Μην προσπαθείτε να τρελάνετε έναν Υδροχόο. Είναι τρελός από μόνος του!

Ένα γράμμα στο ζώδιο του μήνα και μια συμβουλή

Ένα γράμμα στο ζώδιο του μήνα και μια συμβουλή: Μην προσπαθείτε να τρελάνετε έναν Υδροχόο. Είναι τρελός από μόνος του.

Αγαπημένη Υδροχοΐνα,

Σου γράφω ένα γράμμα αποκλειστικά για εσένα που γεννήθηκες μεταξύ 20 Ιανουαρίου έως 19 Φεβρουαρίου. Γνωρίζω βέβαια, πως σαν ζώδιο που αρέσκεται στα μέσα δικτύωσης, την τεχνολογία αλλά και καθετί ιδιόρρυθμο, ήδη θα σκέφτεσαι πώς θα το μοιραστείς μαζί με όλους τους φίλους σου οι οποίοι είναι σχεδόν η οικογένειά σου.

Στο παρόν θέλω να σου μιλήσω για εσένα και να σου καταστήσω σαφές ότι μπορεί να είσαι ένα σταθερό ζώδιο του αέρα με κυβερνήτη τον Ουρανό ωστόσο ό,τι άλλο έχεις διαβάσει για το ζώδιό σου και νομίζεις ισχύει, σε πληροφορώ ότι απλά ισχύει εν μέρει,  καθώς δεν είμαστε μόνο το ζώδιό μας αλλά μας καθορίζει ( αν κάτι μας καθορίζει εν τέλει, που αμφιβάλλω) πούβρίσκονταν οι πλανήτες τη μέρα που γεννηθήκαμε και τι ωροσκόπο έχουμε. Συγκλονισμένη σε νιώθω και με το δίκιο σου.

Αρχίζω με την πρώτη εντύπωση και συνεχίζω με τα ελαττώματα, προτερήματα και μια μικρή πρόβλεψη για κάποια απρόβλεπτη σαν εσένα και αντισυμβατική μέχρι αηδίας. Είμαι σίγουρη πως στην πρώτη επαφή φαίνεσαι ήρεμη και καλόβολη και σίγουρα κάτι από τα παρακάτω ισχύει και σε θαυμάζουν για αυτό: Ίσως να είσαι προοδευτική και ανεξάρτητη, με ανθρωπιστικά κίνητρα και έντονα πρωτότυπες ιδέες συν φιλοσοφικά οράματα.

Από την άλλη, μπορεί να σε καταριούνται κατά πρώτον λόγω ιδιόρρυθμης εκκεντρικότητας που προσβάλλει εκνευρίζοντας αθώους περαστικούς και οικείους και κατά δεύτερον λόγω ειρωνείας και σαρκασμού, απλά και μόνο επειδή βαριέσαι το περίγυρο, με αποτέλεσμα να μη θέλει να σου μιλάει κανείς.

Ωστόσο ξέρεις εσύ: Θα τους βοηθήσεις σε μια δύσκολη στιγμή ανιδιοτελώς και θα αναθεωρήσουν ή απλά θα προκαλέσει βραχυκύκλωμα η αποκλίνουσα αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σου.

Φυσικά δεν είμαι καμία αγία για να κρίνω τη συμπεριφορά σου και ευθύς αμέσως θα καταλάβεις πόσο ενδιαφέρομαι για εσένα και το ευ ζην σου. Παραθέτω μικρή πρόβλεψη για το 2019 να ξέρεις λιγάκι που θα βαδίσεις. Φίλοι πλανήτες όπως Πλούτωνας και ο (κυβερνήτης σου) Ουρανός μάλλον σε πιέζουν κατά τον εξής τρόπο: Ο μεν Πλούτωνας ( θυμήσου και λίγη μυθολογία συνδέοντας τι ήταν ο κάθε θεός/Τιτάνας να καταλάβεις τι λέω πιο εύκολα) στον Αιγόκερω δημιουργεί έντονα υπαρξιακά προβλήματα εντείνοντας ασυνείδητα φόβους και εφιάλτες μέσα από γεγονότα. Ο δε Ουρανός στο Ταύρο από το Μάρτιο δίνει νέα κατεύθυνση και προτείνει να είσαι λίγο πιο πρακτική στα σχέδιά σου. Αυτά από εμένα και πολλές ευχές για μια ωραιότατη χρονιά με διασκέδαση και φίλους.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

 Μανδάμ Αστερόεσσα