Τα ζώδια της ημέρας (20/11)

Τα ζώδια της ημέρας (20/11)

Τρίτη 20 Νοεμβρίου και το ewoman.gr σας έχει έτοιμες τις ημερήσιες προβλέψεις ανά ζώδιο.  

Κριός: Θα υπάρχει μία γενική αναστάτωση στο περιβάλλον σας και θα φορτιστείτε με προβλήματα τρίτων. Προσπαθήστε να κρατήσετε ουδέτερη στάση.

Ταύρος: Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος θα σας συμπαρασταθούν ώστε να λύσετε τις υποθέσεις που σας απασχολούν.

Δίδυμοι: Κάποια άτομα θα προσπαθήσουν να σας παγιδεύσουν σε καταστάσεις, στις οποίες δε θέλετε να εμπλακείτε. Μείνετε αμέτοχοι.

Καρκίνος:. Υπάρχουν πολλές υποθέσεις που σας απασχολούν και χρειάζονται άμεση λύση. Με προγραμματισμό και συνέπεια θα μπουν όλα σε σειρά!

Λέων: Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και μην προσπαθείτε να λύσετε όλα μόνοι σας. Οποιαδήποτε βοήθεια από δικά σας άτομα θα σας ανακουφίσει.

Παρθένος: Οι πολλές υποχρεώσεις σας έχουν κουράσει ψυχικά, αλλά και σωματικά. Θα πρέπει να συντονιστείτε φτιάχνοντας ένα ευέλικτο πρόγραμμα.

Ζυγός: Η κοινωνικότητά σας θα σας προσφέρει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε όσα θέλετε και ν’ ασχοληθείτε με υποθέσεις, που ήταν στάσιμες.

Σκορπιός: Προγραμματίστε καλύτερα το χρόνο σου και θα δείτε, ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Μη διστάζετε να μοιραστείτε τις ανησυχίες σας με δικά σας άτομα.

Τοξότης: Μη φοβηθείτε να πείτε μερικά πράγματα έξω από τα δόντια. Οι υποθέσεις σας έχουν μπει σε μία πολύ καλή σειρά και θα έχετε την επιτυχία που περιμένατε.

Αιγόκερως: Έχετε πάρα πολλές δραστηριότητες και αργά ή γρήγορα θα τις ολοκληρώσετε. Μην ανησυχείτε για κάποιες αναποδιές οι οποίες θα ξεπεραστούν.

Υδροχόος: Οι υποθέσεις που σας απασχολούν θα βρουν τις καλύτερες λύσεις και θα νιώσετε μεγάλη ικανοποίηση και ανακούφιση.

Ιχθείς: Θα πρέπει να επιστρατεύσετε τη διπλωματικότητά σας για να πετύχετε σε κάποιες υποθέσεις, ενώ πολύτιμες κι οι συμβουλές δικών σας ατόμων.