10+1 λόγοι για να βάλεις έναν Υδροχόο στη ζωή σου!

10+1 λόγοι για να βάλεις έναν Υδροχόο στη ζωή σου!

Μπήκαμε στον Υδροχόο κι οι καιροί νερό θα φέρουν, που λέει και το λαϊκόν άσμα κι ένα αφιέρωμα στους πιο περιπετειώδεις τύπους του ζωδιακού κύκλου επιβάλλεται! Φύσεις άκρως ανεξάρτητες, σε γοητεύουν χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια με το χιούμορ και την ενεργητικότητά τους.

Στις ιδέες τους είναι πολύ «προχώ» και αψυχολόγητοι στις αντιδράσεις τους, ενώ περισσότερο από κάθε ζώδιο, νιώθεις ότι  μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε, καθώς απ' τη μια τους θαυμάζεις για το μυαλό και το ελεύθερο πνεύμα  τους κι απ' την άλλη θες να τους κουτουλήσεις για το σαρκαστικό ύφος τους!

Το ewoman σου δίνει 10 +1 λόγους που θα σου αποδείξουν γιατί πρέπει να έχει οπωσδήποτε μια θέση στη ζωή σου ένας Υδροχόος, είτε ως φίλος, είτε ως σύντροφος.

1). Περιπετειώδης και γοητευτικός!

Η αλήθεια είναι ότι ζωή μ' έναν  Υδροχόο είναι συνεχώς μια περιπέτεια. Αυτό που τον κάνει συναρπαστικό και ιδιαίτερα γοητευτικό, είναι ότι είναι πάντα έτοιμος να ρισκάρει και να φέρει τα πάνω κάτω σε κάθε κατάσταση.

2). Αγαπά τις ανατροπές!

Μ' έναν Υδροχόο περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, θα αλλάξεις την κοσμοθεωρία σου, καθώς θα εμπεδώσεις ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και γι’ αυτό θα πρέπει να σκέφτεσαι το μέλλον κι όχι μόνο το τώρα. Πιστεύει εξάλλου, ότι οι ανατροπές είναι το αλατοπίπερο της ζωής.

3). Νοιάζεται πραγματικά για τον διπλανό του

Αν έχεις έναν Υδροχόο στη ζωή σου, τότε έχεις έναν άνθρωπο να βασιστείς. Νοιάζεται ειλικρινώς για τον διπλανό του και το αποδεικνύει με πράξεις. Ο Υδροχόος είναι ένας πραγματικός αλτρουιστής. Θέλει να δει τον κόσμο ν' αλλάζει και θα προσφέρει εθελοντική εργασία για να βελτιώσει τη ζωή των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη.

4). Ο τέλειος φίλος!

Ιδανικός φίλος, ανοιχτόμυαλος και πνεύμα αντισυμβατικό κι ελεύθερο, έχει πολλούς και καλούς φίλους καθώς μπορεί να κολλήσει με άτομα εντελώς διαφορετικά από εκείνον. Οι φίλοι του είναι γι’ αυτόν προτεραιότητα. Δε θα διστάσει ν΄ αναβάλει το οτιδήποτε για να τρέξει δίπλα σου όταν ότι τον χρειάζεσαι!

5). Πεισματάρης και σταθερός!

Είναι επίμονος και πεισματάρης και πολύ σταθερός κι αφοσιωμένος στις απόψεις και τα πιστεύω του. Δεν φοβάται να πει ανοιχτά την γνώμη του και να την υποστηρίζει μέχρις τελικής πτώσεως καθώς δεν παρασύρεται από εντυπώσεις!

6).Ευφυής και είρωνας!

Είναι ιδιαίτερα ευφυής κι έχει μια φυσική ροπή στην ειρωνία κι έναν σαρκασμό που τσακίζει κόκαλα, αν όμως τον μάθεις, το συνηθίζεις κι απολαμβάνεις την παρέα του. Είναι πάντως φοβερά δεμένος με τους δικούς του ανθρώπους. Απλά θέλει τον χρόνο του για να το δείξει.

7). Είναι προσγειωμένος!

Φύση ανεξάρτητη,  του αρέσει να απομονώνεται και  εκτιμά την μοναξιά του. Ξέρει ποιος είναι και τι θέλει και πατά γερά στα πόδια του στη γη.

8). Πολύ καλός στο ν' ακούει...

Πολύ ενδιαφέρον τύπος, θα σε κάνει να νιώσεις άνετα αμέσως με τα αστεία του, ενώ είναι πολύ καλός στο ν' ακούει και να συμπαραστέκεται. Ξέρει ν’ ακούει,να συμβουλεύει και να κάνει χαβαλέ.

9). Δεν ζηλεύει!

Ορθά, κοφτά! Μην περιμένεις κρίσεις ζηλοτυπίας μ' έναν Υδροχόο. Έχει κάνει την αυτοκριτική του, ξέρει ποιος είναι και δεν έχει να σου αποδείξει τίποτα. Διεκδικεί το χώρο και τον χρόνο του και δεν νιώθει καμία ανασφάλεια.

10). Είναι «προχώ» στις ιδέες του!

Υδροχόος, φαντασία και πρωτοποριακές ιδέες πάνε μαζί! Δεν ακολουθεί τη μάζα, παρά χαράζει τον δικό του δρόμο παρασύροντας κι άλλους μαζί του, με το οξύ πνεύμα του και τις καινοτόμες ιδέες του.

11). Εκρηκτικός εραστής!

Το καλύτερο σου το αφήσαμε για το τέλος! Στο σεξ είναι εκρηκτικός και απρόβλεπτος. Θ' αργήσει λίγο να σου ανοιχτεί, αλλά αν καταφέρεις να τον ξεκλειδώσεις κι απελευθερωθεί θ' απολαμβάνεις συναρπαστικό σεξ με πολλή φαντασία χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις.