Alegria: Το σπίτι του tango, το σπίτι της χαράς!

Alegria: Το σπίτι του tango, το σπίτι της χαράς!

Λίγο κάτω απ την ακρόπολη, στο Kουκάκι, στο πιο όμορφο οίκημα,  στη συμβολή των οδών Ευρώπης και Αλγαύρου βρίσκεται το σπίτι του Tango, το σπίτι της χαράς, της ευτυχίας, η Alegria!

Εκεί μας υποδέχονται δυο υπέροχοι άνθρωποι, η Ευρυδίκη και ο Παναγιώτης, επαγγελματίες επί πολλά έτη στο χώρο του υποδήματος και της μόδας, φορώντας το ζεστό τους χαμόγελο! Ο χώρος σε κερδίζει από το πρώτο λεπτό, και μαζί με τη φιλοξενία και το αγκάλιασμα του Παναγιώτη και της Ευρυδίκης (όντας  τανγκέροι και οι ίδιοι, ξέρουν καλά από αγκαλιάσματα), αισθάνεσαι αμέσως οικειότητα!      

t4-ewoman

  Εκεί λοιπόν, ο Παναγιώτης δημιουργεί  χειροποίητα αντρικά και γυναικεία υποδήματα εδώ και πολλά χρόνια,( με πολύ μεγάλη εμπειρία στο ορθοπεδικό υπόδημα) , σε μοναδικά σχέδια που υπάρχουν έτοιμα στον εκθεσιακό χώρο, αλλά και με δυνατότητα κατασκευής στο δικό σου πόδι, (πολύ πρακτικό για ανθρώπους με ιδιομορφίες στα πόδια) ενώ η Ευρυδίκη τελειοποιεί την εμφάνισή σου με υπέροχες δημιουργίες ρούχων που υπάρχουν στην vintage σάλα με τα ξύλινα πατώματα , μοναδικά για σένα! 

t2-ewoman

Δηλαδή σε ένα χώρο, ό,τι χρειάζεσαι για μια τέλεια εμφάνιση!  Δεν είναι τυχαίο που δέχονται παραγγελίες  από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, μια και μόνο βόλτα από κει αρκεί για να  σκέφτεσαι πως η alegria είναι πια ο μοναδικός προορισμός για σένα. 

Η Alegria βρίσκεται στο Κουκάκι, Ευρώπης 8 και Αγλαύρου 4,

 Δευτέρα - Παρασκευή 9:00-14:00 και 17:30-20:00

Και Σάββατο 9:00-14:00

Τηλέφωνα: 2107213222, Παναγιώτης 6974359594, Ευρυδίκη 6946458544

Site: Alegriatango.gr

Email: alegria.greece@gmail.com

t-ewoman

t3-ewoman

 

t6-ewoman