγένεια γεγονότα που σας δυσκόλεψαν, αλλά και ανθρώπους που ουσιαστικά αντιπαθείτε.

Καρκίνος:. Είστε σε άκρως πλεονεκτική θέση, αφού μπορείτε να ανατρέψετε τις ατυχίες ή ακόμη και κάποιες αποτυχίες που σας έχουν παρουσιαστεί.

Λέων: Νιώθετε έντονα την ανάγκη ανάγκη να προσφέρετε πάρα πολλά στους άλλους γύρω σας κι αισθάνεστε ότι κάθε καλή πράξη σας αποζημιώνει.

Παρθένος: Τελευταία είστε κλεισμένοι στο καβούκι σας με αποτέλεσμα τα κοντινά σας άτομα να νιώθουν ανασφάλεια και παραμελημένα.

Ζυγός: Έχετε την τάση να ονειροπολείτε και να κυνηγάτε το άπιαστο. Έτσι, καταφέρνετε να ξεφύγετε για λίγο από την πραγματικότητα που σας πιέζει.

Σκορπιός: Έχετε ανάγκη να ταξιδέψετε και να ξεφύγετε από τα προβλήματα της καθημερινότητας ώστε να απομονωθείτε και να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη.

Τοξότης: Έχετε έναν μαγικό τρόπο να πείθετε τους άλλους χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια για τα αγνά σας συναισθήματα, την πίστη και τη φιλία σας.

Αιγόκερως: Επιβάλλεται μια στροφή εντός σας ώστε να βρείτε τον εαυτό σας που έχετε πολύ παραμελήσει κι απομονώσει.

Υδροχόος: Με πολύ ευχάριστη διάθεση, δίνετε όμορφο τόνο και παλμό στη σχέση σας, που είχε βαλτώσει τελευταία.

Ιχθείς: Θετικά μηνύματα για υποθέσεις που σας απασχολούν έρχονται να σας χαλαρώσουν ενώ  παλιές υποχρεώσεις θα τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο.