Τα ζώδια της ημέρας (19/12)

Τα ζώδια της ημέρας (19/12)

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου και το ewoman.gr σας έχει έτοιμες τις ημερήσιες προβλέψεις ανά ζώδιο.  

Κριός: Κρατήστε χαμηλούς τόνους σε κάποια παρεξήγηση που θα προκύψει και χειριστείτε το με διαλλακτικότητα και θα βρεθεί η καλύτερη λύση.

Ταύρος: Αισθάνεστε ενοχές γιατί τον τελευταίο καιρό λόγω υποχρεώσεων έχετε παραμελήσει τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Δίδυμοι: Πολλά θέματα θ’ αρχίσουν να βρίσκουν τις λύσεις τους και κάποια προβλήματα που ξεκίνησαν στο παρελθόν, θα πάρουν τέλος.

Καρκίνος:. Είστε ανυπόμονοι για καταστάσεις που καθυστερούν. Φροντίστε να διαφοροποιήσετε κάποια πράγματα, που ίσως δώσουν λύση.

Λέων: Μην προσπαθήσετε να λύσετε προβλήματα του παρελθόντος, καθώς η μέρα δεν το επιτρέπει και θα βρεθείτε προ εκπλήξεων.

Παρθένος: Όλο και περισσότερο ασχολείστε με προβλήματα τρίτων, παραμερίζοντας τα δικά σας θέματα. Δώστε προσοχή και στις δικές σας υποχρεώσεις.

Ζυγός: Πρέπει να είστε ανοιχτοί στις προκλήσεις που θα προκύψουν. Αποτελούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σκορπιός: Προσπαθείτε να βάλετε σε τάξη τα πράγματα κι αυτό σας προκαλεί μία μικρή ένταση. Στο τέλος θα τα καταφέρετε όλα με τον τρόπο που θέλετε εσείς.

Τοξότης: Με τον εκνευρισμό δεν μπορείτε να καταφέρετε πολλά πράγματα. Φροντίστε να κινηθείτε έξυπνα ώστε να τελειώσετε τις υποθέσεις σας.

Αιγόκερως: Βρίσκεστε σε μία περίοδο, αναβρασμού ιδεών και θέλετε να κάνετε πάρα πολλά πράγματα. Με καλό προγραμματισμό θα τα καταφέρετε!

Υδροχόος: Αποφύγετε να κάνετε συζητήσεις, που αφορούν προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Κοιτάξτε το μέλλον.  

Ιχθύς:  Δεν πρέπει να στεναχωριέστε για καταστάσεις που ακόμη καθυστερούν, αφού έχετε ήδη στρώσει καλά το πεδίο και στην πορεία θα οδηγηθείτε σε επιτυχία.