Μηνιαίο Ωροσκόπιο: Φεβρουάριος 2019

Μηνιαίο Ωροσκόπιο: Φεβρουάριος 2019

Κι αφού έφυγε ο μακρύς και ομολογουμένως κουραστικός Ιανουάριος,  για να δούμε τι μας επιφυλάσσει ο -συμμαζεμένος- Φεβρουάριος που έχει καταφτάσει! Το ewoman.gr σας εύχεται καλό μήνα και σας έχει έτοιμες προβλέψεις ανά ζώδιο για τον μήνα Φεβρουάριο.  

Κριός: Ένας πολύ καλός μήνας για τα επαγγελματικά σας αφού θα έρθετε σε επαφή με άτομα κύρους που θα συμβάλλουν σημαντικά στην εξέλιξή σας. Γενικά θα σας πιάσει μια μυστικοπάθεια και εσωστρέφεια και θα τείνετε να κρατάτε κρυφά χαρτιά στις σχέσεις σας! Κτητικές τάσεις και διαθέσεις προς τον σύντροφό σας θα φέρουν ένταση και προβλήματα. Νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους που μπορεί να εξελιχτούν σε σχέσεις ζωής!

Ταύρος: Κατά έναν μαγικό τρόπο θα πάψουν να σας ενδιαφέρουν οι εφήμερες καταστάσεις και μετά ωρίμου σκέψεως θ' αποζητάτε μια σοβαρή σχέση..Όσοι είστε δεσμευμένοι θα μπείτε στη διαδικασία ανανέωσης της σχέσης με κάποιο ταξίδι (πιθανόν) και θα σκεφτείτε ως και το ενδεχόμενο να προχωρήσετε ένα βήμα παραπάνω. Οι αδέσμευτοι έλκετε καλλιεργημένους και φιλοσοφημένους ανθρώπους και ίσως προκύψουν σχέσεις που θα εξελιχθούν γρήγορα σε κάτι σοβαρό.

Δίδυμοι: Θα βιώσετε ευχάριστες στιγμές και θα έχετε αρκετές ευκαιρίες στον συναισθηματικό τομέα ,τις οποίες όμως θα πρέπει να αξιοποιήσετε προς όφελός σας. Ο μήνας έχει ευχάριστα νέα στην προσωπική σας ζωή με ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Οι δεσμευμένοι εστιάζετε παραπάνω στα επαγγελματικά, ενώ για τους αδέσμευτους προκύπτουν σχέσεις με πολύ έντονο ερωτικό χαρακτήρα και πάθος.

Καρκίνος: Ερωτικής φύσεως τα θέματα που σας απασχολούν στην παρούσα φάση. Αισθάνεστε την ανάγκη να ανανεώσετε την σεξουαλική σας ζωή, που έχει η αλήθεια τον τελευταίο καιρό μια κάμψη. Οι δεσμευμένοι θα θέσετε εκ νέου θεμέλια στη σχέση σας με έντονο το ερωτικό στοιχείο και ίσως προχωρήσετε παρακάτω, ενώ για τους αδέσμευτους θα παρουσιαστούν ευκαιρίες, τις οποίες όμως θα πρέπει να είστε σε θέση τόσο να διακρίνετε όσο και να αξιοποιήσετε σωστά.

Λέων: Θα κάνετε σημαντικές εκκαθαρίσεις στις σχέσεις σας και θα προσπαθήσετε με τη βοήθεια του συντρόφου σας να φέρετε εις πέρας διάφορα προβλήματα της καθημερινότητάς σας. Ριζικές αλλαγές και νέα ξεκινήματα με σκοπό την ανανέωση για τους δεσμευμένους, ενώ για τους αδέσμευτους ίσως εμφανιστεί νέος έρωτας στο προσκήνιο που θα ταράξει τα νερά...

Παρθένος: Αναμένονται ευχάριστα γεγονότα στην συντροφική και προσωπική σας ζωή. Οι ερωτικές σας επιθυμίες μοιάζουν πανίσχυρες και προσπαθείτε με κάθε τρόπο να τις ικανοποιήσετε δίνοντας αμέριστη προτεραιότητα. Οι δεσμευμένοι νιώθετε την ανάγκη να «τονώσετε» τη φλόγα στη σχέση σας και να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή, ενώ για τους αδέσμευτους προμηνύονται έντονες ερωτικές στιγμές και πάθους...

Ζυγός: Αυτή την εποχή βιώνετε αρκετές ανακατατάξεις στις σχέσεις σας. Προσπαθήστε πάντως να επιλύσετε τυχόν προβλήματα μέσω του διαλόγου καθώς και κάνοντας κάποια κοντινά ταξίδια για να βελτιώσετε την διάθεσή σας. Οι δεσμευμένοι γίνεστε πιο «σπιτόγατοι» και επιλέγετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και τον σύντροφό σας, ενώ για τους αδέσμευτους υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί ξανά στη ζωή σας ένας έρωτας από το μακρινό παρελθόν.

Σκορπιός: Νέες συναρπαστικές γνωριμίες στο προσκήνιο, μέσα όμως από τον ευρύτερο περίγυρό σας, ενώ γινόσαστε πιο επικοινωνιακοί και πιο διαλλακτικοί. Οι δεσμευμένοι θα προσπαθήσετε μέσω του διαλόγου να επαναφέρετε την αρμονία και την ισορροπία στη σχέση σας, ενώ οι αδέσμευτοι, έχετε την πιθανότητα να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής.

Τοξότης: Η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθησή σας κυμαίνονται σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα αυτόν τον καιρό ενώ η ανάγκη σας για συντροφικότητα είναι αυξημένη. Οι δεσμευμένοι καλό θα ήταν ν' αφήσετε στην άκρη ζήλιες και κτητικότητες γιατί μόνο προβλήματα θα φέρουν, ενώ για τους αδέσμευτους ευχάριστα τα νέα για τα αισθηματικά με τις επιλογές να είναι στο δικό σας χέρι.

Αιγόκερως: Οι κατακτήσεις σας αυξάνονται σημαντικά καθώς ο μαγνητισμός που εκπέμπετε είναι έντονος. Σταδιακά αναζητάτε περισσότερο συναίσθημα και επικεντρώνετε την προσοχή σας στην αξία της συντροφικότητας. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να κάνετε τις απαραίτητες υποχωρήσεις για να μην διαταραχθεί το κλίμα στη σχέση σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα νιώσετε ιδιαιτέρως θελκτικοί κι ελκυστικοί.

Υδροχόος: Με τη ρομαντική σας διάθεση να χτυπάει κόκκινο υπάρχει ο κίνδυνος να εξιδανικεύσετε καταστάσεις και γεγονότα. Οι δεσμευμένοι θα βιώσουν έντονες συναισθηματικές στιγμές που θα φέρουν ένα ξεχωριστό ψυχικό δέσιμο, ενώ οι αδέσμευτοι είστε στην αναζήτηση ενός ανθρώπου που θα σας προσφέρει σταθερότητα και ασφάλεια, περισσότερο από ποτέ!

Ιχθύς: Μπερδέματα και καθόλου ξεκάθαρα όρια μεταξύ του έρωτα και της φιλίας αρχίζουν να γίνονται ρευστά και θολώνουν τα νερά. Οι δεσμευμένοι θα απολαύσουν από κοινού μια συναρπαστική κοινωνική ζωή, με παρέες και φιλίες, ενώ οι αδέσμευτοι αιφνιδιάζεστε από κάποια ερωτική πρόταση που μπορεί να προέρχεται από φιλικό σας πρόσωπο.