Η συνταγή της ημέρας: Κοτόπουλο μεθυσμένο με ταλιατέλες

Η συνταγή της ημέρας: Κοτόπουλο μεθυσμένο με ταλιατέλες

Ποιος είπε πως ένα γεύμα που φτιάχνεται γρήγορα, υστερεί σε γεύση, ποιότητα, θρεπτικά συστατικά ή εμφάνιση;

Όποιος το είπε, να το «πάρει πίσω»…

Ένα έχω να σας πω! Όταν το κοτόπουλο πιει τη μπυρίτσα του η νοστιμιά του είναι ασυναγώνιστη!

Η «σβελτάδα» του δε, είναι αυτή που θα σας κάνει να το ερωτευτείτε!

Κοτόπουλο με μπύρα ή μεθυσμένο κοτόπουλο μου ή κοτόπουλο στο «τσακίρ κέφι»… πείτε το όπως θέλετε, αλλά βάλτε το με συνοπτικές διαδικασίες στην κατσαρόλα και κερδίστε ένα γευστικότατο και υγιεινό γεύμα και περισσότερο χρόνο να τον διαθέσετε όπως γουστάρετε!

Υλικά:

1 κοτόπουλο τεμαχισμένο

1 κρεμμύδι ξερό

½ φλ. ελαιόλαδο

1 μπύρα

Κόκκινο πιπέρι και κάρυ

Αλάτι

Εκτέλεση:

Τεμαχίστε το κοτόπουλο! Πασπαλίστε το με τα μπαχαρικά του και το αλάτι! Βάλτε το λάδι να ζεσταθεί και τσιγαρίστε το κοτόπουλο απ’ όλες τις πλευρές!

kot1-ewoman

Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και σωτάρετε μέχρι να καραμελώσει!

kot2-ewoman

Ρίξτε τη μπύρα κλείστε το καπάκι κι αφήστε το να μεθύσει! Τόσο δύσκολο! Προσέξτε μόνο μην «αρπάξει».

kot3-ewoman

kot4-ewoman

kot5-ewoman

Μετά αφήστε το να φλερτάρει με ζεστές ταλιατέλλες και λίγο κεφαλοτύρι!

kot8-ewoman

Tip:

Για περισσότερη νοστιμιά και πιο «ιδιαίτερη» γεύση, προσθέστε λίγο culinesse όταν ζεσταίνετε το λάδι!

 

Καλή επιτυχία! Και καλή όρεξη!