10 λόγοι για να βάλεις στη ζωή σου έναν Σκορπιό!

10 λόγοι για να βάλεις στη ζωή σου έναν Σκορπιό!

Όλοι μας έχουμε προτερήματα και πολλούς λόγους για να αγαπηθούμε από τους άλλους!

Ένας Σκορπιός και μια Σκορπίνα όμως, θεωρούν τουλάχιστον υποκριτικό και υποτιμητικό να τους αγαπούν μόνο για τα προτερήματά τους. Έχουν άλλωστε μια σκοτεινή πλευρά πολύ πιο ενδιαφέρουσα!

Οι φήμες τους θέλουν εκδικητικούς και να μη σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους, αλλά θα ήταν άδικο να μη τους αναγνωρίσουμε τους λόγους που τους κάνουν πολύτιμους στη ζωή μας.

Αποφασιστικοί, ενστικτώδεις, διερευνητικοί, επίμονοι, ανθεκτικοί, πιστοί, παθιασμένοι και απίστευτα σέξι, οι Σκορπιοί (άνδρες και γυναίκες) κάνουν τη διαφορά....

Το ewoman μελέτησε και σου παραθέτει 10 λόγους για τους οποίους πρέπει οπωσδήποτε ένας Σκορπιός να έχει μια θέση στη ζωή σου, είτε ως φίλος είτε ως σύντροφος!

1) Φίλος πιστός!

Αν σε συμπεριλαμβάνει ένας Σκορπιός στη ζωή του, μπορείς να θεωρήσεις τον εαυτό σου τυχερό και ξεχωριστό, καθώς οι Σκορπιοί δε συνάπτουν στενές σχέσεις εύκολα και δεν «ανοίγονται» στον οποιοδήποτε! Όταν όμως διαλέξουν κάποιον για φίλο (ή σύντροφό τους), τότε είναι ικανοί να κάνουν τα πάντα γι' αυτόν!

2) Διαίσθηση και λογική!

Στις σχέσεις του τα δίνει όλα κι όσο κι αν δε το πιστεύεις δεν είναι λίγες οι φορές που κι ένας Σκορπιός «θα φάει τα μούτρα του»  ακριβώς γι' αυτό. Ίσως κι αυτός είναι ο λόγος που γίνεται επιφυλακτικός και δεν ανοίγεται εύκολα. Αυτό που πολλοί ονομάζουν «καχυποψία» ο Σκορπιός το λέει «λογική» και «διαίσθηση». Ζει με τις κεραίες του ανοιχτές να πιάσουν αυτό το κάτι στην ατμόσφαιρα που θα τον κάνουν να αμυνθεί με την επίθεσή του!!

3) Ξαναγεννιέται απ' τις στάχτες του…

Σ' έναν Σκορπιό δεν αρέσει να χάνει κι αν αυτό συμβεί, θα σηκωθεί γρήγορα και πιο δυνατός! Έχει πίστη, ήθος, πάθος και ενέργεια.  Ξέρει να δίνει μάχες σε κάθε τομέα. Θα παλέψει για μια καλύτερη δουλειά, θ' αλλάξει σπίτι αν χρειαστεί, σχέση, ζωή,  εν τέλει! Ότι κι αν του συμβεί δεν υποχωρεί δε το βάζει κάτω, κι όσο κι αν πληγωθεί, θα σηκώσει τα μανίκια και θα δώσει τη μάχη του γι' αυτό που αυτός θεωρεί «καλύτερο».

4) Αιώνια πίστη στο σύντροφό του...

Αν είστε ζευγάρι μ' έναν Σκορπιό, είναι σαν να πιάσατε το «Τζόκερ» σε θέμα πίστης κι αφοσίωσης! Για έναν Σκορπιό ο/η σύντροφος που επιλέγει είναι πάνω από όλους και όλα! Είναι απόλυτα πιστός σύντροφος κι ας λατρεύει το σεξ. Αν βρει το ταίρι που του ταιριάζει και δοθεί, σπάνια θα απιστήσει.  Έχει την αντοχή, την επιμονή και το συναισθηματικό σθένος για να κάνει πράξη το «για πάντα μαζί». Και αν κάποια στιγμή τελειώσει η σχέση σας, για να την ξεπεράσει, θα πεθάνει μέσα του/της. Θα γίνει κάποιος/α άλλος/η για να μη του/της θυμίζει τίποτα τη ζωή μαζί σου...

5) Στην αγάπη απαιτεί αμοιβαίο δόσιμο!

Ο/η Σκορπιός έχει τη φήμη της σκοτεινής και μυστηριώδους ύπαρξης...Όμως μην έχεις καμία αμφιβολία ότι γουστάρει και να αγαπήσει και να αγαπηθεί με ένταση, πάθος και τρέλα. Και αν αυτό συμβεί, μέσα από την ένταση των συναισθημάτων που θα νιώθει,  μπορεί να σου μεταφέρει μια απίστευτη δύναμη να αντιμετωπίσεις τη ζωή,  που ξεπερνά όσα έχεις γνωρίσει. Με τρόπο απόλυτο, αποζητά, κυνηγά και εκφράζει την αγάπη. Απαιτεί «αμοιβαίο δόσιμο» και θεωρεί την όποια παρέκκλιση, προδοσία! (Μη ξεχνιόμαστε! η προδοσία τιμωρείται με το πιάτο που σερβίρεται κρύο...Ναι, για εκδίκηση. μιλάμε...)

6) Σκορπιός θα πει «πάθος»...

Ένας Σκορπιός προκειμένου να ζήσει κάτι δυνατό, δε διστάζει να ξεφύγει  από τα συμβατικά.Αφήνεται  να παρασυρθεί από το πάθος του και τολμά  να πάει κόντρα στα αναμενόμενα, στις απόψεις και τις γνώμες των άλλων, ακόμη και στην ίδια τη φύση του/της. Θα σε συμπαρασύρει σ' αυτή την εμπειρία ζωής που για πολλούς είναι σωστή κόλαση. Όχι όμως για τον Σκορπιό που του αρέσει να φτάνει στα άκρα και να βιώνει όχι μόνο απόλαυση κι αγάπη, αλλά και πόνο και μίσος.

7) Φλογερός εραστής...

Το σεξ μ' έναν Σκορπιό είναι εμπειρία ζωής... Ο Σκορπιός δεν είναι απλώς ερωτικός και φλογερός! Είναι ένα επίπεδο πάνω απ' ότι έχεις συνηθίσει. Δεν είναι τυχαίο ότι κρατάει τα σκήπτρα του πιο ερωτικού και παθιασμένου ζωδίου που μπορεί σε μια νύχτα πάθους να σε κάνει να ξεχάσεις όλα όσα ήξερες...

8) Κάνει τα πάντα για να πετύχει τους στόχους του!

Η ζωή σου μ' έναν Σκορπιό δε θα έχει εκπλήξεις δυσάρεστες του τύπου «Δε ξέρω τι θέλω, δε ξέρω που πάω...»  Οι Σκορπιοί είναι πολύ σίγουροι για τον εαυτό τους και ακόμη και τα όνειρά τους είναι απόλυτα ρεαλιστικά! Ξέρουν τι θέλουν από τη ζωή τους και θα κάνουν τα πάντα για να το καταφέρουν. Σκορπιός κι επιμονή είναι έννοιες, αλληλένδετες! 

9) Ειλικρινής μέχρι αηδίας...

Ο Σκορπιός δεν είναι από τα ζώδια που θα σε καλοπιάσει ή θα σε κολακέψει για να είναι αρεστός. Ειλικρινής μέχρι αηδίας, λέει την αλήθεια ωμά,  χωρίς περιστροφές! Γι' αυτό κι έχει αξία το κάθε κομπλιμέντο του και κάθε καλός λόγος που θα πει για κάτι, γιατί σίγουρα το εννοεί 100%.

10) Ζηλιάρης, κτητικός και εγωιστής...

Ο Σκορπιός είναι από τα πιο κτητικά και ζηλιάρικα ζώδια. Ζηλεύει παθολογικά σε σημείο να σε πνίγει με τη ζήλια του! Μη γελιέσαι όμως! Αυτό δεν οφείλεται καθόλου σε σένα... Είναι η άμυνά του. Ο/η Σκορπιός είναι κτητικός/ή, όταν έχει αποφασίσει ότι θα σου επιτρέψει να δεις μέσα του, όταν θα επιλέξει ότι εσύ είσαι ο ΕΝΑΣ, η ΜΙΑ κι όταν έχει παραδοθεί πλήρως εσένα.