Τα ζώδια της ημέρας (20/12)

Τα ζώδια της ημέρας (20/12)

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου και το ewoman.gr σας έχει έτοιμες τις ημερήσιες προβλέψεις ανά ζώδιο.  

Κριός: Πρέπει να επικεντρωθείτε στις υποθέσεις που αφορούν την καθημερινότητά σας και χρειάζονται άμεσες λύσεις.

Ταύρος: Θ' ακούσετε κάποια πράγματα και θα αισθανθείτε μεγάλη χαρά. Καινούργιες γνωριμίες έρχονται που θα σας συναρπάσουν.

Δίδυμοι: Αποφύγετε να προσπαθήσετε να λύσετε προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν. Καλό είναι, να τα ξεχάσετε και να προχωρήσετε!

Καρκίνος:. Η ενεργητικότητά σας θα είναι ανεβασμένη και δε θ’ αντέχετε κοντά σας άτομα, τα οποία σας ρίχνουν ψυχικά.

Λέων: Έχετε πάρα πολλές ιδέες που θέλετε να πραγματοποιήσετε για το μέλλον σας. Με καλό προγραμματισμό θα τα καταφέρετε!

Παρθένος: Αισθάνεστε ότι κάτι απροσδιόριστο μπλοκάρει την πορεία σας σε πράγματα που θέλετε να τακτοποιήσετε άμεσα.

Ζυγός: Πρέπει μόνο να διώξετε τις αμφιβολίες που έχετε και να στηριχθείτε στην αγάπη σας, που μπορεί να ξεπεράσει τα πάντα.

Σκορπιός: Αντιμετωπίζετε με πολλή μεγάλη ψυχραιμία κάποια μικρά εμπόδια που προκύπτουν και με το δυναμισμό σας τα κάνετε να γίνονται ασήμαντα.

Τοξότης: Μην κάνετε συζητήσεις με το ταίρι σας που αφορούν το παρελθόν. Θα σας κουράσουν ψυχικά και δε θα βγάλετε άκρη.

Αιγόκερως: Φροντίστε να τελειώσετε κάποια θέματα που έχουν μείνει πίσω, ώστε να υλοποιήσετε τις ιδέες που έχετε για το μέλλον σας.

Υδροχόος: Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις στα προσωπικά σας και προσπαθήστε μέσα από μια συζήτηση με χαμηλούς τόνους να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις.

Ιχθύς: Ασχολείστε με πάρα πολλά πράγματα και προσπαθείτε να δώσετε λύσεις σε όλα συγχρόνως. Αυτό φυσικά σας προκαλεί ένταση!