Τα ζώδια της ημέρας (26/09)

Τα ζώδια της ημέρας (26/09)

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου και το ewoman.gr σας έχει έτοιμες τις ημερήσιες προβλέψεις ανά ζώδιο.  

Κριός: Λόγια και ξεκαθαρίσματα σε βάθος θα φέρουν οι μέρες που έρχονται. Ένα μέτριο κλίμα υπάρχει και μέσα στον εργασιακό σας χώρο,

Ταύρος: Ένα ξεκαθάρισμα σε σχέσεις, πρόσωπα και συναναστροφές είναι ότι περισσότερο χρειάζεστε αυτόν τον καιρό. Μην το αμελείτε άλλο!

Δίδυμοι: Καθώς τα οικονομικά σας βρίσκονται σε άνθιση αυτόν τον καιρό, ανεβαίνει κι η ψυχολογία σας και νιώθετε ιδιαίτερα ανανεωμένοι.

Καρκίνος: Έχετε την αμέριστη στήριξη του συντρόφου σας σε ότι σχεδιάζετε να κάνετε, Δεν έχετε παρά να προχωρήσετε στην υλοποίηση των σχεδίων σας.

Λέων:. Επιβάλλεται να καθαρίσετε τη ζωή σας από τους τοξικούς ανθρώπους που σας κάνουν πολύ κακό στη ψυχολογία σας.

Παρθένος: Επιβάλλεται να κάνετε έναν ειλικρινή διάλογο με το ταίρι σας γιατί η ασυνεννοησία έχει ξεπεράσει κάθε όριο που ανέχεστε...

Ζυγός: Αν και νιώθετε έντονη την ανάγκη να μοιραστείτε σκέψεις και σχέδια, είναι καλύτερο να μην το κάνετε,

Σκορπιός: Εσείς που θέλετε κάτι σταθερό, είναι ευνοϊκός ο καιρός για να το διεκδικήσετε.

Τοξότης: Οι νέες γνωριμίες που θα προκύψουν θα σας βάλουν σε σκέψεις, καθώς δε σας ταιριάζουν οι μη ξεκάθαρες καταστάσεις και ειδικά στα ερωτικά σας...

Αιγόκερως: Ανυπομονείτε να τελειώνετε με τις υποχρεώσεις σας και να χαλαρώσετε!

Υδροχόος: Προμηνύεται ένα δεκαήμερο με κούραση και στρες αλλά αμέσως μετά φτιάξτε βαλίτσα, πάρτε το ταίρι σας αγκαλιά και βρεθείτε όπου ποθεί η ψυχή σας!

Ιχθείς: Δώσατε δικαιώματα σε συγγενικό και φιλικό περιβάλλον και σας συζητούν...Από δω και πέρα φροντίστε να κρατήσετε πιο χαμηλούς τόνους, σε όλα.