Μάθε να μην υποκύπτεις, αδερφούλα μου. Χρόνια πολλά!

Μάθε να μην υποκύπτεις, αδερφούλα μου. Χρόνια πολλά!(πηγή pinterest)

Μικρή μου αδερφή, Χρόνια Πολλά και καλά.

16 κλείνεις. Χρόνια ανεμελιάς και με κάποιες εμπειρίες που σε κάνουν να δεις πως η ζωή είναι δύσκολη πολλές φορές και μας βάζει να αγωνιζόμαστε από νωρίς για να μάθουμε τι θα πει ευτυχία και αγάπη. Μακάρι να γυρνούσα στην ηλικία σου έστω και για λίγο.

Για να θυμηθώ πως είναι να μην έχεις ευθύνες και υποχρεώσεις έτσι ώστε να νιώσω και εκείνη την αθωότητα που κάποτε με διέκρινε; Δεν την νιώθω πια και αυτό είναι που με τρομάζει. Αλλά δεν είναι ώρα να μιλάμε για εμένα. Αυτό το κείμενο είναι για εσένα. Σε έχω πληγώσει πολλές φορές και για αυτό μετανιώνω.  Όμως, τι να κάνω και εγώ; Τρέχω να ξεφύγω από αυτά που με μαστίζουν και ξεσπώ σε λάθος πράγματα. Δεν σέβομαι τις καταστάσεις. Είμαι εγωίστρια και κοιτώ μόνο τον εαυτό μου. Σε αγαπάω όμως και θα είμαι πάντα κοντά σου.

Η ευχή μου για αυτά τα γενέθλια είναι να είσαι χαρούμενη και ήρεμη, γεμάτη επιτυχίες και χαμόγελα. Να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να κοιτάξεις με αισιοδοξία το μέλλον. Αυτό που κάθε μέρα χτίζεται σιγά σιγά και διαμορφώνεται με τα θεμέλια που εσύ βάζεις στον εαυτό σου.
Μάθε να μην υποκύπτεις.
Να κρατάς άμυνες και να έχεις πίστη στον εαυτό σου και στον Θεό. Αυτό είναι κάτι που ξέρω ότι πήρες από εμένα.

Να θυμάσαι πάντα πως κάθε πράγμα γίνεται για κάποιο λόγο, για να μάθουμε να ζούμε μια ζωή γεμάτη αγάπη και χαμόγελα.
Βάλε δύναμη μέσα σου και μάθε να εκτιμάς τις στιγμές σαν ένα ποτήρι που φοβάσαι μήπως σπάσει.
Μην αφήνεις κανένα να σε υποτιμά και να μην σε σέβεται. Αξίζεις τα καλύτερα όπως και ο καθένας.

Όταν σβήσεις τα κεράκια κάνε μια ευχή που θα σε απαλλάξει από ότι σε πονά και θα σου δώσει αυτό που λαχταράς. Θα βρεις τον δρόμο σου, μην φοβάσαι. Μόνο να σε προσέχεις, με έναν τρόπο ώστε κανείς να μην σε βλάψει…Και δες την ζωή σαν ένα από αυτά τα παιχνίδια που τόσο σου αρέσουν…Μην παραιτηθείς ποτέ…Παίξε και η νίκη θα είναι μαζί σου.

«Χρόνια Πολλά γλυκιά μου αδερφούλα! Να έχεις μια ζωή γεμάτη όνειρα και αισιοδοξία. Να είσαι χαρούμενη και γελάς κάθε λεπτό της ζωής σου! Να τα εκατοστήσεις και να σε χαιρόμαστε. Θα είμαι πάντα μαζί σου και θα σε αγαπώ διότι, η αγάπη είναι το μόνο αγαθό που πάντα θα υπάρχει και θα δίνει νόημα στην ύπαρξή μας. Είσαι το αστέρι μου.»
                                                                                                                                                       Η αδερφή σου...