Τα ζώδια της ημέρας (08/04)

Τα ζώδια της ημέρας (8/4)

Δευτέρα 8 Απριλίου και το ewoman.gr σας έχει έτοιμες τις ημερήσιες προβλέψεις ανά ζώδιο.  

Κριός: Η διάθεσή σας για αλλαγές σε κάθε τομέα, δεν είναι κατανοητή από τους γύρω σας, αλλά αυτό δε θα σε νοιάζει στο ελάχιστο.

Ταύρος: Θα χάσετε για λίγο την ψυχραιμία σας και θα πανικοβληθείτε μ' ένα απρόοπτο συμβάν. Γρήγορα θα ξαναβρείτε τους φυσιολογικούς σας ρυθμούς.

Δίδυμοι: Θα δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με το σύντροφό σας. Καλό είναι, με χαμηλούς τόνους, να δείτε ποιο πραγματικά είναι το πρόβλημα.

Καρκίνος:. Μην απασχολείτε το μυαλό σας με καταστάσεις ψυχοφθόρες και κάντε δώρο στον εαυτό σας λίγη ξεκούραση!

Λέων: Οι υποθέσεις που έχετε ν’ αντιμετωπίσετε μπορούν να βρουν λύσεις μόνο μέσα από εσάς! Ηρεμήστε και πάρτε τις αποφάσεις σας!

Παρθένος: Θα βοηθήσετε τρίτα άτομα, ακόμη και παραγκωνίζοντας δικά σας θέματα. Όταν όλα τελειώσουν, θα νιώσετε αρκετή ικανοποίηση.

Ζυγός: Πολλές φορές, οι λύσεις βρίσκονται σε δυναμικές ανατροπές. Τολμήστε ν' αλλάξετε όσα δεν σας αρέσουν!

Σκορπιός: Θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να περάσετε καλά με φίλους ή το σύντροφό σας και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα.

Τοξότης: Θα βρεθείτε σε κάποια διλήμματα που θα σας αγχώσουν. Καλό είναι να ζητήσετε τη βοήθεια από κάποιο άτομο που εμπιστεύεστε.

Αιγόκερως: Ένα οικογενειακό πρόβλημα που προέκυψε, θα σας αποδυναμώσει και θα σας χαλάσει τη διάθεση.

Υδροχόος: Θα επιδιώξετε κοινωνικές συναντήσεις που μέχρι τώρα δεν μπορούσατε να καταφέρετε καθώς προέκυπταν συνεχώς εμπόδια.

Ιχθείς: Το πείσμα και η δυναμικότητά σας δε σας αφήνουν να δείτε καθαρά τι συμβαίνει. Δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για πρωτοβουλίες!