Τα ζώδια της ημέρας (08/01)

Τα ζώδια της ημέρας (08/01)

Τρίτη 8 Ιανουαρίου και το ewoman.gr σας έχει έτοιμες τις ημερήσιες προβλέψεις ανά ζώδιο.  

Κριός: Μία ημέρα που θα φέρει φλερτ και νέα πρόσωπα στην ζωή σου, αν είσαι ελεύθερος! Μην εμπιστεύεσαι όμως, στα τυφλά γνωριμίες.

Ταύρος: Πρέπει να περιορίσεις τον αυθορμητισμό στα λόγια σου και να αποφύγεις τα κουτσομπολιά που σε περιβάλουν!

Δίδυμοι: Προσπάθησε να μην είσαι τόσο καχύποπτος με τους ανθρώπους και να μην σκέφτεσαι υπερβολικά κάτι που συνέβη στο παρελθόν.

Καρκίνος: Η οξύθυμη συμπεριφορά σου, θα προκαλέσει αντιδράσεις από τους γύρω σου, οι οποίοι επίσης βρίσκονται σε ένταση.

Λέων: Μπορεί να νιώθεις ότι ο χρόνος είναι ελάχιστος, μην ξεχνάς όμως, πως όποιος βιάζεται, σκοντάφτει!

Παρθένος: Μπορεί να είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός και λαμπερός αυτές τις μέρες, αλλά πρόσεχε να μην είσαι βιαστικός.

Ζυγός: Πιθανόν να υπάρξει επικοινωνία με ένα άτομο του παρελθόντος, αλλά το αποτέλεσμα δεν θα είναι το ιδανικό και θα σε απογοητεύσει!

Σκορπιός: Φρόντισε να είσαι ακροατής περισσότερο, παρά ομιλητής σήμερα! Η μέρα σήμερα δεν είναι κατάλληλη για σοβαρές συζητήσεις.

Τοξότης: Ίσως νιώσεις  ανασφάλεια και ανησυχία, όσον αφορά την σταθερότητα που θεωρούσες ότι είχες, σε σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις.

Αιγόκερως: Προσοχή πολύ σε εντάσεις, τεταμένο κλίμα, τσακωμούς, καυγάδες, ρήξεις και παρορμητικά λόγια ή λάθη σε μετακινήσεις!

Υδροχόος: Σε κυριεύει ο εσωτερικός θυμός, οι σκέψεις, το άγχος και ο φόβος για το αύριο και τα γεγονότα του άμεσου μέλλοντος!

Ιχθύς: Καλό θα ήταν να κατευνάσεις τα πνεύματα στο φιλικό σου περιβάλλον, ώστε να μην βάλεις σε κίνδυνο, σημαντικές για σένα φιλίες.