Μηνιαίο Ωροσκόπιο: Οκτώβριος 2018

Μηνιαίο Ωροσκόπιο: Οκτώβριος 2018

Ο Οκτώβρης είναι εδώ και το ewoman.gr σας έχει έτοιμο το μηνιαίο ωροσκόπιο ανά ζώδιο! Δείτε, λοιπόν τι σας επιφυλάσσει ο δεύτερος μήνας του φθινοπώρου. Καλό μήνα!

Κριός

Ο Οκτώβριος είναι γενικά, ένας θετικός μήνας για τους Κριούς. Θα χρειαστεί αρκετές φορές να είστε σε ετοιμότητα για υποχρεώσεις σας ή ακόμα και για να προσφέρετε τη βοήθειά σας σε συγγενικά πρόσωπα. Στον επαγγελματικό τομέα, τα πράγματα θα τρέξουν πιο γρήγορα, κάτι που όμως θα απολαύσετε παρά θα φοβηθείτε, καθώς λειτουργείτε καλύτερα σε ταχύτερους ρυθμούς. Όποια και αν είναι η φύση της εργασίας σας, αυτό το μήνα έχετε ανάγκη από υποστήριξη ανθρώπων που εμπιστεύεστε.

Ερωτικά: Οι δεσμευμένοι να είστε πιο προσεκτικοί στους χειρισμούς και τη συμπεριφορά σας. Η περίοδος απαιτεί υπομονή λόγω προβλημάτων που υπάρχουν. Οι αδέσμευτοι ζείτε τη ζωή σας στο μέγιστο και απολαμβάνετε κάθε στιγμή και να θυμάστε ότι είναι ένα καλό διάστημα για νέες γνωριμίες.

Ταύρος

Η ενέργειά σας θα βρίσκεται στο ζενίθ αυτήν την περίοδο και θα δυσκολευτείτε να το διαχειριστείτε. Είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος για να θέσετε ισχυρά θεμέλια για όλα όσα θέλετε να κάνετε. Καλό θα είναι να είστε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις και συμβουλές, από ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος. Σε ότι αφορά στον επαγγελματικό τομέα, θα σας δοθεί η ευκαιρία ν' αποκτήσετε ηγετικό ρόλο αυτό το μήνα. Όποιος κι αν είναι ο τομέας απασχόλησής σας, είναι μία περίοδος από την οποία θα βγείτε νικητές.

Ερωτικά: Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να ενεργήσετε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και σιγουριά απ’ ότι συνήθως στα ζητήματα της σχέσης σας. Θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή και χρόνο στο ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι δε νιώθετε έτοιμοι για να εμπλακείτε σε σοβαρή και μακροχρόνια κατάσταση. Θέλετε να περάσετε καλά και αυτό κάνετε.

Δίδυμοι

Πολύ ελπιδοφόρος αυτός ο μήνας για τους Διδύμους, καθώς πλέον πιστεύετε πολύ περισσότερο στον εαυτό σας και στις δυνατότητές σας. Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή από τους στόχους που έχετε θέσει. Αν και οι απαιτήσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας θα είναι πολλές, θα καταφέρετε να περάσετε πολλές και διασκεδαστικές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Όσον αφορά στον εργασιακό σας τομέα, είναι σημαντικό να μην πιέζετε τον εαυτό σας, ενώ καλό είναι ν' αποφύγετε ριζικές αλλαγές.

Ερωτικά: Οι δεσμευμένοι πρέπει να αποφύγετε την “παγίδα” του δίκαιου μοιράσματος του χρόνου σας, διότι είναι σχεδόν βέβαιο πως πάλι θα αδικήσετε, άθελά σας, το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι μπορεί να χρειαστεί να περιορίσετε τον εαυτό με κάποιο τρόπο και να δείτε με καλό μάτι τους καινούργιους ανθρώπους που θα βρεθούν στο δρόμο σας.

Καρκίνος
Σημαντικότατες αλλαγές σηματοδοτεί αυτός ο μήνας. Καλό είναι να συμφιλιωθείτε με την ιδέα της αλλαγής. καθώς αναμένονται αλλαγές κι ανατροπές σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Η εποχή αυτή σας γεννά την ανάγκη να βρείτε νέα πεδία να δραστηριοποιηθείτε, σε όλους τους τομείς και οι συνθήκες είναι ευνοϊκές. Μη φοβηθείτε τα σκαμπανεβάσματα στον οικονομικό τομέα, καθώς τα πράγματα θα εξελιχθούν θετικά.
Ερωτικά: Οι δεσμευμένοι θα έρθετε αντιμέτωποι με “γρίφους” που θα κληθείτε να λύσετε, και θα ταράξουν την ηρεμία σας. Κρατήστε μακριά αυτόν το μήνα, άτομα από τον κύκλο σας, καθώς δεν αποκλείεται να παίξουν, το ρόλο της διχόνοιας. Οι αδέσμευτοι διανύετε ένα συναρπαστικό διάστημα που δεν παύει να σας εκπλήσσει και να σας ενθουσιάζει. Ένα άτομο έρχεται στη ζωή σας που θ' αποκτήσει σημαντικό ρόλο στο μέλλον σας.

Λέων
Ο Οκτώβριος φέρνει ένα εξαιρετικό μάθημα για εσάς. Θα πρέπει να αφήσετε λίγο στην άκρη την ανάγκη σας να τα ελέγχετε όλα και να μάθετε να προσαρμόζετε τις αποφάσεις σας στις περιρρέουσες συνθήκες. Θα αντιληφθείτε ότι η τύχη είναι με το μέρος σας, αλλά αποφύγετε να λαμβάνετε αποφάσεις εν βρασμώ και μη χάσετε την αισιοδοξία σας με κάποια μικροεμπόδια στα σχέδια σας.
Στα επαγγελματικά σας κρατήστε τους στόχους σας στο σημείο που μπορείτε να ανταποκριθείτε, χωρίς υπερβολές.
Ερωτικά: Οι δεσμευμένοι θα δείτε ότι αποχωρεί ή ένταση από τη σχέση σας μετά από μεγάλο διάστημα αναταραχών. Στους αδέσμευτους παρουσιάζονται πολλές και ενδιαφέρουσες ευκαιρίες, οι οποίες μπορούν να δώσουν χρώμα στην άτονη αισθηματική σας ζωή.

Παρθένος
Ο Οκτώβριος είναι ένας πολύ καλός μήνας για να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας. Επιβάλλεται να κάνετε μια συνολική αξιολόγηση των φίλων σας αλλά ταυτόχρονα να αξιολογήσετε και τον εαυτό σας αποφεύγοντας τις συναισθηματικές, σπασμωδικές αντιδράσεις. Στα επαγγελματικά σας εμπιστευτείτε το ένστικτό σας αλλά και τα γεγονότα ώστε ν' αναπτύξετε μια αξιόπιστη στάση. Στον οικονομικό τομέα θα παρατηρήσετε μια άνθιση που θα σας ανακουφίσει.
Ερωτικά: Οι δεσμευμένοι φροντίστε να μοιράσετε δίκαια το χρόνο σας ανάμεσα στη σχέση σας και τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας και μην παραλείπετε να απομονώμεστε όταν νιώθετε την ανάγκη. Οι αδέσμευτοι έχετε τη διάθεση κυνηγού και δε διστάζετε να διεκδικήσετε με υπομονή και επιμονή το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Ζυγός
Είναι ένα καλό διάστημα να διατυπώσετε ξεκάθαρα τις επιθυμίες και τις φιλοδοξίες σας και με σιγουριά να διεκδικήσετε αυτό που πραγματικά θέλετε στα επαγγελματικά σας. Όσον αφορά τον οικονομικό τομέα, είναι μια καλή περίοδος που ευνοεί κάθε είδους επενδύσεις. Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες, αλλά και πόρους, ώστε να κάνετε ότι είναι απαραίτητο,για την πλήρη επίτευξη των στόχων σας.
Ερωτικά: Οι δεσμευμένοι διανύετε ένα πολύ δραστήριο διάστημα, με πολλά χαρούμενα γεγονότα. Η σχέση σας είναι τώρα πιο ισχυρή από ποτέ. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε πολλές γνωριμίες που όμως δε θα προσπαθήσετε να τις κρατήσετε στη ζωή σας καθώς έχετε υιοθετήσει τη στάση αν κάποιος/α αξίζει πραγματικά να μείνει, θα μείνει.

Σκορπιός
Ο Οκτώβριος έρχεται με κάποιες δυσκολίες, που οφείλονται κυρίως σε δικά σας λάθη. Ως εκ τούτου, δεν είναι καλή περίοδος για οποιοδήποτε ρίσκο. Οι συμβουλές φίλων μπορεί να αποβούν πολύτιμες και να σας βοηθήσουν σημαντικά. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, τα πράγματα δείχνουν πολύ ευοίωνα, αρκεί να αποφύγετε αμφίβολες καταστάσεις και ριψοκίνδυνες κινήσεις.
Ερωτικά: Οι δεσμευμένοι ενδέχεται να επωμιστείτε πολλές ευθύνες, οι οποίες θα σας κρατούν μακριά από το ταίρι σας. Καλό θα ήταν να αναβάλλετε κάποιες για ν' αποφύγετε εντάσεις και ρήξη στη σχέση. Οι αδέσμευτοι θα προσεγγίσετε την αισθηματική σας ζωή με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Προσπαθήστε όμως, να διασκεδάσετε περισσότερο, χωρίς το άγχος του να δημιουργήσετε κάτι μόνιμο.

Τοξότης
Αυτόν το μήνα θα πρέπει να δοθεί έμφαση στον εργασιακό σας τομέα όπου υπάρχουν πολλά προβλήματα. Θα πρέπει παράλληλα να επιστρατεύσετε όλη σας τη δημιουργικότητα και την εφευρετικότητα καθώς θα δείτε ότι η πρωτοτυπία θα διευκολύνει την ομαλή επίλυσή τους. Με μεθοδικότητα κι υπομονή θα προκύψει μια βελτιωμένη ατμόσφαιρα τελικά, που θα σας χαλαρώσει.
Ερωτικά: Οι δεσμευμένοι προσπαθήστε να διατηρήσετε την έμφυτη αισιοδοξία σας και δώστε χώρο και χρόνο και στους δυο ώστε α επεξεργαστείτε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με ψυχραιμία. Οι αδέσμευτοι νιώθετε καλά με την κατάσταση ως έχει, αγαπάτε τη μοναξιά σας και δε σας ενδιαφέρει η προοπτική νέων γνωριμιών στη φάση αυτή.

Αιγόκερως
Πολύ δραστήριος ο Οκτώβριος για εσάς, θα ενεργήσετε σε αρκετές περιπτώσεις με ασυνήθιστο τρόπο για την ιδιοσυγκρασία σας. Με καθαρή αντίληψη των όσων συμβαίνουν γύρω σας θα λαμβάνετε πιο άμεσες αποφάσεις σε κρίσιμα ζητήματα, που υπό διαφορετικές συνθήκες να επεξεργαζόσασταν περισσότερο. Αυτό φαίνεται θα λειτουργήσει υπέρ σας. Στον επαγγελματικό τομέα σας επιβάλλεται να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που εμπιστεύεστε ενώ θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.
Ερωτικά: Οι δεσμευμένοι διανύετε μία αρμονική περίοδο που δε θέλετε με τίποτα να χαλάσει. Οι αδέσμευτοι που έχετε ενδιαφέρον για κάποιο άτομο τώρα είναι η καταλληλότερη περίοδος να κάνετε την κίνησή σας. Αν πάλι δεν υφίσταται αυτό, αυτό το μήνα είναι πολύ πιθανό να βρείτε τον άνθρωπο που θα σας συγκινήσει.

Υδροχόος
Για τους Υδροχόος αυτός ο μήνας θα είναι αρκετά θετικός. Αρκεί να διατηρήσετε μία ισχυρή και σταθερή στάση για τη ζωή, προκειμένου να μπορέσετε να εκπληρώσετε τα σχέδιά σας. Για ότι είστε επιφυλακτικοί και δεν είστε σίγουροι αποφύγετε να κάνετε βιαστικές κινήσεις. Στα οικονομικά ζητήματα χρειάζονται προσεκτικοί χειρισμοί, με αποφασιστικές κινήσεις. Θα έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε δέες που καλλιεργούσατε καιρό.
Ερωτικά: Οι δεσμευμένοι καλείστε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα ζητήματα που ταλανίζουν τη σχέση σας κι είναι απαραίτητο για την εξυγίανση της σχέσης σας. Οι αδέσμευτοι χρειάζεστε χώρο, προκειμένου να ηρεμήσετε και να ανασυγκροτηθείτε ώστε να εκτιμήσετε νέες γνωριμίες που προμηνύονται.

Ιχθείς
Ο Οκτώβρης έρχεται πολλά υποσχόμενος, δίνοντάς σας όσα χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που ζητούν άμεση επίλυση. Σημαντικοί σύμμαχοί σας είναι η λογική και η συνέπειά σας, στοιχεία που θα λειτουργήσουν ως ασπίδες, ενώ επιβάλλεται να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε ότι αυτή η περίοδος είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για εσάς, αλλά πρέπει να είστε σε θέση να συνδυάσετε σωστά την παθητικότητα με την ενεργητικότητά σας.Στα επαγγελματικά σας, πρέπει να δουλέψετε συστηματικότερα, ώστε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.
Ερωτικά: Οι δεσμευμένοι νιώθετε έντονα την ανάγκη να σπάσετε τη ρουτίνα που σας έχει κουράσει και να περάσετε περισσότερο και πιο ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι διανύετε τη δική σας προσωπική άνοιξη, είτε υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον στη ζωή σας, είτε όχι. Μη φοβηθείτε να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε, διότι αυτό το μήνα το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσετε!