Τέσσερα λάθη στα μαλλιά που σε κάνουν να φαίνεσαι μεγαλύτερη!

Τέσσερα λάθη στα μαλλιά που σε κάνουν να φαίνεσαι μεγαλύτερη!

Πολλές φορές, προσπαθώντας να ακολουθήσεις τη μόδα, μπορεί να κάνεις κάποια λάθη στα μαλλιά σου τα οποία όχι μόνο μπορούν να σε κάνουν να φαίνεσαι ατημέλητη, αλλά μπορούν να σε κάνουν να φαίνεσαι και μεγαλύτερη απ’ όσο πραγματικά είσαι. Σου ακούγεται τρομακτικό; Δες παρακάτω τι πρέπει να προσέξεις για να αποφύγεις να ακούσεις ηλικίες που δεν σου αρέσουν!

1. «Θέλω να τα μακρύνω, άρα δεν τα κόβω καθόλου»

Αυτή είναι η πιο λανθασμένη αντίληψη!! Το πιο συνηθισμένο λάθος που μπορείς να κάνεις κατά καιρούς, είναι να μην κόβεις τα μαλλιά σου αρκετά συχνά. Ακόμη και τις άκρες να πάρεις, είναι αρκετό για να διατηρήσουν τα μαλλιά σου μια όμορφη φόρμα, ακόμη και να μακρύνουν γρηγορότερα. Η ψαλίδα έχει την τάση να χαλάει την όψη των μαλλιών σου. Γι’ αυτό, ειδικά αν έχεις μακριά μαλλιά, θα σου πρότεινα να καθαρίζεις τις άκρες των μαλλιών σου κάθε 6-7 εβδομάδες.

2.Λάθος χρωματική επιλογή.

Η σωστή επιλογή χρώματος είναι βασική προϋπόθεση. Όταν το χρώμα των μαλλιών σου έχει ανοίξει σε τέτοιο βαθμό που φαίνονται ξεβαμμένα και άτονα, να είσαι σίγουρη ότι αυτό σου προσθέτει χρόνια.  Ένα ξεθωριασμένο λοιπόν χρώμα στα μαλλιά , μπορεί να δείχνει την επιδερμίδα σου άτονη κι εσένα μεγαλύτερη. Αν προτιμήσεις η βάση σου να είναι σε φυσικές αποχρώσεις, τότε μπορείς να κάνεις ένα ελαφρύ ballayage. Αυτό σίγουρα θα φωτίσει το πρόσωπο και τα  μάτια σου και θα σου δώσει ένα εντελώς μοντέρνο ύφος και στυλ!!

ennous2-ewoman

3.Ξεπερασμένες τεχνικές χρώματος και χτενίσματος.

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε στα μαλλιά μας, είναι η τάση που έχουμε να κάνουμε ανταύγειες που μοιάζουν με ρίγες. Αυτό είναι κάτι εντελώς ξεπερασμένο. Εκτός αυτού, το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο φυσικό και με την έντονη διχρωμία που υπάρχει κοντά στην ρίζα, σίγουρα το αποτέλεσμα δεν είναι νεανικό. Μην ξεχνάς ακόμη, ότι το έντονο κρεπάρισμα στις ρίζες, ο πολύς όγκος στα μαλλιά και η μεγάλη ποσότητα λακ είναι κάτι που πρέπει να αλλάξεις.

ennous3-ewoman

4.Τόλμησε να κάνεις φράντζα.

Συνήθως όταν μας αρέσει ένα κούρεμα που έχουμε κάνει, μένουμε σε αυτό για πολύ καιρό χωρίς να κάνουμε καμία αλλαγή. Υπάρχει όμως ένας τρόπος που μπορεί να σε κάνει να αλλάξεις την εμφάνιση σου γρήγορα και να σε κάνει να φαίνεσαι πιο ανανεωμένη. Ποιος είναι αυτός;

Άλλαξε τη φράντζα σου! Είναι ο πιο εύκολος τρόπος να ανανεώσεις το χτένισμα σου. Μπορείς είτε να αλλάξεις το στυλ της φράντζας σου είτε απλά να αλλάξεις τον τρόπο που χωρίζεις τα μαλλιά σου. Ότι και να επιλέξεις να είσαι σίγουρη πως θα σου δώσει ένα καινούριο look και μια διαφορετική αίσθηση.

ennous5-ewoman