Τα ζώδια της ημέρας (06/08)

Τα ζώδια της ημέρας (06/08)

Δευτέρα 6 Αυγούστου και το ewoman.gr σας έχει έτοιμες τις ημερήσιες προβλέψεις ανά ζώδιο.  

Κριός: Μια ημέρα με πολλές μετακινήσεις και με ιδιαίτερο ενθουσιασμό για το κλείσιμο μιας οικονομικής συμφωνίας.

Ταύρος: Αν και σπάνια παρασύρεστε σε σπατάλες, φαίνεται πως σήμερα θα το παρακάνετε. Φροντίστε τουλάχιστον να μη το μετανιώσετε!

Δίδυμοι: Με τις καλύτερες προϋποθέσεις θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα με πολλή θετική ενέργεια και κέφι για δράση!

Καρκίνος: Σήμερα θα νιώσετε πολύ έντονα την ανάγκη να αποσυρθείτε από το προσκήνιο για να χαλαρώσετε από την κούραση των προηγούμενων ημερών

Λέων: Όπου κι αν βρεθείτε σήμερα θα λάμψετε με την παρουσία σας και θα κλέψετε τις εντυπώσεις! Προσέξτε μην το παρακάνετε και παρεξηγηθείτε!

Παρθένος: Η ψυχραιμία και η υπομονή σας θα δοκιμαστούν αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας.. Προσπαθήστε να παραμείνετε συνετοί και μετρημένοι.

Ζυγός: Μην προχωρήσετε σήμερα σε συνεργασίες καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να πέσετε έξω...

Σκορπιός: Στο επίκεντρο της προσοχής σας σήμερα θα βρεθούν οι οικονομικές υποθέσεις που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα.

Τοξότης: Σήμερα θα σας απασχολήσουν τόσο οι διαπροσωπικές σας σχέσεις όσο και οι συνεργασίες σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους.

Αιγόκερως: Η τύχη σήμερα είναι με το μέρος σας, θα φέρει κοντά σας ισχυρά πρόσωπα τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξ;ή σας.

Υδροχόος: Η μέρα θα επαναφέρει το κέφι σας και την διάθεση σας για διασκέδαση που τελευταία λόγω πιέσεων είχατε χάσει...

Ιχθείς: Ψάχνετε να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα εδώ και καιρό, μιας και η προσοχή σας ήταν στραμμένη στα επαγγελματικά.