Τα ζώδια της ημέρας (18/12)

Τα ζώδια της ημέρας (18/12)

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου και το ewoman.gr σας έχει έτοιμες τις ημερήσιες προβλέψεις ανά ζώδιο.  

Κριός: Με την επιμονή σας θα καταφέρετε να λύσετε υποθέσεις, που σας απασχολούν εδώ και πολύ καιρό.

Ταύρος: Έχετε την ανάγκη ν’ ανεβάσετε την ψυχολογία σας κι επικεντρώνεστε σ' αυτό προς το παρόν.

Δίδυμοι: Επιβάλλεται ν' ασχοληθείτε με κάποιες υποθέσεις οι οποίες είναι σε στασιμότητα, και να προσπαθήσετε να δώσετε τις καλύτερες λύσεις.

Καρκίνος:. Πρέπει να προσέξετε την επικοινωνία με το σύντροφό σας καθώς θα υπάρξουν από το πουθενά διαμάχες και προβλήματα.

Λέων: Στα αισθηματικά σας θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος και θα γίνουν συζητήσεις που θα σας εκνευρίσουν πολύ.

Παρθένος: Τα αισθηματικά σας βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και θα λυθούν προβλήματα που σας απασχολούν εδώ και πολύ καιρό.

Ζυγός: Η σχέση σας είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο, αν κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με το σύντροφό σας.

Σκορπιός: Μη σκέφτεστε καταστάσεις που σας είχαν στεναχωρήσει στο παρελθόν. Βάλτε καινούργιες βάσεις στη σχέση σας και προχωρήστε.

Τοξότης: Θα είναι μία μέρα με πολύ, αλλά δημιουργικό, τρέξιμο, που στο τέλος της θα νιώσετε εσωτερική γαλήνη κι ευχαρίστηση.

Αιγόκερως: Οι φίλοι σας και η οικογένειά σας διεκδικούν πολύ από το χρόνο σας, ενώ εσείς προσπαθείτε να τους ευχαριστήσετε όλους.

Υδροχόος: Θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε μία κατάσταση που προκύπτει από το πουθενά και στην οποία επιβάλλεται να δώσετε άμεση λύση.

Ιχθύς: Στα αισθηματικά σας, θα έχετε πολλές απαιτήσεις από το σύντροφό σας, που δεν αποκλείεται να φέρουν παρεξηγήσεις.