10 λόγοι για να αγαπήσετε ή να μισήσετε έναν Δίδυμο

10 λόγοι για να αγαπήσετε ή να μισήσετε έναν Δίδυμο

Ίσως οι πιο επικοινωνιακοί άνθρωποι του ζωδιακού κύκλου, είναι όσοι έχουν γεννηθεί στο ζώδιο των Διδύμων!

Πριν βιαστείτε να τους κρίνετε και να τους χαρακτηρίσετε «διχασμένες προσωπικότητες», διαβάστε 10 χαρακτηριστικά τους, που τους κάνουν τα μοναδικά πλάσματα που είναι και βρείτε για ποιό απ' όλα τους αγαπάτε ή τους μισείτε! Το' χει αυτό ο Δίδυμος...προκαλεί αντικρουόμενα συναισθήματα!

1) Καταρχάς, κάθε Δίδυμος που σέβεται τον εαυτό του, έχει ακριβώς αυτό που αντιπροσωπεύει η λέξη δίδυμος! Έχει δυο εαυτούς, τους οποίους μια ζωή παλεύει να τους γνωρίσει. Άλλοτε τα βρίσκει και με τους δυο, κι άλλοτε με κανέναν απ' τους δυο...( Δίδυμος είναι, ότι θέλει θα κάνει!!)

2) Αν και όλοι τους κατηγορούν ότι βαριούνται εύκολα και πώς να μη το κάνουν; όταν τους ακούν να το ξεστομίζουν σε κάθε λεπτό απραξίας, με ρυθμό που τον λες και υστερικό, πάραυτα πολύ δύσκολα θα βαρεθείς εσύ μαζί τους! Είναι η καλύτερη παρέα!

3) Η αλήθεια είναι ότι είναι πολυπράγμονες και θα καταπιαστούν με πολλά πράγματα ταυτοχρόνως. Τώρα, πόσα απ' αυτά θα τελεσφορήσουν, πόσα θα μείνουν στη μέση και πόσα θα τα τινάξουν στον αέρα...είναι άλλη ιστορία!

4) Είναι πάντως ιδιαίτερα ευπροσάρμοστοι και προσαρμόζονται χωρίς καμία δυσκολία σε κάθε κατάσταση! Θα συνδυάσουν με μεγάλη επιτυχία ακόμη και τα πιο μη συμβατά πράγματα και θα νιώθουν μια ανείπωτη χαρά με όλο αυτό που θα διαγράφεται στο προσωπάκι τους...(θέλει ο Δίδυμος να κρυφτεί κι η χαρά δεν τον αφήνει...ένα πράμα δηλαδή!)

5) Οι Δίδυμοι αγαπούν να συλλέγουν δεδομένα! Ακόμη και τις πιο άχρηστες πληροφορίες θα τις αποθηκεύσουν στο μυαλουδάκι τους και ίσως γι' αυτό είναι πολύ δύσκολο -εώς ακατόρθωτο- για τους υπόλοιπους να καταλάβουν τι γίνεται κει μέσα...(στο μυαλουδάκι τους ντε!)

6) Αν και είναι γκρινιάρηδες, όταν θέλουν κάτι και δε το έχουν στο επόμενο δευτερόλεπτο, (ναι! ναι και ανυπόμονοι είναι...), συνήθως γκρινιάζουν τόσο χαριτωμένα, που σου δημιουργούν τύψεις που δεν κινείς γη και ουρανό, ώστε να ικανοποιήσεις κάθε τους επιθυμία!

7) Ιδιαίτερα εγωιστές και εγωκεντρικοί, θα τους ακούσετε συχνά-πυκνά να μιλούν για τον εαυτό τους και τι τραβάνε οι κακόμοιροι, από τους άλλους!!

8) Είναι ιδιαίτερα κοινωνικό ζώδιο και αποζητά συνεχώς την προσοχή και την παρέα. Η αλήθεια είναι ότι μάλλον πλήττει όταν περνά απαρατήρητος και βαριέται ν' ακούει τις φωνές μέσα του από τους δυο εαυτούς του, που συνέχεια μαλώνουν!

9) Είναι εγωιστάκια, όπως προείπαμε, πρώτα θα ευχαριστηθούν αυτοί (ναι, ναι ακόμη και στο σεξ!) και μετά θα νοιαστούν για σένα! Μη ξεχνάς έχουν και δυο εαυτούς να ευχαριστήσουν! (μην γίνεσαι πλεονέκτης ποτέ μ' έναν Δίδυμο, θα το μετανιώσεις!!)

10) Ότι κι αν λέμε όμως, το μεγάλο ατού κάθε Διδύμου είναι η εξυπνάδα του, που έτσι και την επιστρατεύσει θα σ' αφήσει με το στόμα ανοιχτό! Μη γελιέσαι που δε στη δείχνει συχνά...την έχει καλά κρυμμένη στο μανίκι του!