Άντρας Λέων: 10 μυστικά για να τον κατακτήσετε!

Άντρας Λέων: 10 μυστικά  για να τον κατακτήσετε!

Να σας πω κορίτσια, το να κερδίσετε την προσοχή ενός άντρα Λέων δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο...

Αν θέλετε όμως, να είστε η βασίλισσα στο πλευρό του (ω! ναι, ο βασιλιάς Λέων, θέλει μόνο βασίλισσες δίπλα του...με τίποτα λιγότερο δε συμβιβάζεται!! ) θα πρέπει να προσέξετε μερικά πραγματάκια και γι' αυτό είναι το ewoman εδώ, για να σας τα επισημάνει!

Ιδού λοιπόν 10 πολύτιμα μυστικά που πρέπει να ξέρετε για να του κεντρίσετε το ενδιαφέρον και να κατακτήσετε την καρδιά του!

1)  Είναι γεννημένος βασιλιάς!

Καταρχάς να μη ξεχάσετε ποτέ, πως ο άντρας Λέων, γεννήθηκε βασιλιάς και μόνο έτσι γνωρίζει να ζει! Φερθείτε του λοιπόν, σαν σε βασιλιά και θα σας ανταμείψει με τη γενναιοδωρία του! Δεν είναι έξυπνο  να πληγώσετε τον εγωισμό του, ενώ μπορείτε να φερθείτε με ευαισθησία στις ανάγκες του και να κερδίσετε την προσοχή που θέλετε απ' αυτόν!

2)  Αποζητά τον θαυμασμό σε ότι κάνει...

Αν θέλετε να τον γοητεύσετε,  χαρίστε του άπλετο θαυμασμό! Όταν ο άντρας Λέων εισπράξει θαυμασμό, είναι ο εαυτός του., το περήφανο λιοντάρι που γεννήθηκε να είναι! Ελκυστικός, κοινωνικός, μεγαλοπρεπής, γενναιόδωρος, ευθαρσής και στοργικός! Ένας μεγαλόκαρδος βασιλιάς γεμάτος ευαισθησίες καλά κρυμμένες όμως, πίσω από το μεγαλοπρεπές ανάστημά του.

3)  Έχει υψηλές προσδοκίες από τη σύντροφό του...

Ο άντρας Λέων έχει πολύ υψηλές προσδοκίες όταν αναζητά τη σύντροφό του. Ψάχνει για μια γυναίκα που να ταιριάζει στο δυναμισμό του, να τον κάνει περήφανο, να μπορεί να σταθεί δίπλα του, να τον υποστηρίζει και να τον κάνει να φαίνεται ακόμη πιο ωραίος!

Ψάχνει για πίστη, σπιρτάδα και θαυμασμό και απεχθάνεται τη δηθενιά. Έλκεται από γυναίκες εξωστρεφείς, κοινωνικές και έξυπνες, που έχουν την ωριμότητα να τον θαυμάζουν χωρίς να νιώθουν ανασφαλείς και παραγκωνισμένες, καθώς σαν βασιλιάς θέλει να είναι στο επίκεντρο της προσοχής, σε ότι κάνει!

4)  Απαιτεί σεβασμό και λατρεία...

Στη σχέση του απαιτεί το σεβασμό και θέλει σίγουρα να είναι η πρώτη προτεραιότητά σας. Θέλει τη σύντροφό του ελκυστική και αυθόρμητη και να μπορεί να σταθεί επάξια δίπλα του σε κάθε περίσταση! Εκτιμά τις επικοινωνιακές γυναίκες που λένε τη γνώμη τους  χωρίς να διστάζουν. Θέλει η σύντροφός του να τον θαυμάζει και να τον λατρεύει αλλά ταυτόχρονα έλκεται από ελεύθερα πνεύματα όπως είναι και εκείνος.

5)  Θέλει επίμονη διεκδίκηση αλλά πιστεύει στην παντοτινή δέσμευση...

Για να τον κερδίσετε, διεκδικήστε τον  με επιμονή και πάθος κι όταν γίνει δικός σας χαλαρώστε κι απολαύστε το ρόλο της βασίλισσας δίπλα του με κάθε υπερβολή... Ο άντρας Λέων είναι τρομερά περήφανος και ανεξάρτητος και όσο κι αν λέει πως δεν μπορεί να φυλακιστεί ή να κυριαρχηθεί,  η κρυφή του επιθυμία είναι να βρει κάποια που θα τον δαμάσει με την αληθινή αγάπη της! Αν καλύψετε τις μεγάλες προσδοκίες του, τότε εκτός από ευτυχισμένο θα τον έχετε μόνο δικό σας για μια ζωή, καθώς πιστεύει στην αληθινή δέσμευση και όταν βρει όλα όσα ψάχνει σε μια γυναίκα της είναι απόλυτα αφοσιωμένος και πιστός! Αρκεί να απολαμβάνει βέβαια κι αυτός  την ίδια αφοσίωση!

6)  Λατρεύει την περιπετειώδη ζωή!

Του αρέσει όταν μία γυναίκα είναι τολμηρή καθώς λατρεύει την περιπετειώδη ζωή! Τίποτα δε συναρπάζει τον Λέοντα περισσότερο από μια γυναίκα έτοιμη να τον ακολουθήσει σε κάθε περιπέτεια και κάθε πρόκληση!

7)  Θέλει να είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού...

Ο άντρας Λέων, είναι κυριαρχικός, οπότε χρειάζεται μία υπομονετική γυναίκα δίπλα του, που να  μπορεί να τον κοντρολάρει και να τον ηρεμεί με την υπομονή και τη ψυχραιμία της και να τον μετατρέπει σ' έναν ευαίσθητο και χαδιάρη...γατούλη!!

8)  Είναι ειλικρινής κι εκτιμά τη διαφάνεια...

Ο άντρας Λέων έχει ειλικρινή συμπεριφορά και το ίδιο επιθυμεί κι αποζητά κι από τη γυναίκα που είναι δίπλα του! Δεν του αρέσει να κρύβει πράγματα και φυσικά ούτε να του κρύβουν! Επιδιώκει τη διαφάνεια σε κάθε σχέση του, πόσο μάλλον την ερωτική! Όσο πιο αυθεντική είστε, τόσο πιο πολλές ελπίδες έχετε να σας εκτιμά εφ' όρου ζωής!

9)  Απεχθάνεται την καταπίεση...

Απεχθάνεται τη γκρίνια και την καταπίεση και γι' αυτό έλκεται από γυναίκες που θα του αφήνουν χώρο ελεύθερο ν' αναπνεύσει και να κινηθεί. Όσο όμως κι αν φαίνεται ένα μεγάλο,  σκληροτράχηλο  λιοντάρι εξωτερικά, μέσα του είναι γεμάτος ευαισθησίες και του αρέσει να φροντίζει τη σύντροφό του δίνοντάς της απλόχερα αγάπη, στοργή, προστασία και πίστη !

10)   Ζει τον έρωτα παθιασμένα...

Ο Λέων στον έρωτα είναι συναρπαστικός και παθιασμένος. Το να σας επιλέξει είναι μία πραγματική τιμή. Η ανάγκη του να εισπράττει θαυμασμό, τον κάνει ακαταμάχητο κι ασυναγώνιστο στο κρεβάτι...Θέλει να είναι το επίκεντρο όλων των φαντασιώσεών σας για αυτό μην δειλιάσετε να του πείτε όλα όσα θέλετε να σας...κάνει! Θα σας φροντίσει με τρόπο που μόνο ένας βασιλιάς μπορεί! Το μόνο που έχετε να κάνετε για να τον ανάψετε είναι να τον θαυμάζετε και να τον κάνετε να νιώσει πως είναι «ο κυρίαρχος του παιχνιδιού»...

Φερθείτε του σαν να είναι λιοντάρι, δώστε του την πρόκληση και όσο πιο πολύ σας κυνηγήσει τόσο περισσότερο θα σας κάνει να νιώσετε και να να είστε  μοναδική!