Ερμής και Αφροδίτη, φιλοδοξία και αυταπάτη χέρι-χέρι

Ερμής και Αφροδίτη, φιλοδοξία και αυταπάτη χέρι-χέρι

Φιλοδοξία και αυταπάτη χέρι-χέρι.

Ερμής και Αφροδίτη αποκαλύπτουν τι θα σκέφτεσαι το υπόλοιπο του Φεβρουαρίου.

Αγαπητή φίλη ανεξαρτήτως ζωδίου,

Σε ενημερώνω στο παρόν πως ακριβώς διαμορφώνεται η καθημερινότητά σου και οι σκέψεις σου υπό την επήρεια Ερμή και Αφροδίτης περίπου μέχρι τέλη Φλεβάρη, ώστε να διαπιστώσεις και εσύ ότι το πλανητικό σκηνικό δίνει το στίγμα του και στις καθημερινές σκέψεις. Εν προκειμένω ο Ερμής συμβολίζει τον τρόπο σκέψης, την επικοινωνία και το εμπόριο. Η Αφροδίτη είναι συνδεδεμένη με τον τρόπο του σχετίζεσθαι αλλά και τα οικονομικά οφέλη.

Αυτό το όμορφο παρεάκι για τον τρέχοντα μήνα, φιλοξενείται στα ζώδια του Ιχθύ ο πρώτος και στο ζώδιο του Αιγόκερω η δεύτερη. Γιατί να σε ενδιαφέρει όλο αυτό; Φυσικά και πρέπει γιατί δίνει tips πως θα κινηθείς. Δώσε προσοχή και μάθε αν ευνοείσαι.

Ο Ερμής στο υδάτινο ψάρι έχει μερικά θετικά,  αλλά και διάφορες παγιδούλες που προκαλούν λαχταρίτσες. Η αντικειμενικότητα μαζί με τη πρακτικότητα σε αποχαιρετούν και τη θέση τους παίρνουν, η διαίσθηση, το ακατάπαυστο ονειροπόλημα,  ενδεχομένως και το χαζολόγημα. Προτείνω όλα αυτά να συμβαίνουν τις ώρες χαλάρωσης,  παρά κάπου που χρειάζεται εγρήγορση,  όπως για παράδειγμα η όμορφη δουλίτσα ή το μάθημα που πρέπει να περάσεις.

Ωστόσο η Αφροδίτη στον φιλόδοξο καριερίστα Αιγόκερω δρα απολύτως βοηθητικά και σε σώζει από κακοτοπιές, υπενθυμίζοντας πως χωρίς status, αξιοπιστία και σοβαρότητα δε πας ούτε μέχρι τον κοντινό κάδο να πετάξεις απορρίμματα. Να σημειωθεί πως όποια φίλη ψάχνει σοβαρό νέο για σύναψη δεσμού ίσως και να βρεθεί, ειδικά αν ανήκεις σε ζώδια νερού και γης( καρκίνος, ιχθύς, σκορπιός και αιγόκερως, ταύρος, παρθένος). Σε άλλη περίπτωση που ψάχνεις δουλειά δε ξέρω αν θα βρεις καλοπληρωμένη,  αλλά κάτι θα προκύψει.

Εν κατακλείδι,  επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, άδραξε τα θετικά των ημερών, ενίσχυσε την ενσυναίσθηση και διαίσθησή σου,  ενώ θα συγκεντρώνεσαι στους στόχους σου και όλα θα πάνε κατά το δοκούν. Σε αντίθετη περίπτωση, κάνε μετάθεση ευθυνών στο Σύμπαν, γνωρίζοντας βέβαια κατά βάθος πως υπεύθυνη για σένα είσαι εσύ.

Ερμής, Αφροδίτη και Μανδάμ Αστερόεσσα σε αποχαιρετούν.