Τα ζώδια της ημέρας (14/12)

Τα ζώδια της ημέρας (14/12)

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου και το ewoman.gr σας έχει έτοιμες τις ημερήσιες προβλέψεις ανά ζώδιο.  

Κριός: Θα πρέπει, ν’ αλλάξετε πορεία και να δείτε τα πράγματα τελείως διαφορετικά ώστε να τελειώσετε τα θέματα που σας απασχολούν.

Ταύρος: Κάποιες προτάσεις που θα σας γίνουν, θα σας φέρουν πολύ μεγάλη ικανοποίηση και θα νιώσετε ότι μπορείτε ν’ ανταπεξέλθετε.

Δίδυμοι: Η αντίληψή σας για κάποια θέματα, θα σας προστατέψει από παγίδες, οι οποίες αργότερα θα έφερναν άσχημες εξελίξεις.

Καρκίνος:. Όσο και να προσπαθήσετε να πείσετε κάποιους, δε θα καταφέρετε και πολλά, οπότε αποδεχτείτε ότι κάποιοι άνθρωποι δεν αλλάζουν συμπεριφορά.

Λέων: Θα βρίσκεστε σε διαρκές τρέξιμο, για να προλάβετε όλες τις υποθέσεις που αυτή τη στιγμή εκκρεμούν και θέλουν άμεση λύση.

Παρθένος: Θα κινητοποιηθείτε με πολύ ταχείς ρυθμούς, ώστε να τελειώσετε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα εκκρεμείς υποθέσεις σας.

Ζυγός: Οι σωστές και μεθοδικές κινήσεις που κάνατε, σας δικαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο και σας γεμίζουν ικανοποίηση.

Σκορπιός: Με τις πολύ εύστοχες οι κινήσεις σας θα κατοχυρώσετε τη θέση σας στο κοινωνικό σας περίγυρο, επιτέλους!

Τοξότης: Είστε σε καλό δρόμο ώστε να τακτοποιήσετε πολλές υποθέσεις που αφορούν θέματα οικογένειας αλλά και οικονομικές υποθέσεις.

Αιγόκερως: Καθώς ζυγώνουν οι γιορτές, και διοργανώνετε μικρές απολαυστικές στιγμές, με τους αγαπημένους σας ανεβαίνει η διάθεσή σας!

Υδροχόος: Η ωριμότητα που σας χαρακτηρίζει σας κάνει να πατάτε γερά στα πόδια σας και να παίρνετε τις καλύτερες αποφάσεις για το μέλλον σας.

Ιχθείς: Θα έρθουν κάποια ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σας από κει που δεν το περιμένατε και θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.