Η κρέμα χεριών με γλυκερίνη της Avon Care, δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα σας

Η κρέμα γλυκερίνης για τα χέρια της Avon Care, δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα σας

Σήμερα έχουμε για εσάς το αγαπημένο μας προϊόν για την περιποίηση των χεριών σας. Η σειρά Avon Care είναι εκείνη που πληρεί τις προϋποθέσεις για κάθε γυναίκα που αγαπά τον εαυτό της. Συγκεκριμένα, η κρέμα χεριών είναι εκείνη που δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα της.

Τον χειμώνα τα χέρια μιας γυναίκας χρειάζονται άμεση και συνεχή φροντίδα. Οι συνεχόμενες ώρες που περνά στους νεροχύτες, οι ώρες που κυκλοφορεί κρατώντας σακούλες με ψώνια αλλά και οι δουλειές του σπιτιού, τα ταλαιπωρούν ιδιαίτερα τη συγκεκριμένη εποχή.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες οδηγούν τα χέρια στο να σκάνε αλλά και να δημιουργούνται και πληγές. Συνεπώς πρόκειται για ένα πρόβλημα που δεν είναι μόνο αισθητικό αλλά και επώδυνο αν δεν προληφθεί. Ως παθούσα, έψαξα και ανακάλυψα μια κρέμα η οποία από, ότι φαίνεται, κάνει θαύματα. H πλούσια σύνθεση της με γλυκερίνη, ασβέστιο και βιταμίνη Ε βοηθά στην άμεση και εντατική ενυδάτωση των χεριών αλλά και των νυχιών. Τα τρία αυτά συστατικά, με πρωταγωνίστρια την γλυκερίνη, είναι τα απαραίτητα για άμεση ενυδάτωση της επιδερμίδας μας. 

Η Avon Care κρέμα χεριών είναι το προϊόν που σας προτείνουμε σήμερα. 

avon-ewoman