Ο χρόνος προχωράει. Κάνε κι εσύ το ίδιο...

Ο χρόνος προχωράει. Κάνε κι εσύ το ίδιο...(pinterest)

Μην κοιτάζεις το ρολόι έτσι απλά. Κάνε ότι κάνει. Προχώρα. Είσαι παιδί του χρόνου. Ο χρόνος σε φέρνει και ο χρόνος σε παίρνει. Η ζωή είναι ένα δώρο του άπειρου χωροχρόνου. Μέσα του λοιπόν για ένα διάστημα σου δίνει την ευκαιρία να ζήσεις.

Το χρονικό διάστημα που σου δίνει μπροστά στο άπειρο μέγεθος του είναι πολύ μικρό. Μπορεί εσύ να μην το καταλαβαίνεις. Προλαβαίνεις να κάνεις πολλά όμως. Αρκεί να συνειδητοποιήσεις ότι η αποστολή που σου έχει δώσει και δεν είναι άλλη από το να ζήσεις, είναι σημαντική για τον δικό σου χρόνο. Αλλιώς ο χρόνος  σου είναι χαμένος. Εκείνος έτσι και αλλιώς είναι άπειρος.

Ο χρόνος στηρίζεται σε δύο μαθηματικές πράξεις ταυτόχρονα. Προχωρώντας ο χρόνος,άρα προσθέτοντας  χρόνια στα χρόνια σου,αφαιρεί χρόνο από τον χρόνο σου. Ενώ σου δίνει ταυτόχρονα σου παίρνει. Αυτός είναι και ο ρόλος του. Να δίνει και να παίρνει. Δύο παράλληλες πράξεις τόσο αντίθετες μεταξύ τους.

Εσύ όμως πρέπει να νοιαστείς για τον δικό σου χρόνο. Κανείς δεν θα το κάνει καλύτερα από εσένα. Κανείς δεν θα νοιαστεί για το δικό σου χρόνο. Είναι προσωπικό θέμα. Για τον άπειρο χωροχρόνο ζωές υπάρχουν πολλές. Η δική σου όμως είναι μία και μοναδική. Ζήσε τη ζωή σου και άσε τις άλλες. Μην ζεις τις ζωές των άλλων.

Ξύπνα! Γέλασε όσο περισσότερο μπορείς. Χόρεψε όσο περισσότερο μπορείς. Παίξε όσο περισσότερο μπορείς. Αγάπα όσο περισσότερο μπορείς. Στο είπα και προηγουμένως. Σταμάτα να κοιτάς το ρολόι έτσι απλά. Ο χρόνος προχωράει. Τικ-Τοκ-Τικ-Τοκ .Κι έτσι το 2018 έγινε 2019. Και το 2019 θα γίνει 2020 κ.ο.κ. 

Άκου τον ήχο του ρολογιού σου πάλι.  Μόλις πριν λίγο ξεκίνησε το ταξίδι του 2019 μέσα στο άπειρο του χωροχρόνου. Καλό μας ταξίδι!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ