Τα ζώδια της ημέρας (03/12)

Τα ζώδια της ημέρας (03/12)

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου και το ewoman.gr σας έχει έτοιμες τις ημερήσιες προβλέψεις ανά ζώδιο.  

Κριός: Οι μέρες που ακολουθούν, ευνοούν το ζώδιό σας και τα καλύτερα σε όλους τους τομείς, έρχονται!

Ταύρος: Είναι καιρός ν' αναζητήσετε την αλήθεια στα αισθηματικά σας και να πάψετε να σπαταλάτε τον χρόνο σας για άτομα που δεν ενδιαφέρονται πραγματικά...

Δίδυμοι: Κάποιο άτομο από το παρελθόν κάνει την εμφάνισή του, μ' εσάς να πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αν είστε ήδη σε νέα σχέση που σας ενδιαφέρει...

Καρκίνος:. Τις προσεχείς ημέρες πιθανόν να βρεθείτε σε καταστάσεις που ούτε σας αρέσουν, ούτε σας ταιριάζουν, με δική σας υπαιτιότητα!

Λέων: Έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας αγαπούν και θα κάνουν υπομονή μέχρι να βρείτε τις ισορροπίες σας σε νέα επαγγελματικά βήματα!

Παρθένος: Παράτολμες σκέψεις και πρωτοβουλίες, που δεν ταιριάζουν στον συντηρητικό χαρακτήρα σας, ίσως σας βάλουν σε μπελάδες!

Ζυγός: Δεν είστε ικανοποιημένοι με την καθημερινότητά σας κι αυτό πρέπει ν΄ αλλάξει πριν χάσετε και τις γιορτές…

Σκορπιός: Οι μέρες ευνοούν τα οικονομικά σας καθώς και τα επαγγελματικά σας, ως και κάποια προαγωγή διαφαίνεται!

Τοξότης: Με λίγη καλή πίστη, θα διώξετε την καχυποψία και θα αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη στις σχέσεις σας!

Αιγόκερως: Οι διακοπές σας θα έρθουν πιο νωρίς εφέτος και θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια καθώς σας έρχονται χρήματα που δεν περιμένατε...

Υδροχόος: Πολλά πράγματα σε ότι αφορούν τα ερωτικά σας, είναι στο δικό σας χέρι και μπορούν ν' αλλάξουν με δικές σας αποφάσεις!

Ιχθείς: Το ταίρι σας βρίσκεται όλο και πιο συχνά τελευταία σε μονοπάτια ανασφάλειας και ζητάει αποδείξεις για τα αισθήματά σας.