Όλοι αξίζουμε να μας δείχνουν πόσο σημαντικοί είμαστε

Όλοι αξίζουμε να μας δείχνουν πόσο σημαντικοί είμαστε

Αν σε εσένα που λατρεύω, όταν σε συναντούσα για πρώτη φορά, έκανα την αδιάφορη, αν δεν έβλεπες ποτέ τον έρωτα στα μάτια μου, αν αδιαφορούσα για το τι κάνεις, πως περνάς, αν προσέχεις, αν κοιμάσαι, αν στο σεξ ήμουν παρτάκιας και δεν με αφορούσε το κορμί και η ηδονή σου, αν δεν στεκόμουν πάνω από το κινητό για ένα σου μήνυμα, αν η συμπεριφορά μου όταν σε αντίκριζα ήταν όπως σε όλους τους άλλους, αν δεν έλεγα πάντα «ναι» τις ώρες που μπορούσες, αν δεν έσκυβα το κεφάλι τρυφερά όταν εσύ με μάλωνες, αν δεν σου έδειχνα με το άγγιγμα και το φιλί μου τι σημαίνεις για μένα, αν δεν σε θύμιζε κανένα τραγούδι που άκουγα, τότε θα με είχες λατρέψει και συ.

Τότε όμως δε θα σε λάτρευα εγώ.

Γιατί όταν μεγαλώνεις, έχεις απαιτήσεις. Όταν έχεις εμπειρίες,  γίνεσαι επιλεκτικός.

Γιατί όσο γνωρίζεις και τελειοποιείς τον εαυτό σου, ξέρεις απόλυτα τι σου ταιριάζει και προς τα που να κοιτάξεις. Και αν το βλέμμα ξεφύγει για λίγο σε κάτι λιγότερο από αυτό που σου ταιριάζει that’s ok. Ήθελες απλά ένα διάλειμμα. Αν δεν ήμουν ο εαυτός μου σε όλο αυτό, δεν θα είχε νόημα να σε λατρεύω. Αν δεν εξέφραζα με λόγια πράξεις και αγκαλιές το βάθος του πόνου μου όταν λείπεις, κάτι θα ήταν λάθος.

Δεν είμαι εγώ αυτή, που θα μπω σε παιχνίδια στρατηγικής για να σε κερδίσει. Δεν είμαι εγώ αυτή, που θα προσποιηθώ την ανήξερη και την άνετη για να σου ξυπνήσω το παιχνίδι της διεκδίκησης. Δεν έφτασα μέσα από συμπληγάδες εδώ που είμαι τώρα, για να το παίξω κάποια άλλη. Μα βρε ηλίθιε αυτό αγάπησα σε σένα.
Ότι δίπλα σου είμαι ο εαυτός μου και κυρίως η υπέροχη εκδοχή αυτού.
Εγώ πάλεψα με τα κύματα για να φτάσω εδώ. Πλήγωσα ανθρώπους, τσακώθηκα με το μυαλό μου, έσπασα πόδια χέρια και μάτωσα. Δεν θα τα ξεχάσω για να νιώσεις ότι μία γκόμενα σε φτύνει για να κολλήσεις. Δεν παίζεις έτσι με το μυαλό του άλλου. Ξέρω έτσι δουλεύει το 99% του συστήματος, αλλά εγώ επιλέγω να απέχω. Άλλωστε δεν σου ταιριάζει ούτε εσένα αυτό. Ούτε σε κανέναν. Όλοι πρέπει να ξέρουν τι προκαλούν στους γύρω τους, όλοι πρέπει να ξυπνάνε χαρούμενοι για ότι όμορφο δημιουργούν.

Όλοι αξίζουμε να μας δείχνουν πόσο σημαντικοί είμαστε.

Επιλέγω την αλήθεια μου. Επιλέγω να σου δείχνω πότε με έχεις εκνευρίσει. Επιλέγω να σου επιδεικνύω πότε να μπεις στο κορμί μου και να με πας ταξίδι στου οργασμού τα μονοπάτια. Επιλέγω να χάνομαι σε έναν αέναο κόσμο, χωρίς χωροχρόνο την ώρα που τα βλέμματά μας στιγμιαία ενώνονται. Δεν με πήγες εσύ εκεί. Εσύ απλά κρατούσες το εισιτήριο και εγώ επέλεξα να ταξιδέψω μαζί σου. Είχε μποφόρ το πέλαγος το ξέρω. Ε και; Σάμπως στα ρηχά δεν πνίγηκε κανείς; Ή έχεις δει ποτέ κανέναν σκιέρ να προτιμά τη μπουνάτσα;

Be yourself, express yourself