Το ζώδιο του μήνα: Υδροχόος

Aquarius

Αγαπητή Υδροχόα,

 

Η νέα χρονιά σε πετυχαίνει με νέες ιδέες, λόγω του Άρη στο Δίδυμο που σε προτρέπει να κυνηγήσεις τα όνειρά σου ως τον Μάρτιο.

 

Στη συνέχεια, ο Κρόνος φεύγει από την κεφαλή σου, στις 7 Μαρτίου ώστε να επισκεφτεί τους Ιχθείς. Για τα επόμενα δύο έτη ετοιμάσου να αναπνεύσεις ελεύθερα χωρίς τις εκνευριστικές, προκλήσεις του προηγούμενου διαστήματος. Επίσης σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου, αλλάζοντας ενδεχομένως τον τρόπο διαχείρισής τους 

 

Το επόμενο "μεγάλο νέο" και το σημαντικότερο είναι, η είσοδος του Πλούτωνα στο ζώδιό σου για τα επόμενα (κρατήσου!) 20 χρόνια. Μπορείς πλέον ανεμπόδιστα και απροβλημάτιστα, να γίνεις εσύ η αλλαγή που ονειρεύεσαι να δεις στον κόσμο

 

 Παράλληλα η έκλειψη Ηλίου στο Κριό στις 20 Απριλίου φέρνει ωραιότατες ευκαιρίες σε όσες από εσάς ασχολείστε με εκδόσεις ή διδασκαλία.

 

 

 Η έκλειψη Σελήνης στο Σκορπιό στις 5 Μαΐου, αλλάζει τα δεδομένα στην καριέρα σου είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο.

 

 Last but not least: Η είσοδος του Δία το Μάιο στον Ταύρο, θα ανανεώσει ευχάριστα τη ζωή στο σπίτι σου και τα εξ αυτού προερχόμενα.

 

Η χρόνια κάνει επεισοδιακό φινάλε με την "εμπρηστική" έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο που ίσως ανακινήσει, κάποιο οικογενειακό ζήτημα που πολύ θα ήθελες να ξεχάσεις, αλλά εκείνο πετάγεται μόνιμα μπροστά σου σαν το Τζόκερ.

 

 Διαχειρίσου τα γεγονότα με ψυχραιμία.

 

Κeep calm and happy birthday!

 

Mανδάμ Αστερόεσσα