Μηνιαίο Ωροσκόπιο: Νοέμβριος 2018

Μηνιαίο Ωροσκόπιο: Νοέμβριος 2018

Ο Νοέμβριος έχει ήδη κάνει ποδαρικό και το ewoman.gr σας έχει έτοιμες τις προβλέψεις του μήνα  ανά ζώδιο.  

Κριός: Ένας μήνας με πολλές εκπλήξεις για εσάς τους Κριούς που θα σας προφέρει πολλές συγκινήσεις καθώς θα σημαδευτεί από επιτυχίες τόσο στον προσωπικό, όσο και στον κοινωνικό σας τομέα. Είναι η εποχή που θ' αρχίσετε ν' απολαμβάνετε τους κόπους κι αυτό θα σας ανεβάσει ακόμα την αυτοπεποίθηση και το γόητρό σας. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα υπάρξουν πολλές θετικές και ευχάριστες εξελίξεις που θα σας φέρουν πιο κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ταύρος: Η περίοδος αυτή θα είναι αρκετά ήρεμη και ήσυχη. Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να στραφείτε εντός σας και να δείτε εκ βάθους τις ανάγκες που έχετε. Στο κοινωνικό σας περιβάλλον θα δεχτείτε προτάσεις για συνεργασία και συμμετοχή σε κάποιες δραστηριότητες που θα σας ενθουσιάσουν και θα σας γεμίσουν χαρά. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον κάποια απρόβλεπτα και απρόοπτα θα σας ξαφνιάσουν όχι ευχάριστα, αλλά γρήγορα θα αποκατασταθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Δίδυμοι: Μια περίοδος που τα πράγματα θα κυλήσουν ήρεμα και αρμονικά για εσάς τους Διδύμους. Δεν θα υπάρξουν απρόοπτα κι αλλαγές που θα σας ξαφνιάσουν. Είναι ένα πολύ καλό διάστημα για να γεμίσετε με θετική ενέργεια, απολαμβάνοντας την παρέα καλών και αγαπητών φίλων. Διατηρήστε την καλή σας διάθεση και μην αφήνετε τίποτα να την συννεφιάζει. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα υπάρξουν κάποιες μικροεντάσεις που χάρη στο δυναμισμό σας και την καλοπροαίρετη διάθεσή σας, όλα θα ξεπεραστούν πολύ γρήγορα.

Καρκίνος: Η περίοδος που ξεκινά, επιφυλάσσει πολλά ενδιαφέροντα κι όμορφα για εσάς τους Καρκίνους. Ιδιαίτερα δημιουργικοί θ' ασχοληθείτε με δράσεις που θα σας γεμίσουν με θετική ενέργεια. Τα σχέδιά σας θα στεφθούν από απόλυτη επιτυχία και εκπλήρωση. Στόχοι που τέθηκαν πριν από πολύ καιρό φτάνουν πλέον στην επίτευξή τους. Έχετε λοιπόν κάθε λόγο να νιώθετε δικαιωμένοι και ικανοποιημένοι. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον όλα θα είναι ήρεμα και αρμονικά, πράγμα που θα σας κάνει να νιώθετε ήρεμοι και χαρούμενοι.

Λέων: Είναι μια περίοδος που θ' αποφασίσετε να δουλέψετε πολύ με τον εαυτό σας προκειμένου να ηρεμήσετε και να ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτό που σας εκνευρίζει και σας κάνει απόμακρους από ανθρώπους που έχουν την καλή διάθεση να είναι μαζί σας. Όσες πιέσεις κι αν δεχτείτε από το οικογενειακό σας περιβάλλον, αποφύγετε τις συγκρούσεις. Ίσως αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν, θα σας βοηθήσει να δείτε πιο καθαρά τα πράγματα μέσα σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπίες και θα δείτε ότι όλα θα σας οδηγήσουν στο σωστό δρόμο.

Παρθένος: Μια περίοδος λίγο μπερδεμένη μέσα σας για εσάς, καθώς θα νιώσετε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε πολλά πράγματα που εδώ και καιρό σας κατέβαλαν. Θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα αφορούν την εξέλιξη και την πορεία της ζωής σας. Είστε πλέον στη θέση να κάνετε τολμηρά βήματα αλλαγών και μετακινήσεων. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα υπάρξει ηρεμία και αρμονία, πολλές ευχάριστες συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα που θα τονώσουν την ψυχολογία σας.

Ζυγός: Ιδανική αυτή η περίοδος για εσάς τους Ζυγούς, καθώς νέοι στόχοι θα κερδίσουν την προσοχή σας. Κοινωνικά θα σας δοθούν ευκαιρίες για γνωριμίες που θα σας ωφελήσουν μακροπρόθεσμα στην πραγμάτωση μελλοντικών σχεδίων και επιθυμιών σας. Συνεργασίες, μετακινήσεις και θέματα οικογενειακά θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας με θετικές πάντα εξελίξεις. Είναι ένα διάστημα που θα σας προσφέρει μεγάλες ικανοποιήσεις!

Σκορπιός: Αυτός ο μήνας θα είναι γεμάτος εκπλήξεις από ευχάριστες συναντήσεις με καλούς κι αγαπημένους φίλους και γνωστούς. Στο κοινωνικό σας περιβάλλον, θα δεχτείτε προτάσεις από πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν στην εξέλιξη των σχεδίων και στόχων σας. Θα βρείτε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, να αξιολογήσετε τις καταστάσεις γύρω σας, ενώ να η αυτοκριτική, θα έχει μόνο θετικά και ουσιαστικά αποτελέσματα.

Τοξότης: Αυτή η περίοδος θα κυλήσει υπέροχα για εσάς τους Τοξότες, καθώς θα δείτε πολλά σχέδιά σας να φτάνουν στην τελική τους πορεία. Η διάθεσή σας θα είναι πολύ ανεβασμένη κι αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να γίνετε ακόμη πιο αγαπητοί στο περιβάλλον σας. Η συνέπειά σας κι η ειλικρίνειά σας θα εκτιμηθούν από το φίλους και τους συνεργάτες σας. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα υπάρξουν πολλές σημαντικές και θετικές εξελίξεις που θα σας φέρουν πιο κοντά σε πρόσωπα αγαπημένα.

Αιγόκερως: Ο μήνας αυτός θα είναι μια πολύ καλή περίοδος για τους Αιγόκερους, αφού θα κάνετε πράγματα που θα σας ικανοποιήσουν και θα σας γεμίσουν αυτοπεποίθηση. Θα δεχτείτε προτάσεις για επαγγελματικές συνεργασίες που δεν προσδοκούσατε, ενώ η κοινωνικότητά σας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα περάσετε όμορφες και ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα, και θ' ακούσετε πολλές ευχάριστες ειδήσεις που αφορούν αγαπημένα σας πρόσωπα.

Υδροχόος: Μια περίοδος που νέοι στόχοι θα κερδίσουν την προσοχή σας και κοινωνικά θα σας δοθούν ευκαιρίες για γνωριμίες που θα σας ωφελήσουν στην πραγμάτωση μελλοντικών σας σχεδίων και επιθυμιών. Είναι ένα θετικό διάστημα που ανοίγει ουσιαστικά τις πόρτες του, σε κάθε σας επιθυμία. Συνεργασίες, θα στεφθούν με απόλυτη επιτυχία ενώ με την αισιόδοξη διάθεση που σας διακατέχει θα πάρετε μεγάλες ικανοποιήσεις.

Ιχθείς: Τα νέα αυτού του μήνα είναι πολύ καλά αφού πολλά από αυτά που είχες δρομολογήσει παρ΄ όλες τις αναποδιές ή τις δυσκολίες που αντιμετωπίσατε θα περάσουν όλα στο παρελθόν. Νέες γνωριμιών θα σας φέρουν πιο κοντά στα σχέδια που έχετε. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα υπάρξουν μερικές εντάσεις που θα σας αποσυντονίσουν και θα σας αποδιοργανώσουν αλλά εν τέλει θα ισορροπήσετε και θ' απολαύσετε όμορφες οικογενειακές στιγμές.