Γυναίκα Ζυγός: Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις ερωτικά

Γυναίκα Ζυγός: Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις ερωτικά

Γοητευτική, κοινωνική, κομψή, με εκλεπτυσμένο γούστο και με άψογους τρόπους, η γυναίκα Ζυγός, είναι η επιτομή της θηλυκότητας. Ενημερωμένη για τις τάσεις της μόδας, καλαίσθητη και πάντα με προσεγμένη εμφάνιση!

Όταν βρίσκεται σε σχέση είναι ότι καλύτερο μπορεί να της συμβεί. Αναζητά τον ερωτισμό, τον ρομαντισμό, την ομορφιά, την αρμονία και την ισότητα από έναν άνδρα, ενώ απεχθάνεται την αγένεια και την έλλειψη στυλ ή καλαισθησίας.

Το ewoman μελέτησε: Αν είσαι γυναίκα και ανήκεις στο ζώδιο του Ζυγού, δες με ποια ζώδια ταιριάζεις και με ποια δεν έχεις ελπίδα!

Κριός:

Η σχέση σου με έναν Κριό, είναι από την αρχή καταδικασμένη ν' αποτύχει! Αν και ο άντρας Κριός σε ελκύει απίστευτα και μοιάζει να είναι ο πιο συναρπαστικός σύντροφος για σένα, παρόλα αυτά είστε τόσο αντίθετοι μεταξύ σας που δεν υπάρχει κανένα μέλλον! Ενώ σου αρέσει που είναι αποφασιστικός, ατρόμητος και σεξουαλικός, σε κουράζει απίστευτα που είναι εριστικός κι έτοιμος για καυγά! Κι αυτός όμως, αγανακτεί με την αναποφασιστικότητά σου!

Ταύρος:

Αν ο άντρας Ταύρος δεν είναι διατεθειμένος ν' αλλάξει τρόπο ζωής και να γίνει πιο κοινωνικός, δεν έχει καμιά ελπίδα μαζί σου! Εσύ λατρεύεις να ντύνεσαι, να καλλωπίζεσαι και να βγαίνεις έξω, ενώ αυτός βρίσκει τις εξόδους τουλάχιστον βαρετές...Παρόλο που μπορεί να σου προσφέρει σε υλικό επίπεδο ότι ζητάς, δύσκολα θα καταφέρετε να μείνετε μαζί!

Δίδυμοι:

Ένας Δίδυμος είναι η ιδανική επιλογή, για σένα! Άνθρωποι, κοινωνικοί, ιδιαίτερα επικοινωνιακοί κι οι δυο, σας αρέσει να συναναστρέφεστε με κόσμο και να κάνετε νέες γνωριμίες.  Ανοιχτόμυαλοι και με διάθεση για νέες εμπειρίες, μια μακρόχρονη κι επιτυχημένη σχέση, είναι πολύ πιθανή. Μεγάλο πρόβλημα η αναποφασιστικότητα και των δυο, σας βάζει τακτικά σε μπελάδες...

Καρκίνος:

Με τον ρομαντικό Καρκίνο θα δημιουργήσετε μια πολύ όμορφη σχέση που θα σου παρέχει ασφάλεια, φροντίδα και σιγουριά. Το πρόβλημα είναι, ότι εσύ αναζητάς την ισορροπία και τη δικαιοσύνη παντού, ενώ αυτός ενεργεί εντελώς υποκειμενικά με βάση το ένστικτο και το συναίσθημά του...Αν και θα μοιράζεστε πολύ έντονες στιγμές, υπάρχει περίπτωση να το διαλύσετε, όταν συνειδητοποιήσετε ότι θέλετε διαφορετικά πράγματα...

Λέων:

Ο άντρας Λέων είναι περήφανος για το στυλ και για το εκλεπτυσμένο σου γούστο και μαζί του θα βιώνεις την απόλυτη αποδοχή! Σε εκνευρίζει όμως, ο τρόπος, με τον οποίο προσπαθεί να ελέγξει κάθε κίνησή σου και να έχει το πάνω χέρι στη σχέση, καθώς δε σου αρέσει να καταπιέζεσαι. Αν ξεπεράσετε αυτούς τους σκοπέλους, τότε θα έχετε μια ζωή αξιοζήλευτη!

Παρθένος:

Ο μόνος τρόπος για να ταιριάσεις μ' έναν άντρα Παρθένο, είναι να έχεις κι εσύ Παρθένους στο ωροσκόπιό σου ή αυτός Ζυγούς. Διαφορετικά θα χάνεις τη ψυχραιμία σου μαζί του και θα ενοχλείσαι αφόρητα που θα εστιάζει σε μικρές κι ασήμαντες λεπτομέρειες με επικριτική διάθεση, Άσε που είναι πολύ ειλικρινής για σένα τη διπλωμάτισσα και ποτέ δεν θα συμφωνήσετε σε τίποτα!

Ζυγός:

Δυο αναποφάσιστοι μαζί;; Απαπα! Καταστροφικό! Μπορεί να έχετε αρκετά κοινά, να έχετε τόλμη και γοητεία, αλλά ανήκετε στα ζευγάρια των ζωδίων που δεν κάνουν για σχέση μεταξύ τους! Χρειάζεσαι δίπλα σου κάποιον δυναμικό που θα αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και θα παίρνει αποφάσεις και σίγουρα αυτός δεν είναι ένας Ζυγός! Μείνετε καλύτερα φίλοι...

Σκορπιός:

Στον Σκορπιό αρέσουν οι θηλυκές γυναίκες και άρα δε θα δυσκολευτείς να προσελκύσεις το ερωτικό του ενδιαφέρον. Μαζί του θα ζήσεις μια παθιασμένη σχέση. Η μεγάλη κοινωνικότητά σου όμως, θα δημιουργήσει προβλήματα και θα ξυπνήσει τη ζήλια στον κτητικό Σκορπιό μ' αποτέλεσμα να νιώθεις παγιδευμένη. Αν και είστε το πιο hot ζευγάρι αν δε καταφέρετε να ισορροπήσετε δεν υπάρχει ελπίδα!

Τοξότης:

Μπορεί να σε ελκύει το φιλελεύθερο και αισιόδοξο πνεύμα του Τοξότη, παράλληλα όμως σε απωθεί η αμεσότητα, ο αυθορμητισμός και το κρύο χιούμορ του. Αν παρόλα αυτά συνάψετε σχέση, γρήγορα θα διαπιστώσεις πως όχι μόνο δεν ταιριάζετε αλλά οι διαφορές σας είναι αγεφύρωτες, που θα την κάνεις με ελαφρά...

Αιγόκερως:

Μπορεί να μην είναι συναισθηματικός και ρομαντικός, ο άντρας Αιγόκερως όμως, έχει στοιχεία που σε ελκύουν ειδικά αν είσαι γυναίκα καριέρας. Το τέλειο ταίρι για σένα καθώς ο δυναμισμός κι η αποφασιστικότητά του θα φέρει οργάνωση στη ζωή σου και τις σωστές γνωριμίες για ν' αναδειχτείς! Αν όμως απλά θέλεις να διασκεδάσεις και να τον χρησιμοποιήσεις, καλύτερα να απευθυνθείς αλλού.

Υδροχόος:

Επικοινωνιακά ταιριάζεις πολύ με τον Υδροχόο, καθώς λίγο πολύ, ενστερνίζεστε τις ίδιες ιδέες περί ισότητας και δικαιοσύνης. Το πρόβλημα είναι ποιος από τους δύο θα κάνει το βήμα για σχέση, αφού αυτός είναι κατά των δεσμεύσεων κι εσύ αναποφάσιστη...Καλύτερα να μείνετε μόνο φίλοι, γιατί άλλωστε δεν πρόκειται ποτέ να σε ακολουθήσει σε κοινωνικές εκδηλώσεις που τόσο αγαπάς να πηγαίνεις...

Ιχθύες:

Φαινομενικά με τον Ιχθύ, θα δίνετε την εικόνα του τέλειου ζευγαριού και στ' αλήθεια από άποψη ερωτισμού και καλλιτεχνικών ανησυχιών, ταιριάζετε απίστευτα πολύ. Το προβληματάκι είναι, ότι ο άντρας αυτός ζει στο δικό του ονειρικό, πλην όμως, δημιουργικό κόσμο κι είναι απρόθυμος να ασχοληθεί με οποιοδήποτε πρακτικό θέμα. Αν καλύπτεσαι μ' έναν άντρα άκρως ρομαντικό παράβλεψε τα υπόλοιπα και μείνε μαζί του!