Ζώδια και ζήλια!

Ζώδια και ζήλια!

Εσείς ζηλεύετε ή είστε τίποτα υπεράνω; Παίρνετε φόρα όταν ζηλεύετε και σαρώνετε τα πάντα ή μήπως τρώγεστε από μέσα σας κρυφά; Το ewoman μελέτησε κι αποφάνθηκε!

Δείτε λοιπόν, πόσο ζηλιάρηδες είστε και πως εκδηλώνετε τη ζήλια σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Κριός

Ο εγωιστής Κριός θέλει να έχει πάντα το πάνω χέρι στη σχέση του και η παρορμητική φύση του τον κάνει πολύ ζηλιάρη... Αν κάτι δεν αντέχει ο Κριός αυτό είναι, να έρχεται δεύτερος! Όταν νιώσει ότι χάνει τα σκήπτρα κι έρχεται σε δεύτερη μοίρα στην καρδιά σου, θα εκδηλώσει τη ζήλια του με επιθετικό τρόπο! Πρόσεχε, μην τον προκαλείς!

Ταύρος

Ο Ταύρος θα ζηλέψει όταν νιώσει πως το ταίρι του χάνει το ενδιαφέρον του γι αυτόν και η ανασφάλειά του θα τον κάνει ιδιαίτερα κτητικό. Έχει όμως ιδιαίτερο ταλέντο στο να το κρύβει! Μόνο αν αρχίσει να νιώθει πως τρίζουν τα θεμέλια της σχέσης του, θα εκδηλωθεί! Αν κλονιστεί δε, η εμπιστοσύνη του, τρέχα να κρυφτείς! Δεύτερη ευκαιρία από τον Ταύρο; Ούτε για αστείο!

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος δε ξέρει τι θα πει ζήλια! Ως φύση φιλελεύθερη θεωρεί κάθε είδος κτητικότητας, εντελώς παράλογη. Ζηλεύει από ελάχιστα έως καθόλου...επομένως το να μπεις στη διαδικασία να τον κάνεις να ζηλέψει έστω και λίγο, -έτσι για το γαμώτο!- είναι χαμένος κόπος! Και πού, καιρός για χάσιμο! 

Καρκίνος

Ο Καρκίνος έχει ανάγκη να του δείχνουν διαρκώς πως τον αγαπούν και αν νιώσει παραμελημένος, θα εκδηλώσει τη ζήλια του με πολύ έντονο τρόπο! Είναι ζηλιάρης και δεν τον ενδιαφέρει να το κρύψει! Αυτό ισχύει για όλες του τις σχέσεις κι όχι μόνο για τους έρωτές του! Αγάπα τον και μη ρίχνεις τα μάτια σου αλλού! 

Λέων

Ο βασιλιάς Λέων θέλει να νιώθει ότι υπερέχει κι ότι είναι πάντα πρώτος σε όλα και φυσικά και στην καρδιά σου! Αν νιώσει ότι ξενοκοιτάς ή ακόμη χειρότερα ότι τον ξεπερνάς, θα θιχτεί ο εγωισμός του και θα σκάσει από τη ζήλια του, αλλά μη χαίρεσαι, δε θα το παραδεχτεί ποτέ! Απλά θα σου κάνει τη ζωή δύσκολη, με τις εκρήξεις του και τσακίζοντάς σου το ηθικό! Περαστικά σου!

Παρθένος

Ο μυστικοπαθής Παρθένος ακόμη κι αν νιώσει ζήλια, (πράγμα πολύ δύσκολο!) δε θ’ αποκαλύψει ποτέ τη θύελλα που λυσσομανά μέσα του, όταν ζηλεύει! Έτσι κι αλλιώς δύσκολα εκφράζει τα συναισθήματά του! Νιώθει όμως, μια σιγουριά για τον εαυτό του και εμπιστεύεται τους ανθρώπους που συναναστρέφεται. Δεύτερη ευκαιρία; Τι είναι αυτό;

Ζυγός

Για τον Ζυγό η ζήλια είναι ένα συναίσθημα που δεν τον πολυαφορά! Του αρέσει να κρατάει ισορροπίες και δε του ταιριάζουν οι εκρήξεις και οι υπερβολές! Ακόμη και αν κάποια στιγμή ζηλέψει, μην περιμένεις σκηνές ζηλοτυπίας, θα προσπαθήσει απλά να το αποβάλει γιατί θεωρεί ξεπεσμό το να ζηλεύει και με τίποτα δε θέλει να χαλάσει το image του. Το image πάνω απ' όλα...

Σκορπιός

Από τα πιο κτητικά και ζηλιάρικα ζώδια, ο Σκορπιός, δε μπορεί να μοιραστεί τίποτα και κανέναν! Ζητά την πλήρη αποκλειστικότητα και ζηλεύει παράφορα, τις περισσότερες φορές, άδικα. Όταν τον κυριεύσει η ζήλια, κάνει σκηνές ασύλληπτης έντασης! Αν τολμήσεις να ζητήσεις λίγη ελευθερία, ετοιμάσου ν' αντιμετωπίσεις την επιθετικότητά του! Ούτε ψύλλος στον κόρφο σου! 

Τοξότης

Αν ο Τοξότης αισθανθεί πως δεν είναι το επίκεντρο της προσοχής σου, τότε θα ζηλέψει, χωρίς ποτέ όμως να καταφύγει σε ακρότητες! Εξάλλου  είναι πνεύμα φιλελεύθερο και το πιο σημαντικό γι' αυτόν, είναι να υπάρχει ελευθερία στη σχέση και να νιώθει σημαντικός, Ούτε κρύο, ούτε ζέστη!

Αιγόκερως

Δε θα δεις συχνά έναν Αιγόκερω να ζηλεύει και αν αυτό συμβεί, θα είναι για οτιδήποτε άλλο εκτός από τα ερωτικά.  Ξέχνα λοιπόν, σκηνές ζηλοτυπίας και παραφερσίματα με τον Αιγόκερω. Θα έχεις μια ήρεμη ζωή χωρίς παράλογες εξάρσεις! Δεύτερη ευκαιρία; Ναι και τρίτη και τέταρτη, μη σου πω...

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι πνεύμα φιλελεύθερο θέλει χώρο και αυτονομία στη σχέση του. Μην περιμένεις να ζηλέψει καθώς τα έχει βρει με τον εαυτό του και δεν έχει τέτοιου τύπου ανασφάλειες! Αν ποτέ ζηλέψει θα το κάνει κρυφά. Ίσως δε το μάθει ούτε ο ίδιος του, ένα πράμα! Πόσο μάλλον, εσύ! 

Ιχθείς

Ο πολύ συναισθηματικός Ιχθύς χρειάζεται διαρκή επιβεβαίωση και θα ζηλέψει παράφορα όταν νιώσει να χάνει έδαφος και να μην είναι πια το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου. Θέλει να 'ναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού και να μονοπωλεί την καρδιά σου κι αλίμονό σου αν καταλάβει ότι ξενοκοιτάς! Θα γίνει θεριό ανήμερο! Ψάξε μέρος να κρυφτείς!