Ηρωίνη: Το τέλειο έγκλημα χωρίς όπλο

Ηρωίνη: Το τέλειο έγκλημα χωρίς όπλο(pinterest)

Ηρωίνη! Δυστυχώς άνθρωπε έφτιαξες το τέλειο έγκλημα χωρίς όπλο. Υπάκουσες στην επιθυμία της και έγινες εσύ το όπλο της. Δεν ήξερες ότι είναι αδίστακτη και αχόρταγη; Δεν θα σταματήσει ποτέ και πουθενά. Της αρέσει να δημιουργεί συνεχώς θύματα γύρω της. Είναι τόσο απόλυτη με το στόχο της. Θέλει το θύμα της να εξαρτάται συνέχεια από αυτήν. Να παρατάει τα πάντα για πάρτι της. Φίλους, οικογένεια, δουλειά. Θέλει να το έχει σε αποκλειστικότητα.

Και ποιο το αντάλλαγμα; Παραμυθένια ταξίδια σε μια ουτοπική διάσταση. Μεταφέρει τα θύματά της ακριβώς εκεί που επιθυμούν από την μια στιγμή στην άλλη. Και αυτή είναι η επιτυχία της. Κοίταξέ την. Γελάει! Είναι χαρούμενη που πέτυχε για μια ακόμα φορά τον στόχο της. Ένα ακόμα θύμα. Κάτι του έλειπε από την ζωή του. Έρωτας, αγάπη, φιλία, οικογένεια, εμπιστοσύνη. Και αυτή,η ηρωίνη, με μία ένεση του πρόσφερε αυτό που αναζητούσε αμέσως. Τόσο απλά. Τόσο εύκολα. Σαν παροχή υπηρεσιών. Ότι ζητήσεις στο παρέχει. Με το αζημίωτο φυσικά. Την ίδια σου την ζωή!

Ρώτα την ίδια να σου πει πως νιώθει.
Για πες μας λοιπόν ηρωίνη. Τι σημαίνει για εσένα επιτυχία στις παροχές που προσφέρεις;
"Η επιτυχία μου είναι ολοφάνερη. Άνθρωποι που χωρίς εμένα δεν μπορούν να ζήσουν. Τους είμαι τόσο απαραίτητη για να κάνουν τα ταξίδια τους. Παρατάνε τα πάντα για εμένα. Το σπίτι τους, την δουλειά τους. Ακόμα και οι λειτουργικοί ηρωινομανείς, αυτοί που φαινομενικά ζουν όπως οι κανονικοί άνθρωποι, στο βάθος του μυαλού τους σκέφτονται εμένα συνεχώς.                                                                                                                                                
Όπως βλέπετε είμαι μια επιτυχημένη επαγγελματίας με πολλούς συνεργάτες-πελάτες.
-Μα δεν είναι ούτε συνεργάτες σου ούτε πελάτες σου. Είναι τα θύματά σου.
-Σςςςςςςς! Μην τους λες έτσι. Αυτοί πιστεύουν ότι εγώ θέλω το καλό τους. Και έτσι πρέπει να συνεχίσουν να πιστεύουν! Αν μάθουν την αλήθεια τότε εγώ πως θα ζήσω; Πως θα συνεχίσω να υπάρχω; Ξέρεις πόσα στόματα ταϊζω; Όλους αυτούς που κρύβονται πίσω από την δική μου επιτυχία. Τους εμπόρους.

Και εσύ κάθεσαι και λες ότι εγώ είμαι το τέλειο έγκλημα χωρίς όπλο. Είσαι με τα καλά σου; Θες να χάσω την δουλειά μου; Να σου πω κάτι; Αν ο άλλος δεν θέλει ας μην με ακολουθήσει. Ας μην παρασυρθεί από τις υποσχέσεις μου. Εγώ οφείλω να κάνω σωστά την δουλειά μου. Από αυτόν εξαρτάται. Όχι από εμένα! Και επειδή έχω χάσει πολύτιμο χρόνο μαζί σου πρέπει να φύγω γιατί με περιμένουν τα θύματά μου...Εεεε οι συνεργάτες-πελάτες μου ήθελα να πω. Φεύγω γιατί μαζί σου θα ξεχάσω ποια είμαι."

Και τώρα που έφυγε φίλε μου,οι δύο μας. Σε σένα το λέω. Το μελλοντικό της θύμα. Ή προτιμάς το πελάτης; Ας γελάσω. Δεν άκουσες τι έλεγε πίσω από την πλάτη σου; Και σε ρωτάω εγώ τώρα. Σου αρέσει να σε κοροϊδεύουν; Να σου υπόσχονται ταξίδια χωρίς επιστροφή; Γιατί μπορεί το μυαλό να ταξιδεύει,όμως το σώμα μένει εκεί. Πονεμένο. Κουλουριασμένο. Ταπεινωμένο. Εξευτελισμένο. Μόνο του μέχρι να πεθάνει. 

Εσύ αποφασίζεις. Μην την ακολουθήσεις! Η ΕΠΙΛΟΓΉ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΉ ΣΟΥ...