Tι είναι οι γυναίκες και τις βάζεις σε κατηγορία βρε βλήμα;

Tι είναι οι γυναίκες και τις βάζεις σε κατηγορία βρε βλήμα;

Είσαι παντρεμένος και έχει μειωθεί η ερωτική σου διάθεση προς τη σύζυγο; Πιάνεις το μπούτι της και είναι σαν να πιάνεις το δικό σου; Τη βλέπεις να φοράει το βαμβακερό λευκό εσώρουχο και θυμάσαι τη ριγέ σκελέα του παππού σου; Πάτε για μπάνιο στο Λαύριο και νομίζεις ότι έχεις μαζί σου και μαούνα; Σου έχω τη λύση. Όχι ότι δεν το έχεις σκεφτεί και εσύ ο ίδιος μιας και είσαι και πονηρούλης.

Πάντα ζαχάρωνες το Μαράκι που δουλεύει στο καφέ της γωνίας. Τούμπανο το Μαράκι. Φοράει και εκείνα τα κολάν και θέλεις να μπουκάρεις σαν τορπίλη στο στρατιώτη. Αλλά πού να μπλέξεις με το πιπίνι! Θα θέλει έρωτες, βόλτες στην ακρογιαλιά, θα θέλει να γνωρίσει τους κολλητούς σου και τη μάνα σου, θα θέλει διήμερα στο Πήλιο και clubbing μέχρι πρωίας. Και εσύ δεν μπορείς. Γιατί είσαι παντρεμένος. Helloooooooooo! Οπότε αφήνεις το Μαράκι και το κρατάς στο μυαλό σου σαν όνειρο παλιό,  όνειρο απατηλό που λέει και ο φαβοριτοφορεμένος αοιδός.

Σκέφτεσαι, σκέφτεσαι και πού καταλήγεις; Πως θα τα μπλέκεις μόνο με χωρισμένες με παιδιά και όχι παντρεμένες, διότι εκεί κινδυνεύεις και από τον εκάστοτε δράκο, ζηλιάρη σύζυγο, που ίσως υπάρχει. Όλα τα έχεις σκεφτεί,  έτσι; Μπράβο το αγόρι μου. Και φυσικά να έχουν παιδιά. Γιατί αν είναι απλά χωρισμένες, αμέσως τις τοποθετείς στην κατηγορία Μαράκι και αν είναι και μεγαλύτερες από το Μαράκι τότε την έκατσες μεγάλε,  γιατί θα φροντίζει ότι ποσότητα σπέρματος και να της διοχετεύεις να το τοποθετεί στον κόλπο της προς αποφυγήν υπογονιμότητας.

 Έχεις μελετήσει το σχέδιο κατά γράμμα και είσαι περήφανος και σίγουρος πως από δω και πέρα η ζωή σου θα μπει σε ευχάριστους ρυθμούς. Θα έχεις την κυρά σου σπίτι, να μαγειρεύει να σου φροντίζει τα παιδιά, να σιδερώνει και να σε έχει βασιλιά. Θα έχεις και την γκομενίτσα σου, που θέλει απλά να της παρέχεις αυτήν την πολυοργασμικότητα που τόσο της έλειψε, για μια φορά την εβδομάδα και δεν θα ‘χει και απαιτήσεις, μιας που έχει και παιδιά και ένα διαζύγιο στην πλάτη. Βρε πόσο καλός και εύστροφος είσαι. Τα συγχαρητήρια μου! ΜΑΛΑΚΑ Ε ΜΑΛΑΚΑ.

Καταρχήν τι είναι οι γυναίκες και τις βάζεις σε κατηγορία βρε βλήμα; Ράτσα; Δηλαδή με τα λαμπραντόρ πάμε, με τα τσιουάουα όχι γιατί γαβγίζουν; Δεύτερον, επειδή είναι χωρισμένες με παιδιά, θεωρείς πως δεν έχουν ανάγκη τον έρωτα, την αγκαλιά και την αποκλειστικότητα; Τρίτον νομίζεις ότι είναι τόσο ηλίθιες και δεν καταλαβαίνουν τι ψάχνεις εσύ ανεγκέφαλε, αγάμητε καραγκιόζη;

Για σύνελθε τώρα και άκου να δεις πως έχουν τα πράγματα. Αν είσαι μάγκας και θες εξωσυζυγικές περιπέτειες να τις κάνεις με αυτήν που πραγματικά γουστάρεις, για να αξίζει και στο κάτω κάτω το κέρατο. Και φυσικά να έχεις και τα παπάρια να δεχτείς τις συνέπειες. Επίσης να είσαι ξεκάθαρος στο τι κάνεις μαζί της,  γιατί θα το φας το κεφαλάκι σου και θα πληρώνεις διατροφές,  μέχρι να μη σου σηκώνεται αυτό που νομίζεις πως σε κάνει άντρα.

Αν βέβαια είσαι ο πιο μάγκας από όλους, θυμήσου πόσο καύλα ήταν η γυναίκα σου πριν μερικά χρόνια, σκέψου σε τι φταις και εσύ που έγινε έτσι, γιατί αφεθήκατε τόσο και κοίτα να σώσεις ότι σώζεται. Το κέρατο είναι η εύκολη λύση. Και μην ξεχνάς  πως όσο εύκολα μπορείς να το κάνεις εσύ, μπορεί και εκείνη. Και πίστεψέ με,  αυτή πολύ πιο εύκολα από σένα. Και εδώ κολλάει μια παροιμία ενός θείου :Ο άντρας όσο μπορεί, η γυναίκα όσο ζει.

Be proud of being single